What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

dekriminalizace vs. legalizace

dekriminalizace vs. legalizace

  • LEGALIZACE

    Votes: 33 51.6%
  • DEKRIMINALIZACE

    Votes: 31 48.4%

  • Total voters
    64

papaja

Active member
Veteran
http://www.tyden.cz/rubriky/zahrani...-zvazuji-legalni-prodej-marihuany_281116.html
V berlínské čtvrti Friedrichshain-Kreuzberg by chtěli otevřít coffee shop, v němž by bylo možné legálně prodávat marihuanu. Podobně jako v zařízeních téhož jména v Nizozemí. Jedinými, kdo na radnici nesouhlasí, jsou křesťanští demokraté (CDU). Rozhodnout se má koncem října.

Zřízením coffee shopu se minulý týden zabýval obvodní "parlament". Záležitost má stále jasnější obrysy. Jde o modelový projekt strany Zelených, který by měl "bojovat s negativními dopady prohibice a černého trhu, který vznikl právě kvůli ní".
 

papaja

Active member
Veteran
Jde mi o tu poznámku, že už jsou trochu použité :tiphat:
I takový Napoleon psal své milence ať se nemyje, že za 3 dny dorazí...
 

papaja

Active member
Veteran
Zákon umožňuje Uruguaycům starším osmnácti let si měsíčně koupit až 40 gramů marihuany. Budou si moci doma vypěstovat šest rostlin za rok, tedy zhruba asi 480 gramů marihuany. Stejně tak mohou vytvářet kluby o 15 až 45 členech, kde mohou vypěstovat až 99 rostlin za rok.

výborně! první krok je učiněn
Bohužel pouze v Uruguay. Všechny ty řečičky o tom, jak nemůžou čeští politici legalizovat kvůli mezinárodní úmluvě o drogám, se ukazují nepravdivým. Podle mne žádné mezinárodní ekonomické embargo Uruguay nehrozí.
 
Top