What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

1st Grow - Super Silver Haze - Indoor

PedroAK47

Member
ok nu stiam :D ms
le mai ud 1 data si dupa le las pana pe 10. pe 9 le bag in bezna. 3 udari x 8L in ghiveci de 20L de fiecare data cred ca e ok. sper sa fie ok gustul si highul. ar fi ceva sa nu-mi placa highul :))
 

PedroAK47

Member
zici sa le tai mai repede.. ziceam sa le mai ud/spal inca o data pt gust, sa nu ramana gust nasol desi ma mananca sa le dau atacul. oricum e bine ca le-am mai lasat. in ultimele cateva zile s-au umflat mugurii bine de tot, parca le-am bagat steroizi si sau umflat bine de tot si nu sunt nici aerati.

au stat in 29,30 grade cu umiditate 30% . am citit pe net ca Low humidity and high temp = lots of resin :D

asa a fost si la ww. pe ultima parte sau facut solide bine.
 

PedroAK47

Member
acum 7 zile:

picture.php



images


prezent:

picture.php


picture.php


roids.jpeg
 

sznake

jarhead
Asta e SSH de acuma??? Bay, asta nu prea arata facut deloc!

Eu cred ca la tine situatia e ceva mai diversa: ori una din plante e facuta si cealalta nu, ori unii muguri sunt facuti si altii nu.

Oricum, e bine sa pui poze cu mugurele principal, de pe tulpina principala, nici nu te uita la ceilalti muguri, secundari atunci cand evaluezi stadiul de coacere. Unii muguri secundari pot sa arate foarte copti, dar n-are relevanta daca mugurele principal nu e copt.

Deci pune poze numai cu mugurele principal de-acu. Si diferentiaza si tu intre plante: zi ca asta-i nr1, astalalta e nr2, etc. Cum altfel sa ne dam seama care-i starea de fapt?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu fara microscop nu mi-as da cu parerea nici daca le-as avea in fata, nu stiu restul..

la cum arata pistilii eu zic ca mai ar avea putin, dar daca are deja vreo 10% amber si majoritatea cloudy baga cutitu in ea.
 

sznake

jarhead
Mda, se vede mai bine in ultimele poze si par sa fie destul de coapte. Dupa cum a spus explo, vezi cum e cu amberu' si in functie de asta da-i ciopartz!
 

PedroAK47

Member
totul e ok, au aparut multi tricomi amber. le-am udat azi ultima oara si le mai las vreo 4,5 zile sa se usuce bine inclusiv cu bezna.
peace out
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai oricum pe intuneric se umplu de amber, si apoi si pe parcursul uscarii iar..
 

PedroAK47

Member
:)) stati asa. nu sunt asa multi. sunt mai multi gen 3,4 pe ici pe colea per frunza pe frunzele f mici de la muguri. la ww erau putini amber cam la fel, gen nu sareau in ochi doar gaseai din loc in loc cativa. nu erau zone pline de amber. le bag azi in intuneric. le bagam si mai devreme dar am vrut sa se curete de nutrienti cu udarile. sper sa fie gustul ok daca nu, va dau voua totul, sa o fumati :)))
 

coolbud

puffin' the herb
sper ca stiti ca acel gust/miros divin se datoreaza terpenoizilor care se formeaza aproape de sfarsitul plantei = ripe.
 

PedroAK47

Member
am tot citit despre harvest despre tricomi and shit. haos frate. fiecare face intr-un fel nici nu stii ce concluzii sa tragi. o chestie buna care am citit-o e ca nu e chiar bine sa lasi pamantul sa se usuce rau rau inainte de a o taia pt ca va avea putina apa in ea si se va usca mai repede si mai nasol, cum am patit la ww.
 

coolbud

puffin' the herb
da , e adevarat.daca ea inca are pamantul umed este mult mai rigida.in legatura cu harvestul , e tricky.tu cel putin n-ai de unde sa sti cum iti place highul , fiind primul tau grow nu prea ai de unde sa sti cum va ajunge la maturitate , avand in vedere ca tu cresti ssh ce este mult mai sativa ca strainul meu.eu planuiesc sa-l duc pana la 11 12 weeks , deci al tau ar merge lejer 12 weeks , dar dupa cum spun asta e doar parerea mea.Tine minte , 90% din growerii websiteului taie prea repede ceea ce e un - pentru toata lumea.Eu nu as taia o planta daca nu are minim 20% amber.
 

PedroAK47

Member
da stiu ca multi fac greseala de a taia prea repede dar nu inteleg cum fac asta pt ca standardul e sa o bagi pe apa cand apar primii tricomi amber si o mai tii 14 zile. deci e usor sa nu gresesti.
ale mele au peste 4 zile 13 sapt. peste tot am citit ca atunci cand apar primii tricomi amber o mai bagi 14 zile pe apa simpla si se fini. asta ar insemna ca dupa ce vad primii tricomi amber sa continui cu nutrienti si sa o mai tin si nu prea are sens. cred ca asta e miscarea standard sa fie cat mai optim. bine miscarea si mai standard pt si mai optim e sa tai topurile pe bucati si sa o mai lasi pana se fac toti pe etape.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cu riscul de a ma repeta o sa spun ca un strain ajungi sa-l cunosti bine dupa mai multe rude, mai ales daca lucrezi cu clone. Pot exista diferente mari de la o planta la alta in ceea ce priveste momentul cel mai propice pentru recoltare, la fel cum acesta este influentat foarte mult si de conditiile si tehnica de crestere.

Daca runda asta o sa constati ca ai cules-o prea devreme sau prea taraziu, la urmatoarea runda vei putea aproxima mai bine cand e cel mai bine sa o tai.

Dar ori daca o culegi mai devreme, ori ca o culegi mai tarziu, cu siguranta va fi o iarba foarte buna, mai ales ca este crescuta de tine, cu multa grija. Iar daca rezultatul primei runde cu strainul respectiv te va face sa-l apreciezi, dand dovada de o genetica buna, cu potential, a doua oara va iesi probabil si mai impresionant.

:2cents:
 
Top