What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

προβλημα στην αρχη

epiplas

Member
τελικα η σατιβα μας βγηκε μητσος ο σποριαρης.ερωτηση μπορω τωρα να ξαναγυρισω την λαμπα 18-6 να φλασαρω τα μικρα που δεν ειναι τοσο αναπτηγμενα και να τους ξαναδωσω φαι για αναπτυξη??
 

antartist

Member
Τα 'χεις τρελάνει και μαζί με αυτά κι εμάς. Καλοπροαίρετα πάντα..
Όλα γίνονται αλλά να ξέρεις θα πάρεις τα ρίσκα σου..
 

epiplas

Member
τι να κανω ρε ανταρτη αφου ολα γινοντουσαν γιαυτην την αδερφη τωρα που την εκοψα δεν πρεπει να αλλαξουνε τα δεδομενα?? τι ρισκα δηλαδη φιλε μου παιζει και να καουνε η να μου βγαλουν και αυτα καμπαναρια??
 

epiplas

Member
λες ε?ε τοτε να τα αφησω ετσι και οτι γινει! να σαι καλα φιλε μου!!
 

epiplas

Member
Ολα καλα πηγαινουν με τα κοριτσια μερικες φωτο για την γνωμη σας αυτο ειναι super scank και αυτο ειναι η notieus peanius (η αχορταγη) μπηκαν στην 6 βδομαδα ανθοφ. Την γνωμη σας παλικαρια!!!
 
O

orfeas

Ωραίες κορφάδες!

Κι ευτυχώς που είναι super scank, γιατί άμα ήταν super skunk μπορεί και να σου την έλεγε ο άλλος!:biggrin:
 

epiplas

Member
χαχαχα ελα ρε ορφεα για ενα u θα τα χαλασουμε τωρα?? να βαραει κατακουτελα θελω και ας ειναι και scink scounk scenk.......... η αχορταγη θελει καθε μερα φαι ενω το ss καθε 4 μερες πως το εξηγειτε αυτο?
 

vitalygr

Member
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]η αχορταγη θελει καθε μερα φαι ενω το ss καθε 4 μερες πως το εξηγειτε αυτο? [/FONT]
gynaikes...
 

epiplas

Member
Λοιπον παιδες τα κοριτσια εχουνε μπει στην 7η βδομ εδω ειναι το super scank(ε ορφεα?)
Και εδω ειναι η αχορταγη
παρατηριστε την κορφη της αχορταγης οι παπαδες κανουν σπυραλ!!!!!!
 
O

orfeas

Λοιπόν, επιπλά, είμαστε οι μόνοι συνάδελφοι φωτορεπόρτερς:)
Είναι κι ο Άγιος, βέβαια, αλλά αυτός είναι freelance:biggrin: και κάποιοι άλλοι "προδότες" ή μοναχοφάηδες... No offence, old farts!

Τώρα, όσον αφορά την Παιανιώτισσα, αναρωτιέμαι γιατί δεν την "πετσικάρισες" για να μπορέσεις να κατεβάσεις τη λάμπα!
Όσο για το "αχόρταγη", μην εκπλαγείς αν πάθει overfert. To καθημερινό τάισμα/πότισμα μόνο στο σκυλί μου το κάνω:laughing:

Πάντως τα στραφτάλια είναι σφαίρα!:yes:
 

antartist

Member
Έλα ρε γέρο, όλο μες την γκρίνια είσαι.. :scripture:

Επιπλά μια χαρά τα πάς, πολύ ωραία τα λουλούδια σου..

Το μόνο που έχω να σου πω και στο τόνισα από την αρχή του thread, είναι ότι έχεις κάνει κακή χρήση του χώρου σου..
 

epiplas

Member
ορφεα τι ειναι το overfert? αφου το χωμα ξερενεται εντελως μεσα σε 1 μερα να μην το ποτισω?ανταρτη ναι εχεις δικιο για τον χωρο αλλα ξεκινησα με 3 φυτα και μετα που μεινανε 2 δεν τα πηραξα.
 
overfert=παραπανίσια λίπανση
underfert=ανεπαρκής λίπανση
Ο γέρος λέει ότι κράτα και μια πισινή με το φαί μη πάθει κανένα έμφραγμα το φυτό και μετά τρέχεις. Το πότισμα κανονικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ποτίσματος:δακτυλάκι και ζύγισμα γλάστρας.
 
O

orfeas

... Το πότισμα κανονικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ποτίσματος:δακτυλάκι και ζύγισμα γλάστρας.

Στο διεθνές, ένας Αμερικάνος(?) που του προτάθηκε ο ίδιος κανόνας φοβήθηκε μη τον χαρακτηρίσουν διεστραμμένο:laughing: !Αστειεύομενος, υποθέτω. Αλλά μ' αυτούς ποτέ δεν ξέρεις...
 

antartist

Member
Ορφέα, είμαι σίγουρος.
laughing.gif


Έχεις τα δίκια σου πάντως..:good:

Επιπλά, ναι, απ' ότι θυμάμαι είχες και ένα κλώνο(;)
Τι απ' έγινε αυτός..;
 

epiplas

Member
ανταρτη δυστηχως ο αλλος κλωνος δεν μου εζησε. εχουνε μπει στην 8 βδομ λεω να σταματησω το big bad και να του ξεκινησω overdrive ιδικα στην αχορταγη.
 

l2crystin

New member
σηγνομη αν προσβαλο καπιονα εγω γτ βαζω 2 φυτα για να εχω των χειμονα να φουμαρο κανναβι και τα ποτιζω 2 φορες την εβδομαδα καμια φορα και τρεις και δεν ρίχνω λιπασμα ουτε χιμικα μονο στων 4 μηνα ριχνο απω ενα τσουτσεκι κουτσουλια ξεραμένη παλεομαινι απω περιστερι και το μονο που κανω τα τσαπιζω γιρο γιρο να αεριζετε ι ριζα και τον 8 μηνα βγαζω αλλες φορες 450 φουντα γραμαρια αλη φορα εχω φταση σε 950 γραμαρια καθαρα και βαζω ελλινικα σπορια και τα βλεπει ο Ηλιος απω το πρωί μεχρι απογεβμα και μην πειτε δεν κανει να τα βλεπει ο Ηλιος θα εχετε πεταξει τι μεγαλυτερι μαλακια της ζωης σας
 

Latest posts

Latest posts

Top