What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor - 2013

GloNt

Member
Chill si tie man :joint: ,au prietenii pentru mine :) Faptul ca nu pot creste si eu acum nu ma supara sa stii ,si nici cei ca tine ;D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am apucat sa le fac o vizita fetelor. Drumul catre ele este din ce in ce mai anevoios datorita vegetatiei care a crescut in zona: rug de mur, arbusti de catina, maces si tot felul de balarii, care de care mai tepoase si mai taioase.

Am avut placuta surpriza sa constat ca planta pe care o chinuisem atat de tare in incercarea de a face supercropping si-a revenit, aratand mai bine chiar decat sora ei.

Sa le luam in ordine .

AK47 - planta mica

Prezinta semne vizibile de lipsa de azot. E posibil ca radacinile sa fi ocupat toata groapa, sa fi consumat nutrientii din pamantul pus de mine si acum sa se chinuie sa-i extraga din solul local. Varfurile parca dau semne de heat stress , dar totodata si-au schimbat si forma , fiind mono sau trilobate.



Ak47 - planta mare

Ramane in continuare 'planta mare', intrucat si-a revenit dupa trauma de acum o luna. Temerile mele legate de cuibului de furnici s-au risipit. Pana la urma si-u luat talpasita si eu plecat de acolo. Oare le-or fi deranjat granulele de NPK pe care le-am presarat langa tulpina la ultima vizita ?



M-a mirat si faptul ca nu miroseau deloc - doar cand le-am atins frunzele au inceput sa iri raspandeasca aroma.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mazar - planta mica

Nu a mai crescut in inaltime de la ultima vizita (cand i-am facut si supercropping), insa acum toate topurile sunt la aceeasi inaltime (aproximativ 60-70cm).



Mazar - planta mare

In ultima luna a crescut serios pe inaltime. Dupa aproximarile mele acum are 2.30-2.40m si doar doua tulpini principale. Amandoua au la baza cam 2.5cm diametru.



Tare mi-as dori sa le pod duce cate un bidon de 10L cu AACT din wormcastings.

P.S. Observandu-le mai cu atentie cum se dezvolta outdoor, sunt din ce in ce mai convins ca e ceva in neregula cu plantele astea: Mazar create ca o sativa desi este 100% indica, pe cand AK47 arata caracteristici tipice de indica desi este in hibrid preponderent sativa. Cine le mai intelege si pe plantele astea ?
 
Last edited:

Loky

Member
Frumoase plantele hemp. De ce nu incerci sa le arunci cate 40 50 de gramde de osmocote? (din cel nou cu supliment de Mg + me)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
@hemp: arata foarte bine si locul pare numai bun pentru ele!

Intradevar se camufleaza foarte bine printe vegetatia de acolo. Daca nu as sti unde sunt, cu siguranta nu le-as putea gasi - chiar mi s-a intamplat o data sa nu gasesc Mazarul cel mic, desi trecusem de 2 ori pe langa el, dar nu sare deloc in ochi. Singura care ar putea pune un semn de intrebare daca ar vedea-o cineva ar fi cealalta Mazar, insa ca sa ajungi in luminisul ei trebuie sa te iei la tranta cu un rug de mure care isi cere jertfa de fiecare data (azi nu au mai fost zgarieturi, doar haine agatate pe toate partile).

Frumoase plantele hemp. De ce nu incerci sa le arunci cate 40 50 de gramde de osmocote? (din cel nou cu supliment de Mg + me)

De cand le-am dus la locul ala mi-am propus sa fie un guerrilla grow 100%. Deja mi se pare ca am trisat ajutandu-le cu granulele alea de NPK.

Cand am adus vorba de ceaiul de wormcasting, ma gandeam ca oricum am suficient rahat de rama ca sa fac asa ceva, insa cu timpul stau mai greu (fara sa intru in detalii, trebuie sa merg ~100km pana la plante, deci nu imi e chiar comod).

P.S. Citat din brosura de prezentare Osmocote Bloom :

Rezultate optime se pot obţine atunci când niciun fertilizator starter nu este folosit în substratul de turbă. Totuşi, dacă acesta este folosit, nu mai mult de 0,5 kg/m3 ar trebui amestecat cu dozele recomandate mai jos. Osmocote Bloom este un îngrăşământ ce trebuie amestecat în turbă sau substrat – nu recomandăm aplicarea acestuia prin găuri în jurul rădăcinii.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu-s decat polimeri fara membrana care se degradeaza in sol. am vazut de vanzare si in romania de cativa ani la importatorii si distribuitorii de produse pentru agricultura, sub alt nume. (adica nu cred ca i-au inventat astia)
 

Numaya

Member
picture.php

picture.php

picture.php


...etc, mici probleme pe ici pe colo, mai un melc, mai avem si cate o deficienta, dar... shit is happening in the woods :D
 

Numaya

Member
@ Hemp looking good :) ... vin in curand cu ceva mai multe detalii pe sweet tooth si ceva poze specifice. Momentan pot sa te informez ca e surpriza placuta din ''gradina'' alaturi de cheese ( vertigo da .. e cea mai nesimtita - 40 de zile peste 1.5m inaltime - multam ptr grow jurnal acolo CB - din cauza ta am zis sa incerc auto anu asta :)) )
 

coolbud

puffin' the herb
heh , vreau poze cu vertigoasa , cate se poate de multe , daca se poate pana la final sa-i vedem si culorile de mov , ar fi genial.Pe a mea de-o mai tin o saptamana se face mova :)
Bafta cu ele , prezinta prezinta.
 

coolbud

puffin' the herb
Numaya si cei care mai cresteti Vertigo , indoor o puteti duce pana la 75 de zile linistiti iar outdoor pana pe la 85-90 , nu o luati mai repede ca-i veti rata secretele!
 

awy

Member
oups... din greseala am ceva de rasucit(sa rupt cand incercam sa o indoi un pic) cam pe aici au ajuns ale mele:woohoo:
 
Top