What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

gigi becali

Member
Daca-i la indoor, mai au destul de mult. Ce-ai pus in poza par sa fie buzi secundari (popcorn) si nu poti sa te iei dupa aia. Trebuie sa te iei dupa buzii de pe tulpina principala, dar chiar si aia din poza par sa mai aiba nevoie de 2-3 saptamani judecand ochiometric: o gramada de pistili albi si calixuri aflate in "adolescenta"...

true. cei din poza sunt mai maturi fata de restul ...daca trec la 12/12 se maturizeaza mai repede ? sau sa o las la 20/4
Bless!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
n-ar trebui sa-i schimbi orarul acum, mai ales daca esti dispus sa astepti inca 2-3 sapt. poate mai si cresc intre timp..
 

gigi becali

Member
unde sa mai creasca ??? ... ca nu mai am loc :)) nu ma grabesc.
ce imi recomandati sa folosesc pe viitor pt flush in cazul scrog dar fara sa ii schimbe gustul???... daca binevoiti.
 

gigi becali

Member
ma refeream sa creasca in greutate mugurii.
iar pt flush, apa!

nu am idee cum sa mut o ditamai planta si sa ii fac flush (am incercat mai multe variante si mi sau rupt buzi deasta am intrebat.... si daca aplic plasa nu o mai pot muta. (am vazut cv setup cu platforma cu rotile dar eu am tenturi.)
dami o idee pls....
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ii dadeai cu apa de la robinet, cu clor ? Adica tu inlocuiai nutrientii din sol cu clor cu actiune dezinfectanta ? De obicei se foloseste apa demineralizata sau daca nu este diponibila, apa de la robinet lasata o zi-doua la declorinat (preferabil bolborosita cu o pompa de acvariu).
 
A

amfumuriincap

O poti ingroma mai adanc sau o poti planta culcata pe o parte. In cateva minute cotiledoanele se vor indrepta spre lumina si planta isi va relua cresterea pe verticala.

Daca a crescut 10cm intr-o zi asta inseamna un singur lucru : lumina insuficienta (sau ai tinut-o la geam).

Mersi hempfield pt răspunsul rapid si scuze de întârziere. Plantuta a stat pe intunric in ziua respectiva si probabil de asta s-a lungit atâta.
Sa înțeleg că nu a crescut nimeni ny diesel?
Ma interesa cat se ramifica pe lateral ca am spaţiu mic, 38x38 Cm .
 

coolbud

puffin' the herb
intrebarea ta cred ca a mai fost pusa de cel putin 200 de ori.din moment ce ai climatul din romania , tot ce-ar fi mai spre sativa gen 70% sativa - 30% indica nu vor termina(sau vor termina cu N probleme).cauta strainuri pana-n 9 saptamani mai indicoase.bafta
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Care ati mai patit pana acum sa vi se strice grinderul ?

P.S. Da' las' ca-l repar eu si il fac si mai bun.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
din ce material, si cam ca se sa strice la el? ale mele sunt toate sculptate in bloc de metal, chiar n-are ce sa se strice, decat se tocesc treptat.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e buna forfecuta, dar eu unul nu am atata rabdare si timp liber s-o folosesc. plus ca m-am chinuit atat sa tocesc grinderele pana grinduiesc la marimea potrivita (cand erau noi grinduiau prea mult/fin), ca n-as mai folosi altceva acum.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
E metalic, cu capac transparent si manivela.
Manivela e prinsa de rotor prin intermediul unui rulment mic cu un surub M3 infiletat direct in centrul rotorului. Problema e ca filetul in care intra surubul s-a tocit si pana la urma manivela s-a desprins.

O prima solutie: adancesc gaura din rotor cu un burghiu de 3mm pana strapung materialul, apoi in partea opusa manivelei largesc gaura la 5-6mm cat sa intre o piulita M3 de otel (am cateva de inox chiar) si prin manivela la loc. Daca are joc dau o gaura de 0.8mm perpendicular pe ax si bag in ea un stift de otel care sa impiedice jocul.

51bGsuDLBVL._SY300_.jpg


L.E. Nu stiu din ce aliaj e. Cert este ca e metalic si toaca bine.
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
n-am ce zice. toate sunt pana la urma din aluminiu, e intradevar un aliaj de aluminiu mai dur si la cele mai de calitate e si foodgrade, nu pare sa lase shavings de metal in bud. de tocit nu s-a tocit decat cu tulpini lenmoase si invartit vreo saptamana la el. de atunci, folosindu-l, nu pare ca s-a mai tocit, sau o fi ceva neobservabil. e un rau necesar, ca sa zic asa. putem doar spera ca nu face mai mult rau decat poate repara iarba pe care-o maruntesti cu el! :joint:

*se gasesc si de titaniu, dar grade 2, foarte mici (de alea de trebuie sa indesi sa intre 0.5 in ele) si scumpe.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Curios e ca al meu s-a stricat nu din cauza crengutelor lemnoase, ci a rasinii. Daca pun bud prea rasinos, uneori se fac 'cocoloase' lipicioase care il blocheaza. Dau un pic 'inapoi', apoi inainte si o ia mai departe. Ramurelele trosnesc fara nici o problema.
 
Top