What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

1st Grow - Super Silver Haze - Indoor

PedroAK47

Member
pai nah citisem pe net ca dureaza intre 7 si 14 zile. cred ca e umiditatea f scazuta, in jur de 35%-40%. in grow de ex temp e pe la 29,30 grade si umiditatea e in 30%-35%. n-am mai bagat umidificatorul sa imit atmosfera arida din maroc acum pe final, sa se faca tricomii beton :D
frunze da. mi-a placut asta. rain man strikes again :)) gg
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca vrei sa nu se faca asa de casanti, pe viitor incearca sa usuci mugurii intr-un loc cat mai friguros , cu o umiditate de 45%~50%. Cu cat se usuca mai lent, cu atat ramane mai putina clorofila nedescompusa in ei.

29 de grade ? Le poate cauza heat stress, dar se descurca ele. Ce ti-a scapat tie din vedere este ca in Maroc, la temperaturi mari, ai si umiditate relativa mare.
 

PedroAK47

Member
uhmm. stiam ca e clima arida, nu stiam ca e umiditatea f mare.
da e destul de cald de cand cu caldura mare in calorifere. poate o sa-mi iau un cooltube daca deslusesc cum sa-l integrez in grow mai usor.
oricum nu ma panichez ca s-a facut faramicioasa, ca am avut niste iarba recent fff uscata. am bagat-o intr-un borcan cu o bucata de mar si s-a facut ff misto. moale pufoasa nu mai racaie pe gat.
 

PedroAK47

Member
keep-calm-and-grow-marrocco-style.png
 

PedroAK47

Member
White Widow Green House - 34gr uscat

erori:

ghiveci prea mic
udata de prea putine ori cu nutrienti in veg(0.5 ml/L bio grow-2,3 udari), parea/era f mica in veg
udata cu prea putini nutrienti in flower (2ml/L max bio bloom)
lipsa nutrientilor pt radacini
LST facut putin gresit, planta nu a fost coborata f perpendicular cu pamantul.
distanta putin cam mare fata de bec, n-am avut cum sa o ridic la nivel cu SSH-urile

cu ajustari la cele mentionate mai sus pot aparea cresteri de yield ;)

plusuri:

arata bine
miros foarte slab aproape deloc toata durata si la uscare
dupa uscare si tinuta in borcan putin, miros foarte frumos
high-ul e beton, complex, iti da o stare f buna, relaxare cu energie, vorba.
head high 80% , body high 20% gen
te face sa gandesti mult dar nu te lipeste de canapea nu te pune pe ganduri adanc si nu te face mut. nu-ti da somn
potenta, m-am spart rau cand le faceam trim

imi place highul o sa tin minte strainu sa-l mai cresc
pe durata flowerului spre final i-am tot inlaturat din frunze sa patrunda lumina mai bine. e f deasa

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Acum ca ai trecut cu brio de botezul prime plante crescute cap coada sa vedem cat de repede o fumezi :biggrin: :joint:

Stii ca asta e primul pas spre dependenta, nu ?

Dependenta de growing, sa fie clar !
 

PedroAK47

Member
:))
frate as putea sa fac asta full time fara probleme doar ca n-am destul spatiu sa ma desfasor in toate felurile posibile, experimente etc si nici nu as avea ce sa fac cu atata iarba. astept sa se reglementeze si sigur ma fac agricultor :))

a si bagseedurile alea bagate direct in 12/12 cred ca in jur de 10,12 au fost 2 hermie restul male. oricum au fost folositoare ca le-am zmotocit sa vad cum rezista la indoire pt viitoarele lst-uri. asta ca idee ca am citit jurnale cu persoane care puneau outdoor bagseeds ceea ce mi se pare o prostie. astepti atatea luni pana la flower si te trezesti ca-s male
 

PedroAK47

Member
cred ca mai au putin de stat la copt. e posibil sa fie gata cam cand am stabilit sau le mai las 1 sapt in plus desi nu cred ca e nevoie.
cred ca asa trebuie sa arate cand e facuta bine(pozele de pe net). ale mele inca nu au pistilii ff maronii. au tricomi amber cativa pe ici pe colea
le-am udat cu destula apa gen 8L/ ghiveci, in reprize sa se dizolve sarurile si sa se scurga.
a aparut deficienta de azot deci probabil se prinde ca moare si va da totul pe final.
chestia e ca una are tricomi mari si grasi si una subtiri si firavi si nu imi dau seama daca tricomii, planta inca nu e gata, e nedezvoltata inca sau cea cu tricomii subtiri e asa pt ca i-am facut topping si are multi muguri peste tot si s-a impartit energia


IMG_5971.jpg

IMG_5999.jpg
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
am citit jurnale cu persoane care puneau outdoor bagseeds ceea ce mi se pare o prostie. astepti atatea luni pana la flower si te trezesti ca-s male


Cand ai la dispozitie zeci, sute sau chiar mii de seminte "bagseed" si le semeni undeva afara intr-un loc neumblat, nu se poate considera "paguba" daca jumatate din ele ies masculi sau hermies. Masculii isi arata sexul mult mai devreme si incep sa infloreasca suficient de devreme pentru a-i putea deosebi de femele. O bucata de pamant semanata in felul asta, va da productie mult mai mare dupa ce se elimina masculii , ramanand in felul asta mai putinde plante, deci spatiu mai mult pentru a se dezvolta.

Mi-ai facut pofta cu SSH-urile astea, cred ca o sa bag si eu una doua sative la germinat.
 

sznake

jarhead
..e posibil sa fie gata cam cand am stabilit sau le mai las 1 sapt in plus desi nu cred ca e nevoie.
1. Frate, alea arata ff coapte uitandu-ma la calixurile alea umflate si pe ici pe colo e posibil sa aiba cate o samanta razleata dupa cum arata.

2. Cat de inchisa e culoarea pistililor e o chestie fenotipica, genetica, n-are legatura cu cat de coapte sunt. Din proprie experienta, niste pistili maturi mai deschisi (mai portocalii) sunt un indicator de calitate superioara! Din ce-am fumat, pistilli aia mai inchisi la culoare erau prezenti la ierburi ceva mai proaste la gust cel putin. Daca ai observat, la rudy-uri de exemplu in general pistilii maturi is de un maro inchis. De asemenea, daca ai observat, pistilii uscati prematur (pe fond de stres) sau cei de la pre-flower capata tot o culoare maro-inchis.

3. Forma si lungimea tricomilor e tot fenotipica, n-are legatura cu gradul de dezvoltare al plantei. Personal, prefer tricomii aia subtiri si lungi, care atunci cand is densi, produc buzii aia foarte zaharisiti de nici nu se mai vede verdele de sub tricomi.
 

Latest posts

Latest posts

Top