What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

henki

Active member
No nyt kun karvoista tuotteessa otit puheeks Itsellä on kans ollu ihan perus hiuksia mutta myös harmittavan usein rehellisiä genitaalikarvoja. :s Siinä yrittää lohduttautua että toivottavasti tarhuri on ollut edes perus puhdas hipoityty. Siihen hintaan toivoisi kyllä erlaista "kohtelua".
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Aij aij kuule, sitte vaan kotiparturilla sinne alapääviidakon kimppuun ja loput höylällä. Kyllä tytöt tykkää :)

Vielä noista takuista:
Tässä kuva pertistä vuodelta 1995, Rypysuon ala-asteelta:
219wfpf.jpg


Tässä perti vuonna 1998, entisen bändinsä keikalla:
whataday.jpg


Tässä perti vuonna 2002, kun peli oli jo menetetty:
dreads2.jpg


Ja tässä perti BadTicketin tyylikoulun suorittaneena, aikuiseksi kasvaneena herrasmiehenä:
250px-George_Clooney_66%C3%A8me_Festival_de_Venise_(Mostra)_3Alt1.jpg


Tartteeko jotain lisätä?
 

henki

Active member
Hahah nyt maistu! :D Voisin suorittaa tuon kurssin kanssa jos voi kirjekurssina käydä. Ja mitä tuohon parturointiin tulee millanen ilme mahtaisi olla "kauppiaalla" kun poiston yhteydessä kaivas Gillette‎n esiin ja käskis laskea slogit nilkkoihin :eek:
 

Tuco Ramirez

Active member
Tällänen pölähti pusikosta, kun olin pitämässä kaljataukoo kastelureissulla. Oltiin molemmat yhtä hölmistyneitä. Ja muuten selvis samalla sekin kuka sen mun yhden Auto Hazen mylläs hengiltä kesäkuussa ku ihan murhapaikan lähistöllä ollaan. Kaverilla on kolo rinteessä, jonka päällä oli pari jo purkitettua auto heissiä.



Juomapullo kiinnostaa. :biglaugh:

 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran

Pehkuthyphoonia tuossa yllä.

Loppukevennys tälläkertaa Roayl Nepalin muodossa, niin on läskiä, että kateellisena kattovat ulkomaanelävätkin:


:smilingface:
 

offthehook

Well-known member
Veteran
It's not just the plants that are awesome, the quality of the picures and the angle under wich the second pic was token blazes me away too.

Do you have to sit on Pertsa's neck in order to make such shots BT?

Or are you down ? :D
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
I don't think Perzas neck could support my weight man :) Not knocking on Perza either, i'm a big fat guy like Santa Claus.

Should buy a new fancy camera to replace the old one, but i'm too cheap :)
 

Tuco Ramirez

Active member
Morjesta taas sällit! Joo elikkäs noista diisseli raidereista... Hommasin kokeeks keväällä noita kun niin monet niitä näillä foorumeilla hehkuttaa. Ja onhan niistä ihan vakuuttavia todisteitakin täällä edellisiltä kesiltä, mm. Offthehookin kasvatukset tuolla pohjoisessa on saanu monesti meikäläisen lommon loksahtaan auki. Mutta mutta... eihän se mennyt ensinkään niinkun televisiossa.. Kaksi kasvia ulos, toisesta tuli melko onneton minifeno ja toinen taas kukkii tuolla täyttä häkää vieläkin ja käyttäytyy kuin early eikä laisinkaan kuten autoflower.

Muilla ollut samankaltaista vaihtelua? tai oikeestaan: onko noita early-fenoja useestikin? Ei sillä, et olisin jotenkin tyytymätön, päinvastoin. Tosta on tullu yks mun lemppari ulkokasveista kautta aikojen (nyt 5 kesää kasvattaneena). Tuoksuu vahvasti ruusuille ja liljoille ja kokonsa puolesta riittäis mulle koko ens talveks. Olis pitäny tehdä siemeniä, mut käytin kaiken pölyn jo heinäkuussa muihin kasveihin, kun en vielä arvannu millanen timantti tosta tulee.

No joka tapauksessa 2-3 viikkoa vielä mennään eli sen verran jos sais ilmojen herralta armoa. Eipä olis toukokuussa uskonu tota diesel ryderia istuttaessa et samaa planttua pällistellää vielä lokakuussa.

Homettakaan ei näy eikä kuulu vaikka tälläkin viikolla aurinkoa ei ole täälläpäin juuri näkynyt ja kosteus yötä päivää 75-100 %. Jo monta viikkoa oon sitä pelänny, mut ei vaan tuu. Tein aiemmin kaksi ruiskutusta Frupicalla ja kovaa lääkettä näyttäis olevan. Jos rasvaton maito on hyvää ja toimivaa niin kyllä voisin väittää et tää Frupica painii kuitenki ihan eri sarjassa. Edes kuukausi sitten katkaistu oksantynkä ei homehdu. Muut käyttäneet samaa tavaraa? Yleensäkin olis tosi mielenkiintoista kuulla kokemuksia kaupallisista homeentorjunta-aineista. Tuskin ne lantavarpaat ja heinähatut niitä lämpimikseen pelloilleen ajaa. Kalliitahan ne mut rahaahan saa aina pankista.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
OTH on tainnut työstää tuota omaa kantaansa pitkään ja hartaasti, oli oikein kelpoista ja tasalaatuista planttua kun tänä kesänä niitä kokeiltiin.

Joskus aiemmin kokeillu DR:ää muista lähteistä ja vähän samanlaista kokemusta oli mitä Tucollakin, pieniä minifenoja ja sit lähinnä earlyjä mitkä ei mulle sillon valmistuneet.

Toi frupica kuulostaa kyllä hyvältä, vois ottaa ensi vuonna testiin..

Vielä kun pääsis niistä shield bugeista eroon niin vois rueta eläkkeelle pikkuhiljaa ;)
 

Tuco Ramirez

Active member
^ Juu. Tällaisena kesänä tommonen myöhäinen kasvi just ja just ehtii, mut jos mulla olis ollu toi viime kesänä ni ei kyllä toivoakaan.

Ja ottakaa ilman muuta kokeiluun toi Frupica. Ens kesänä sais sit kuulla mitä mieltä isot pojat on. Itsellä ainakin on käytössä ehdottomasti jatkossa. Aluksi hieman pelkäsin sen aiheuttamia maku/haju/terveyshaittoja, mut en usko niihin enää. Hyvää settiä se on.
 

kalastaja

Member
Jatkoa
picture.php

Thyphoon

picture.php

picture.php

Tuntematon

Jäivät vielä kaikki ulos vaikka homeita oli jo aika paljon. Ei niinkään kukinnoissa, mutta varsissa oli hometta. Saa nähdä miten käy onneksi on suhteellisen hyviä säitä luvattu tänne päin.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Pehku Ak 47 x Diesel ryder, Early feno.

Due to onset of low temps, these won't have time enough to 'expand' their calyxes to full size, wich is a rather common fenomenon here at 65 with most early's.
They got a nice uplifting, energising high to it, but not as comphy as pure Diesel.
Definatly had to be back crossed one more time to Diesel.
I harvested these with plenty of fully ripened seed, but still with plenty of white pistills left, and with only half expanded calyxes on them who remained seedless. (Auto males die off earlyer, so after that, the remainder 'early buds calyxes' remain seedless.)
Not much finger hash comming from these, though the intensity and duration of the high is satisfying enough.
No any mold at all on any of em, but therefore the weather has been playing extremely nice this fall.

The stench on them reminds me of some old, pungeant, Emmenthal cheese. Rather overwhelming to say the least.

Sown straight to soil in dense sog on 17 th of may.

Harvested on september 9th.

picture.php
 
Last edited:

offthehook

Well-known member
Veteran
Same plants as on previous pic. > 'A' & 'B' class left standing, almost all smaller 'C' class plants beeing removed.
picture.php
 
Last edited:

offthehook

Well-known member
Veteran
3 pics of the same Diesel ryder x Royal dane.
Very potent smoke, lots of fingerhash.
Has got a very strong, fuel like, and pungent stench to it.
Powerfull high and body stone, but again, not as comphy as the pure Diesels. (I crossed her back to Dr again)

Second biggest of the DR x RD's, but thisone took longer to finnish and remained 100% mold free, wich makes her a candidate for the 'A' class.
She finnished untill total ripeness & just & just in time on 9-11. ( the most appropriate date for high towers to fall, eheh.:D)


picture.php

picture.php
picture.php
 
Last edited:
Top