What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Hi Gumeli.

The link you placed here above...

To my surprise these pictures were token from 'offthehooks album'.

Did you upload the wrong pics by accident?

Please clear me up asap.

Prefereably in PM or maybe enable your own PM settings, as I was not able to sent you a PM.

Thanks in advance

For me it opened my folder :)

Jepa, kaikki kasvit oli vähän yllättäenkin hengissä ja maa vielä kosteaa, ohhoh!
 
Kalastajalla hyvännäkönen leidi aluilla :)

Täällä pitää rampata vesikeikoilla jatkuvasti. Pienet sateet ja kuurot ei paljon auta kun seuraavana päivänä paahtaa taas kaiken kuivaksi, mutta onneksi sentään taivaalta jotain tippuu. Viikonloppuna sadetanssit paikallisessa.. Jotkut yksilöt meinaa tässä kohtaa jäädä hieman hintelöiksi, kun varjoisammat rehottaa paljon paremmin. Koomista, että yhen spotin viereen (keskelle mettää) oli tuotu työmaakontti, josta löytyy oma suht tuore piissi. Hieman hymyilytti, että tässähän on nyt kaikki samassa paketissa :biggrin:
 

Mr.Ogfin

New member
Mukava nähdä että muilla ulkoilut on lähteny käyntiin vaikka itse joudunkin tyytymään sivusta seuraajan rooliin tänä kesänä
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Ensin pitää olla kylmä talvi, jot maa ehtii routia. Sitten tarttee tuhdisti lunta, joka roudan hitaan sulamisen takia sulaa issekki hitaasti ja pitää spotit kosteena pitkän aikaa kevääseen, niinku Tukiaisen siskot Tauskin pileissä konsanaan. Sitte pitää olla plantut aikaseen, vaan ei liian aikaseen kehissä, jot eivät ehdi tottua sisäilmaan/ruukkuihin. Sitte raijataan ulos mahdollisimman pian ja toivotaan, ettei nälkäset luontokappaleet syö suihinsa. Sitte voipi heinäkuulle asti lorvia, jos on typpilannotukset onnistununna. Sit jo tartteeki alkaa raijaa fosforia plantuille, et suavat tuhtia ruokaa kukkimiseensa. Sitte voi taas loikoilla, kunnes elo-syyskuussa onkii sadonkorjuu ja saa niska vääränä trimmata pudia.
Joku vois sanoo, että suurimmat lehdet pois ja kuivumaan vaan, mut kostia syssy niin pitää aika tarkkaa skouttaa homeiset pudit pois, etteivät leviä ja/tai saastuta terveitä nuppusia. Tään ulkokasvatuksen ratekia on tämmönen.
 

jakari

New member
Tervehdys kaikille foorumilaisille!

Kausi 2013 polkaistu käyntiin ensikertalaisena. Ulos viety jo joitakin af-ituja ja taimia. Nyt alkanut vähän pelottaa kun ollut aika kuivaa ja lämmintä. Toivottavasti taimet paahdu ja kuivu, sillä melko aurinkoiselle spotille jätin ja kastelukin jäi aika vähäiseksi.:thinking:Toivotaan kuitenkin parasta. Loput menee ulos heti kun kerkiää.


Toivotan kaikille hyvää ulkokautta 2013! :)
 

Mac-E

Member
Tilanne päivitys!
Elikkä 2delas ku jotain pajareis säädin ja yks on niin ihme friikki et sen kelasin viedä johki toiselle spotille. 7Kpl meni tänään ulos.
3kpl Polarlight#2, 2kpl jock horror af, 2kpl auto sweet tooth.

Kasvit päivää vaille 3vk jokkut 2päivää vaille.
jokkut näyttäny jo karvansa jokkut ei.

Polarlight#2
kuva0088.jpg


Jock Horror Af
kuva0089.jpg


Auto Sweet Tooth
kuva0087.jpg
 
Jaahas. Muurahaiset alkoivat tekemään pesää kahden kasvin multatilaan. Pesää niissä kohdin ei ollut kun kuoppia kaivettiin, mutta nyt siellä on jo täys tohina päällä - kummut kasvaa kovaa vauhtia. Toivottavasti jättää juuret rauhaan ja plantut ei jää neulaskasan alle :biggrin:
 

BIS-420

Member


Siinä olisi ensimmäinen. Pihalle pääsi viime viikolla. Early mixiä tämä neitonen.



Lisää Early mixiä.




Siinä olisi sitten nämä Northern Sun x Durban poisonit.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
picture.php


Project Tähtireki 2013 is a go ;)


picture.php


Tuommonen oli joukossa mukana, enpä oo ennen nähny.. Kahtoo selviikö.

Huomenna vois laittaa pari fotoa earlyistä, jos Jah suo :tiphat:
 
Last edited:

offthehook

Well-known member
Veteran
If you manage keeping it alive it could turn out to become something like this BT:

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?threadid=163886

I found about 8 of those albino's in my 5 x 5 mtr densely sown in Finola plot, but they all died before the 2e pair of true leafes came in.
Only one managed to stay alive thus far, now with a 3th set of leafes comming up, so I tried transplanting it out of the main plot and am pampering it a bit under fluo's atm.
Doesn't look to great though, the transplant was too much of a shock I think, prolly not going to make it either.

Only for sake of taste it could be an interesting freak of nature to play with.

Edit, oh and now the fucking dog dropped it off the table, lol. The little albino that could was not ment to be, lol.

Albino RIP. :D
 
Last edited:

Mac-E

Member
Eilen meni loput ulos (3kpl PolarLight#2, 2kpl Jock Horror Af, 2kpl Auto Sweet Tooth)
Ulkona nyt 6kpl Polarlight#2, 4kpl Jock Horror Af, 4kpl Auto Sweet Tooth.

kuva0093.jpg


PolarLight#2
kuva0090.jpg


Jock Horror Af
kuva0091.jpg


Auto Sweet Tooth
kuva0092.jpg


Lisää kuvia joskus juhannuksen jälkeen.
Ja hyvää kesää! Toivottaa Mac-E! Peace!
 

Purppura

Member
Kesästä hyvä? Näin vois olettaa.

Ei ne isohkoihin ruukkuihin kylvetyt siemenet olleet moksiskaan näistä keleistä. Terveesti taimettuvat ja opettelevat omaan tahtiin kestämään paahdetta. Ei ollu kaukana kolmestakympistä päivälämmöt ja taimet on vasta ekoilla sormilla.
Jos keliä kantaa niin ekat maleksit putkahtaa palleihin vajaassa kolmessa viikossa.

On se vaa jännää:artist:
 

JuissiJ

Member
Eilen tuli vietyä tähän mennessä ainoat hengissä selvinneet royal nepalit ulos. Itämään laitoin 12 joista iti kaikki, mut vain 3 selvis ulos asti :( Viel on joitain siemeniä royal nepalia ja sit 20+ thyphoonia.. Jos laittais kumpaakin esikasvatukseen, niin vois ainaki jotai saada, on se raakaki kuitenkin poltettavaa jos ei loppuun asti ehdi..
 

RAMB0

New member
@Juissi; oon sama mieltä, kannattaa pistää korjaussarja itämään ASAP. :)

Itselläni oli tarpeeksi siemeniä, aloin keräilemään ulkolajikkeita jo viime vuoden puolella.
Pääasiassa vaihtokauppoja, viime kesänä kun tuli siemennettyä yks kokonainen Royal Nepal niin niitä riitti vaihdettavaksi. Kaverillekin jaoin niitä parisen sataa...

Noin 5-7 vaihtodiilin jälkeen haaviin oli tarttunut mm. Pehkuryder x Thyphoon, Thyphoon, Ovela Olema, AF Ovela Olema, Auto Skunk, AAK-47, ORxDR sekä IHB (Ihme hiipparibud) siemeniä. Määriä en kehtaa mainita.
Noiden lisäksi pistin viimeiset LR-2:t (suurin osa meni vaihtodiileihin, ihmeen kova kysyntä rytkyillä muuten) ja Royal Nepalia itsellenikin.

Kaikkea pistin siis itämään. Osa lajikkeista (esim. A-Skunk ja ORxDR) ei itänyt jiffyissä niin hyvin kuin muut, joten päädyin sitten pistämään lisää Royal Nepalia paikkaamaan "tappioita".
Sitten yks kaveri kertoi et niiden projektit kärsii siitä etteivät saaneet ajoissa siemeniä niin pistin vielä lisää Royalia tulemaan. One for the road and two for the railroad. Kavereille kans, sanotaan... :D

Jos ne ei ehtisikään ihan valmiiksi (idätetty viimeisen 1-2 vko välillä) ja niistä tulee siksi huonoa polttoa niin ainakin itse imeyttäisin ne johonkin rasvaan ja käyttäisin syötävässä muodossa. Tuntuu meikäläisestä jotenkin mukavammalla kuin hashiksen teko.
Tuolleen on tullut roskalehdetkin hyötykäyttöön aiemmin. Jos keitokseen heittää tällä kertaa mukaan vielä semivalmista kukkaakin niin aina parempi!

Siemeniä ajattelin tehdä tälläkin kertaa, niin monesta lajikkeesta kuin vain mahdollista. Ainakin AAK47 ja Thyphoonista, molemmat vaikuttavat ainakin näin alussa hyvin elinvoimaisilta kasveilta, tekivät vaikutuksen. Helpottaa kasvatusta kun eivät ole mitään kitukasvuisia nirppanokkia...
Ajattelin valita vanhemmat ihan vain sillä perusteella että mitkä ovat nopeimpia yksilöitä.

Osa Royal Nepaleistakin lähti oikein kunnolla vauhtiin kun alkuun pääsivät. Pistin 1L maitotölkkeihin pohjalle mustaa multaa ja ylempään puoliskoon siemenmultaa. Ehkä juuret alkoivat tuossa pyrähdysvaiheessa ulottumaan siihen ravinteikkaampaan osaan ja kun valoa ja lämpöä näinä päivinä riittää niin alkoi tapahtumaan.

Esikasvatukset tuli hoidettua alussa sisällä natikan ja LED:ien avulla, vähän ennen toukokuun puoliväliä uskalsin viedä niitä jo ulos.

Noita pidempiä sääennusteita kun kyttäili ja vertaili niin onnistui aika hyvin päättää että missä kohtaa loppuu hallat...

10vrk
http://www.foreca.fi/Finland/tampere/tenday
30vrk
http://www.accuweather.com/fi/fi/mantyharju/134025/june-weather/134025

Pientä kuivuutta lukuunottamatta on kyllä ollu mainiot säät tälleen alkukesästä. :)
Guerilla grow mielessä minnekään kauemmas en ole vielä uskaltanut viedä, ajattelin odottaa sateita niin ei tartte sitten käydä kastelemassa heti.

Onhan tässä riskinsä toki tässäkin kun puutarha notkuu yrttiä...
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
picture.php


Paljastui tommonen AF-taimien joukosta. Vähän aikaa tiirailin, että tekee valkosia lehtiä, mutta ei. Ne on eukkokarvoja. Tuon täytyy olla jonkin näkönen maailmanennätys pudaamiseen lähdön nopeudessa :tumbleweed:
 

Yellowmoon

Active member
^ Onnistunutta mutaatioiden jalostamista. :yoinks: Huh s!

Jees, pohjoisen kasvattajillekin on vaihteeksi tarjolla kunnon startti tähän kauteen. Itse en diggaile minkäänlaisista helteistä, mutta kasvit eivät valita. En ole tähän päivään mennessä nähnyt pikkuisten kärsivän auringonpaahteesta; probleema, mistä monet tuntuvat eri palstoilla valittavan. Toki tuollaiset viikon kestävät paahteet ja siitä aiheutuva sateen puute tarkoittaa ikäviä, ei-toivottuja reissuja spoteille, ja aina ei pääse. ;)

Ainoa suurempi miinus on, että tässä on kantokiellon vuoksi toistaiseksi jouduttu käyttämään edellisvuoden spotteja ja multia. Ja kun tarkoitus oli siirtää systeemit kilometrikaupalla lähemmäksi.

:thank you:
 

GrowKäry

Member
On ilmat suosineet, muuten meneekin aika heikosti.
Maahan istutetuista sirkkalehdillä olevista earlyistä noin puolet menetetty parempiin suihin, af laatikko joka on korotettu ilmaan maantasosta sentään näyttää toimivan tuholaisesteenä...
Paarmoja ja hyttysiä vaan niin vitusti että ei siellä kykene montaa minuuttia kerralla ihmettelemään.
 

PunkSteady

Member
View Image

Paljastui tommonen AF-taimien joukosta. Vähän aikaa tiirailin, että tekee valkosia lehtiä, mutta ei. Ne on eukkokarvoja. Tuon täytyy olla jonkin näkönen maailmanennätys pudaamiseen lähdön nopeudessa :tumbleweed:
Aika ainutlaatuinen juttu on kyllä! Tuleekohan sellainen mini feno siitä? Miten luulet sadon valmistuvan ,kun nyt on sulla tuossa vaiheessa nuo kasvit? Ihan vaan kysyn sillä kun itsellänikin on melkein samassa vaiheessa menossa af:ät. N 62* alueella.
 
Top