What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Προβλημα με τα feminised σπορια

pepe4

Member
file mou kai gw konta sta 40 eimai mi trelenesai..Aplws den mporw na dehtw oti sigkrinetai to Greek hush me ta ollandika gatia..
 

pepe4

Member
File mou edine to fito axara teleiws to ena kladi edw kai to allo sto theo...Den kserw pws mou etoixe kai tsatistika kai to ksilosa,,,Oute mia aspri trixa den mou vgale...Isws eftexe to hwma den kserw
 
O

orfeas

Ρε συ Πέπε4, Ελληνική σιωπή(Greek hush) πρώτη φορά ακούω. Μπερδεύεις λίγο το θέμα με την ορθογραφία, αλλά και πάλι που ήπιες εσύ ελληνικό χασίσι, αφού δεν υπάρχει;

Και μιας και διαφαίνεται ότι είσαι ψιλονυχτωμένος(μπερδεμένος ίσως), ψάξε λίγο γύρω από genetics & mutation και θα βρεις την απάντηση στις απορίες σου...

Υ.Γ. Το 25άρι εννοούσα, Άγιε! Και κάπου έχω ακόμα καταχωνιασμένο τον "Τσελεμεντέ του Αναρχικού"...;)
 
Αφού έχεις καταχωνιασμένο τον Τσελεμεντέ, θα έχεις δοκιμάσει και το φτιάξιμο με μπανανόφλουδες :laughing:
 
O

orfeas

Αφού έχεις καταχωνιασμένο τον Τσελεμεντέ, θα έχεις δοκιμάσει και το φτιάξιμο με μπανανόφλουδες :laughing:

Ναι! Μόνο που πρήστηκε το στομάχι μου, γιατί έλεγε να μη τις πετάξουμε, αλλά να τις φάμε:woohoo: Εννοώ τη σάρκα τους...

Εντάξει, τώρα. Δοκίμασα όμως τσουκνίδα!:biggrin:
 
εάν θυμάμαι καλά, η δραστική ουσία είναι στην μέσα πλευρά της φλούδας, το περιεχόμενο προφανώς ενούσε ότι τρως αντί να πετάξεις και όχι τις φλούδες ...
Εγώ πάλι έτριβα μοσχοκάρυδο :laughing:
 

pepe4

Member
Επιστημονες και εγωιστες εδω μεσα χαλαρωστε λιγο και στειλτε μου κανα αυτογραφο..Τι διαβαζω ρε παιδια....Δεν υπαρχει ελληνικο χορτο?Αντε βρε λεβεντες καπνιστε τις ολλανδικες κιουσπες και προσεξτε μη σας πειραξει κιολας...Ορφεα ξεφορτωσε λιγη μαγκια και ελα να μας κανεις κανα ιδιαιτερο μαθημα με τα σκανκακια της πλακας που πινεις...Αντε αγορι μου γλυκο εσυ..Σαν το ελληνικο σπορο δεν υπαρχει κανενα ολλανδικο .....ΤΕΛΟΣ.
 
B

Bocanegra

χαχαχα. Κλαιω περιμένω να δω απαντήσεις.:laughing: Έτσι ειναι παιδία. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!
 
O

orfeas

εάν θυμάμαι καλά, η δραστική ουσία είναι στην μέσα πλευρά της φλούδας, το περιεχόμενο προφανώς ενούσε ότι τρως αντί να πετάξεις και όχι τις φλούδες ...
Εγώ πάλι έτριβα μοσχοκάρυδο :laughing:

Αμάν ρε Άγιε, για τόσο αφελή με έχεις;:laughing:

Άσε που την γλώσσα που μου έδωκαν κατέων την καλά (αρκετά τουλάχιστον!) σε αντίθεση με το φιλαράκι του μικρού σερίφη:woohoo:

Και πού' σαι, Μαυρόστομε! Προπόνησε τη μασέλα σου γι' αργότερα. Δε λέμε ότι μας πόνεσε από το γέλιο; Όχι ότι σου υπόσχομαι να πονέσει η μασέλα σου:laughing:
 
O

orfeas

Επιστημονες και εγωιστες εδω μεσα χαλαρωστε λιγο και στειλτε μου κανα αυτογραφο..Τι διαβαζω ρε παιδια....Δεν υπαρχει ελληνικο χορτο?Αντε βρε λεβεντες καπνιστε τις ολλανδικες κιουσπες και προσεξτε μη σας πειραξει κιολας...Ορφεα ξεφορτωσε λιγη μαγκια και ελα να μας κανεις κανα ιδιαιτερο μαθημα με τα σκανκακια της πλακας που πινεις...Αντε αγορι μου γλυκο εσυ..Σαν το ελληνικο σπορο δεν υπαρχει κανενα ολλανδικο .....ΤΕΛΟΣ.

Αν η ορθογραφία είναι επιστήμη, τότε είμαι επιστήμων(τρομάρα μου!).
Αν το να λέει κανείς ό,τι έχει διαβάσει/δοκιμάσει/πειραματιστεί είναι εγωισμός, έ τότε είμαι εγωιστής. Ωστόσο ο αδαής είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον ημιμαθή!

Ιδιαίτερα, έ; Κανένα πρόβλημα!
Επειδή όμως τα μαθήματά μου τα κάνω με την διαλεκτική μέθοδο, αρχίζω λοιπόν με δύο ερωτήσεις:
1. Τι είναι το χασίς και τι γνωρίζετε για την ιστορία του;
2. Τι είναι το σκανκ και ποιος το έφτιαξε για πρώτη φορά;

Αν μου δώσεις ικανοποιητική απάντηση, θα συνεχίσουμε το μάθημα.

Αν όχι, κουμπούρας ήρθες, κουμπούρας φεύγεις!:tiphat:

Υ.Γ. Όσο για τη μαγκιά, έχεις δίκιο, γιατί άρχισα να γέρνω και μου γκρινιάζει η σύζυξ!:woohoo:
 
Αντί αυτογράφου ,Ένα ποιηματάκι στα γρήγορα:

Ανέβηκα στη χασισιά να κόψω ένα παπάδι
κι η χασισιά μου το 'δωσε με ένα απαλό μου χάδι.

όταν λοιπόν κατέβαινα και πήγαινα στο σπίτι,
στο δρόμο μου συνάντησα το Πέπε το λεχρίτη.

Ήταν χαρμάνης και στεγνός και ήθελε βοήθεια
αλλά είχε απαίτηση να πιει αυτό που ήπια,

του κάνω ,Πέπε σύνελθε, δεν είναι αυτά για σένα,
εσύ γουστάρεις βλάχικα και όχι απ' τα ξένα.

Με άκουσε με βογκητά,έτρεξε και ένα δάκρυ,
το σκανκ που του καβάτζωσα ,η ποιο καλή του άκρη.

καλημέρα παίδες :jump:
 

pepe4

Member
Πωπω εχουμε μπλεξει με ιατρους,ποιητες και ειρωνες εδω μεσα.Πρωτη φορα ακουω οτι το ολλανδικο σκανκ ειναι καλυτερο της Ελληνικης φουντας..Αγιε αντωνιε σε φανταζομαι τι ποιηματα θα γραφεις αν σε κερασω κανενα καλο απ την περιοχη μου..Η μπορει και να κοιμασαι κανα οχταωρο,που μαλλον ειναι και το πιθανότερο..Ορφεα για αυτο μας κραζει ολη η ευρωπη γιατι εμεις οι Ελληνες αντι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον,πουλαμε μουρη και οχι μονο..Μαγκες Ζητω την βοηθεια σας για indoor διοτι τους τελευταιους μηνες εχω προβληματα και πεταω αρκετα λεφτα.Θελετε να με βοηθήσετε η οχι?
 
Βασικά αντράκι μου κανείς δεν είπε ότι το σκανκ είναι σόνι και καλά καλύτερο,εσύ μας έχεις ζαλίσει με τα Ελληνικά λες και εμείς μεγαλώσαμε στο Σικάγο και στις Βρυξέλλες.
Τώρα, αν σου φταίμε εμείς που δε μπορείς να βρεις κάνα ντόπιο σπόρο ,τι να κάνουμε.όντως υπάρχει πρόβλημα¨οταν κατέβεις από Κρήτη κάποια στιγμή, σφύρα κλέφτικα να δούμε μπας και σου βγάλουμε στην άκρη κανένα σποράκι από καμιά σατίβα λυγερόκορμη και κοκκινομούνα.
Αν πάλι έχεις ανάγκη για ύπνο, έχουμε τη λύση ,αρκεί να σ' αρέσει το χασίσι...

Αυτά για την ώρα, πάω στην αιώρα :tiphat:
 
O

orfeas

Λοιπόν, Pepito*, πρέπει να 'μολογήσω ότι είναι άδικο να βάλλω εγώ από τα αριστερά( καθ'ότι αριστερός ψάλτης) κι ο Άγιος από παντού( ως Άγιος αυτός είναι σ'όλο το αζιμούθιο) κι εσύ στη μέση! Ωστόσο ποιος τη χάρη σου, απ'τη μια μαθήματα απ'την άλλη ποιήματα...

Παρ' όλα αυτά μένω με την απορία. Αφού στη περιοχή σου βγαίνουν και γαμώ τα χασίσια, τι την ήθελες τη sensi;

Όσο για τη βοήθεια, δε βλέπω πουθενά να τη γύρεψες!!! Εδώ μέσα κανείς δεν αρνήθηκε ποτέ τη βοήθεια σε κανέναν! Γι' αυτό αρκετά με τις σπαζαρχιδιές σου και τα σκανκιά. Μάθατε όλοι τι είναι το σκανκ, αλλά δεν μου λες και μένα να μάθω...

* Το χαιδευτικό του Pepe!

Y.Γ. Κι εσύ Βιτάλυγκρ, εισιτήριο δεν πλήρωσες κουφάλα!:biggrin:
 

pepe4

Member
Ορφεα Ξεκολα να πουλας πνευμα πισω απ την οθονη..Και τα ελληνικα πανεξυπνε που τα ξερεις ολα,ειναι ετοιμα αρχες οκτωμβρη.Παντως απορω πως δεν σου καναν ακομη προταση εκει στην Sensi..Πως αφηνουν τετοιον επιστημονα και μαγκα της οθονης εκτος επιχειρησης? Ααα θα τους στειλω mail ως παραπονουμενος..Οι ερωτησεις που μου κανεις ειναι αστειες λες και μιλας σε κανα 20χρονο παιδακι..Οσο για τον Αντονιο μου λεει οτι κανεις δεν ειπε οτι το σκανκ ειναι καλυτερο απο την ελληνικη φουντα,αλλα στην αρχη της συζητησης ειπε το εντελως αντιθετο..Και ορφεα γκουρου της κανναβης μην εισαι τοσο εγωιστης..
 
Τόσα ξέρεις ,τόσα λες ! Εάν βγάλεις τα γράσσα από τα πρησμένα ματάκια σου και ρωτήσεις και διαβάσεις, τότε ίσως αντιληφθείς ότι όταν εγώ σου γράφω στην αρχή της συζήτησης ότι τα Ολλανδικά υβρίδια ,σκανκ ή όπως αλλιώς θέλεις πέστα, είναι που λόγω και της υψηλής περιεκτικότητας τους σε THC ,θα σε τριπάρουν και λίγο και όχι τα [καλά]Ελληνικά που ναι μεν έχουν λιγότερο THC αλλά το άκουσμα είναι σαφώς πιο γήινο .
Και ψιτ, φιλαράκο, μη ξεχνάς και τη θεμελιώδη αρχή που διέπει το SKUNK:
Ένα αρχίδι και ένα μύδι, κάνανε τον Αρχιμήδη :wave:
 
O

orfeas

Καλησπερες και απο μενα αδερφια.Τους τελευταιους μηνες εχω προβλημα με τα σπορια των ολλανδων.Αγορασα 20 σπορια ολα feminised αλλα δυστυχως εδωσα τζαμπα λεφτα διοτι ουτε το 20% δεν μου εσκασαν οταν εκανα Germination...Τα σπορια τους ειναι πολυ μικρα και οταν και αμα σκασουν τα περισοτερα δεν προοδευουν και ενω γινονται 2-3 εκατοστα μετα μενουν εκει και αναγκαστικα τρελενομαι και τα πεταω βλεποντας οτι περναν 2 εβδομαδες με λαμπα 400 MH και δεν υπαρχει προοδος..Μπορει να μου κανεις τι γινετε? Ειμαι παλιος στο σπορ και ισως σκεφτηκα οτι πρεπει να αλλαξω σπορο αλλα το θεμα ειναι τι σπορο...Ας μου πει καποιος τι παιζει γιατι εχω σαλταρει να δινω τον τελευταιο καιρο τζαμπα λεφτα στους παπατζηδες ολλανδους...:thank you:

Επειδή αυτό το νήμα, που εσύ το άνοιξες, δεν έχει ουσία, αλλά ούτε και πλάκα πια, σου παραθέτω τα λόγια σου μπας και χαμπαριάσεις.

--Το λιγότερο του 20% είναι 2-3 σπόρια από τα οποία τα περισσότερα δεν προοδεύουν!
--Είσαι παλιός αλλά δε γνωρίζεις ότι έχει σπόρους που είναι "ψείρες" και από τέτοιες "ψείρες" έχω βγάλει γίγαντες...
--Ξύλωσες φυτό τριών μηνών γιατί δεν άνθιζε...
--Ατού ο Γαβρίλης με τα ολλανδικά, ενώ εγώ(τουλάχιστον) δεν καλλιεργώ υβρίδια τους! Θα μπορούσες ίσως να πεις ότι η Κάλι είναι δικιά τους, αλλά αυτή που έχω είναι "δικιά" μου, τουτέστιν την έχω κάνει IBL...
--Μπερδεύεις το χασίσι με τη φούντα και τη φούντα με το LSD.
Και τέλος, ζητάς βοήθεια με προστακτική, ενώ απαξιώνεις τα υβρίδια.

Χωρίς να είμαι όλα αυτά που μου προσάπτεις(λες να είμαι;:)) σου λέω ότι για να πάρεις μια καλή απάντηση πρέπει να κάνεις μια καλή ερώτηση...
Ξεκαθάρισε λοιπόν τι θες, κι ίσως τα ξαναπούμε...
 

Latest posts

Latest posts

Top