What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Micro BOX Grow - Paradise Seeds (Auto) Vertigo

Drackon

Active member
Felicitari Coolbud, ai o fata superba! Acum tot ce mai trebuie e sa ai putina reabdare si sa te bucuri de ea, asta chiar a fost unul din growrile reusite al acestui forum! Mult noroc in continuare si mai baga niste material aici ca iti iese ca la carte!
 

gigi becali

Member
frumos man ... ai obtinut si culoarea perfecta :D .... sunt sigur ca ai tu un secret ascuns care nu-l divulgi ;)) ... :D mega bless
 

coolbud

puffin' the herb
Si cantarul a dictat 70 de gigi , e aproape cat am prezis eu :)

Tokers Choice :

picture.php
 
Stiu ca am intarziat si e cam tarziu sa ma bag in seama :moon: dar o mai putea-i lasa linistit inca o saptamana, poate chiar 2.

Auto is cam diferite fata de photo.
Multe pot avea 50% tricomi amber si sa nu fie gata, iar altele pot fi gata fara sa aiba vre-un tricom amber.
Ideea e sa te iei dupa frunze, cand frunzele de la baza plantei incep sa se ingalbeneasca e semn ca mai au 1-2-3 sapt de stat. De atunci poti incepe sa le dai doar apa, fara nutrienti.
Iar cand majoritatea frunzelor is pe moarte, atunci e momentu sa le tai (asta daca vrei sa scoti maxim cat poate ea).

Daca mai asteptai inca 2 saptamani poate aveai 90-100 in loc de 70.

In rest nu pot sa zic decat ca ai facut o treaba foarte buna. Felicitari ! :huggg:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Metoda ta e fullproof doar in cazul in care ingalbenirea frunzelor nu este rezultatul unor deficiente de nutrienti in flower/late flower.. asta ca o atentionare pentru cei care intentioneaza sa se bazeze pe aceasta metoda.
 

coolbud

puffin' the herb
ardelene marsh la ghena , gata cu sfaturile.toti sunteti mega cunoscatori.daca tu ai facut mai bine , bravo tie si daca nu , iara nu-mi pasa.n-am nevoie de sfaturi , nici nu le-am cerut si invii un thread care-i gata de mai bine de 3 luni.am inteles , esti vreun guru al ierbii , dar doar in mintea ta.
L.E. Pana nu vad o poza a ta personala (cu planta/plantele) unde-mi demonstrezi ca tu ai facut mai bine ca mine e ca si cum ai dat si tu sfaturi doar sa fie date.
 
Inca un copil frustrat, nu te-a tras nimeni de urechi ca nu ai avut rabdare sa le mai lasi inca 2 sapt. Daca nu ai nevoie de sfat, ignora-l si fa-l cum te duce pe tine capul.

Da' sa stii ca poate sunt atli oameni ce au un autoflower si le-ar prinde bine sa scoata cat poate de mult de pe planta.

Nu is eu obligat sa iti arat tie poze, poate nu am crescut in viata mea o planta, poate nici nu vreau sa cresc. Iar daca tie ti se pare ca aberam, intreaba-l pe gogu' ce parere are el.

Maria, daca taceai ... aveai -1 la postari :)
 

fenomeno_djo

Active member
...pentru ca s-a vorbit dusmanos, apoi la nervi. Nu conteaza cat a iesit. Daca ar fi iesit pe planta Gramul Vietii sa zicem, aplicand un sfat de la o cunostinta, atunci v-as fi aplaudat pentru cearta aceasta iscata din patosul pe care-l puneti pentru crescutul ierbii. Dar pentru cantitate...? Oricum, mustrarea lui ardeleanu, cred eu, ca il lumineaza.; caracter pragmatic ce este, a gandit empatic fata situatia lui cb, situatie in care ar fi putut fi chiar el...admirabil, daca chiar a gandit asa.
Important e viitorul. Sa nu mai rascolim trecutul si sa ne concentram pe prezent; pe growuri de succes, ca al lui cb ;)
Sanatate si multe g-uri arse, baieti! :D
 

coolbud

puffin' the herb
Admir commentul tau feno , tin sa precizez ca nu sunt un hater de fel.Ideea este ca pe subforumul nostru s-a obisnuit lumea sa dea sfaturi din citite si de multe ori sfaturile sunt date fara sa fie cerute ceea ce nu mi se pare normal.Daca ar fi venit un grower care ar fi avut la activ macar 1 - 2 growuri cap/coada si mi-ar fi dat sfaturile acelea jur ca n-as fi spus nimic , dar frate....tu vi si-mi spui mie ca daca o mai tineam 2 saptamani ar fi iesit mai buna/mai multa.Daca as fi avut nevoie de mai multa , mi-as fi luat alt cort sau stiu eu.
Asa de multi wannabe groweri s-au strans pe aici incat este o mare polemica pe datul de sfaturi.Cum posteaza 1 grower o poza , bang toti wannabe growerii sunt pe el cu sfaturi , eu as fi facut asa , ba nu eu as fi facut asa.Tu acela care ai fi facut , n-ai facut si nici nu vei face pentru ca esti o gura sparta , care doar da din plisc fara sa iasa nimic magic din ce spui tu.De fiecare data gasesti o scuza , nu vrei , n-ai chef , ai crescut (cand era bunicul fecior) da .... stim.
Ca aceasta disputa sa fi fost evitata , era mult mai simplu sa-ti fi vazut tu de treaba ta (care-o fi ea) si sa lasi pe restul sa mearga with the flow.Nu am absolut nimic cu nimeni din subforumul nostru cu toate ca multi eat shit si nu ma bag peste ei sa le spun verde-n fata ca vorbesc baliverne pentru ca nu-mi mai pasa.De fiecare data cand am incercat sa ajut pe cineva cu sfaturi ADEVARATE s-a gasit un wannabe grower sa ma contrazica , cu toate ca n-a crescut o planta in viata lui.Sa o luam logic , cum cacat poate veni unu care nu a crescut in viata lui o planta cap/coada sa-mi dea mie sfaturi ? Cam ce relevanta au sfaturile lui catre mine si totodata catre oamenii care se decid sa isi faca un grow sau mai stiu eu ? Va spun eu my friend , 0.
Nu e tot timpul la fel cum scrie in cartea de cultivare a cannabisului.
 

sznake

jarhead
Si cantarul a dictat 70 de gigi , e aproape cat am prezis eu :)

Tokers Choice :

View Image
Pffffff.... cool bud "stie ce e sus"!:biggrin:.. adica know's what's up :laughing: si-o arde si cu stil, sippin' on Henessy..
Mega-turbo-fini arata buzii! nu i-as mai fi lasat nici o zi. Pardon ca nu i-am vazut la timpul lor :tiphat:
 
Top