What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

1st grow [Master Kush + Bubbleicious]

gigi becali

Member
man deabea mia ajuns 90x120x160 pt 2 ... daca dai o geana la pozele Pandora vezi ca a 3'a sa facut sageata din lipsa de loc (dar e vina mea ca am exagerat si leam intins dar la latime naveam ce sa fac) e chill ca multe crengute se vor rezema de pereti si vor deveni buzi mari.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
man deabea mia ajuns 90x120x160 pt 2 ... daca dai o geana la pozele Pandora vezi ca a 3'a sa facut sageata din lipsa de loc (dar e vina mea ca am exagerat si leam intins dar la latime naveam ce sa fac) e chill ca multe crengute se vor rezema de pereti si vor deveni buzi mari.


Ha ha, dar cat le-ai lasat man la vegetat ? In spatii mici e mai bine sa lucrezi cu clone, ce tin sa se lungeasca mai putin.

Pentru un spatiu de ~100cm , cel mult o saptamana de veg e suficienta.
 
o mica intrebare pamatul asta ce l'am comandat biobizz lightmix scrie la descriere ca are perlit, mai trebuie sa adaug si eu sau e ok sa las asa ?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Poti sa il folosesti si asa, dar daca vrei o aerare mai buna a solului mai poti adauga perlit cam 10%.

Un mic pont: ca sa ti pamantul afanat si bine aerisit, arunca in fiecare ghiveci o mana de rame. Se vor ocupa ele de treaba asta.
 
mi'a germinat una bucata kush , am bagato intr-un paharel de unica folosinta pentru ca avea deja codita de ~1 cm. Din cate stiu trebuie lasata 24h la intuneric si dupaia scoasa la lumina. Asa e ? Cam cat ar fi ideal sa o las pana sa o bag sub lumina ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cam unde ai invatat asa ceva? daca vezi cotiledoanele deasupra pamantului, e timpul sa pui lumina deasupra lor.
 
nu stiu m'am gandit ca e prea fragila pentru a primi deja lumina . Atasez si o poza sa nu zica lumea ca bat campii si nu fac nimic defapt.
 

Attachments

  • IMG_1334.jpg
    IMG_1334.jpg
    30.8 KB · Views: 16

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Si eu sunt la fel de chior, tot o radacina mi se pare ca vad, dar posibil sa fie doar o impresie.
 
un mic update .. am montat hps`u si am mai setat ce trebuia prin tent.
am mai pastrat un bubble din precedenta incercare care se prezinta foarte bine , restu abia au germinat astept sa iasa din pamant. Am o mica nelamurire legata de schedudle`u ala de nutrienti. Pamantul pe care il folosesc e lightmix de la biobizz doar ca in acel schedudle se indica sa cresc treptat dozaju biogrow pana la 4 ml in decursu a mai multor saptamani insa indicatiile de pe tabel sunt peste perioada de vegetatie.

Cum imi sugerati a folosi corect biogrow pe parcursul veg? Acel bubble are deja 1 saptamana de veg.
 

Attachments

  • IMG_1366.jpg
    IMG_1366.jpg
    83.4 KB · Views: 16
  • IMG_1368.jpg
    IMG_1368.jpg
    71 KB · Views: 18

coolbud

puffin' the herb
Nu le da nutrienti pana la minim 2 saptamani , acel pamant lightmix(pe care si eu il folosesc) este foarte bun pentru startul plantei , dar dupa 2 saptamani nu vor mai avea indeajunsi nutrienti sa-si ia direct din pamant.cresterea de biogrow vine in maxim 1 sapt. 2.Prima data incepe cu 1sfert din doza indicata , vezi cum reactioneaza plantele.Daca le place le mai dai putin urmatoarea udare si tot asa.Nu uita ce este foarte esential , le hranesti cu nutrienti azi de exemplu , peste 3 zile cand ar urma sa le uzi iara le poti da tot nutrienti iar la a 3-a udare foloseste doar apa.Tine minte , 2 feeduri 1 doar apa.
Bafta
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Organizeaza-ti mai bine spatiul de grow. Balastul HPSului ar fi bine sa il scoti afara spatiului de crestere din motive de siguranta iar umidificatorul este cu atat mai eficient cu cat este plasat mai sus.

Nu uita de domuri de umiditate pentru plantutele mici - le ajuta sa se protejeze de lumina dura a HPSului.

Care e ideea cu pamantul ala raspandit prin cort ? Accident sau vreun motiv anume ?
 
pai m'am gandit ca simuleaza mai mult mediul natural si tot odata absoarbe apa ramasa pe fundul ghiveciului. M'am gandit sa il pulverizez ca sa ajute la umiditate..
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In ceea ce priveste cresterea umiditatii chiar ajuta, insa daca il lasi sa se usuce de tot, toata flora microbiana din el va muri in cele din urma , devenind pamant steril.

Din cauza ca e negru, pamantul absoarbe toata lumina (si caldura in acelasi timp), reflectandu-se mai putin inapoi catre planta.
 
Top