What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

OutoPisara

Member
varman löytyy joka paikasta jossa vain voi saada valtaa ja rahaa, mutta itse puhuin köyhistä ja yleisesti ottaen - jonku verran psykologiaa lukeneena, tietääkseni psykopaatti kuvittelee niin isoja itsestään että se on niiden päihde eli totaalinen itsevarmuus, eikä ne yleensä halua saattaa itseään tilaan jota ne ei hallitse koska olisivat hyvinkin haavottuvaisia siinä tilassa, tärkeää näille psykopaateille on että he tuntevata olevansa jatkuvasti tilanteen herrana. mielestäni on hyvin harvinaista että psykopaatteja löytyy huumeiden käyttäjien mailmasta vaan ne on yleensä niitä nahkakaliivi tyyppisiä henkilöitä jotka ei itse tosiaan teen niillä huumeilla muuta kuin myy ja johon liittyy kaiken moista muutakin laitonta kuten aseet ja veroton viina ja tupakki.
epäilen kyllä tuota että kukaan psykopaateista olisi laiska, melkein jokainen on ollut oman alansa patteripupuja - sosiapaatit on lähinnä niitä siipeilijöitä jotka ei oikeasti välitä muista ja ehkä omaksi ilokseen vielä kiusaavat tämä on kuitenkin aika harvinaista koska jos sosiopaatin määritelmää lukee ja sen tunnusmerkkejä niin ne sopii melkein jokaiseen ihmiseen koska jokaine tarvii samoja asioita on täysin näkökulmasta kiinni koko asia, näin esimerkiksi jos tuntee tämän naistyypin joka haluaa vain tietyt resurssit ja jonku joka tyydyttää halut ja vaihtaa niitä aina parempien saapuessa paikalle vähät välittämättä kokemuksista edellisen tyypin kanssa - tämäkin sopii kaiken puoliin sosiopaatteihin, joku vaatii kun taas joku olettaa ja vääntää naamansa hellyttäävän ressukka ilmeeseen ja saa kaiken missä sitten menee sosiopaatin raja? tjaa-a
toki olen semmoisia armottomia narkkareitakin nähny mutta pitäisin sitä kummiskin sitte heroiinin tai jonku pirin aikaan saannoksena, joka turruttaa tunteet ja viekkareissa ei sitten pysty edes ajattelemaan saatika tuntemaan empatiaa ihan sen olotilan takia kun tuntevat kuolevansa ihan just jos ei saa fixejä.

Sosiopaatti, narsisti, luonnehäiriö. Oma tietoni pohjaa enempi kokemukseen ja olen enempi törmännyt tuollaisiin miltei kasvottomiin sopeutujiin, kameleontti-ihmisiin, joista tuntuu että se koko persoona on jotenkin keinotekoisesti rakennettu ja ne muuttaa mielipiteitään sen porukan mukaan missä milloinkin ovat ja kuuliaisia työntekijöitä ja sääntöfriikkejä ja tarkan markan miehiä ja kuvittelevat liikoja omasta älykkyydestään ja kateellisia ja todella laskelmoivia ja varmaan ainoastaan heidän läheisensä alkavat jossain vaiheessa tajuta, että tuolla tyypillä ei ole kaikki kotona. Mut sitten on varmasti näitä tyyppejä jotka pyrkii presidentiksi ja onnistuukin siinä.

Opiaatit taitaa tuottaa sellaisen kuningas-efektin, mikä tekee käyttäjästään tosi omahyväisen ja niitä ei jaksa katsella. Ei naristit ole kyllä immuuneita addikteille, mut noita liivi-jannuja nyt lähinnä tarkoitinkin. Vapaan kapitalisimin maailmassa hallittu sosoipaattisuus on varmasti etu.

Sen vielä laitan tähän että jokainenhan meistä on narsisti jollain tasolla. Ero tulee ehkä juuri tuossa kyvyttömyydessä tuntea myötätuntuoa. Narsistit on kuin jotain oikeiden ihmisten klooneja, mut siellä on sisällä jotain ihan haperoa ainetta, eikä ne itse tunnista ollenkaan omaa tilaansa, koska heissä on kaikki niin täydellistä.
 

OutoPisara

Member
Kertauksen vuoksi: Sosiopaatti on fomalhautilta vapautuneen harpyijan ja ihmisuroksen risteytys, narsisti kaksineuvoiseksi muuttuneen hybridin itselleen siittämä jälkeläinen ja luonnehäiriöiset ovat fomalhautilasten ja ihmisnaaraiden risteytyksiä, kannibaaleja.

Tämän ketjun voi lukita.
 
Nyt on jätkät niin helvetin mielenkiintoinen keskustelu käynnissä, että päätän poistaa ketjun lukituksen ja julkisesti raottaa omia kokemuksia omasta pääkopastani. Teksti saattaa olla aika rajua ja joku ehkä pystyy samaistumaan ja joku ehkä oppii omista virheistäni. Olen aikamoisen paskamyrskyn käynyt pään sisällä viimeisen puolentoista vuoden ajan, mutta pikkuhiljaa alkaa helpottamaan, kun sain uuden kelpo duunin alle.

Sain burn outin reilu vuosi sitten, kun oma yritys, päiväduuni ja ero (+ kaikki muu) tuli samaan aikaan kuvioihin. En kuitenkaan ala pohjustamaan sen enempää, vaan palaan myöhemmässä vaiheessa asiaan.

Löydän itsestäni narsistin ja ehkä jopa sosiopaatin piirteitä, mutta saattaa se jonkin sortin maanis depressiotakin olla. Itselläni on "hyvinä" hetkinä aivan jäätävä itseluottamus ja puhun omista mielipiteistäni kuin ne olisivat faktoja. Tykkään puhua vain asioista jotka kiinnostavat minua, ns. paskanpuhuminen/uutiset jne eivät minua kiinnosta. Saatan aloittaa (alitajuisesti) kesken keskustelun ajattelemaan omia asioitani ja varmasti vaikutan todella poissaolevalta ihan yhtäkkiä. Tähän olen yrittänyt löytää keinoja ja se vaatii suuria ponnisteluja keskittymisen suhteen, jotta voin keskustella, kuten muut ihmiset.

Tunnen hieman olevani muiden yläpuolella, en tiedä miksi, mutta "tiedän" että olen parempi kuin muut. Tämä saattaa johtua siitä, että haluan olla paras alallani ja minulla on aina kovia välitavoitteita ja yksi päätavoite joihin yritän päästä. Haluan että kiikkustuolissa voin katsoa taaksepäin ja ihailla mitä elämässäni olen saanut aikaan. Muilla ei niinkään näin tunnu olevan. Tämä taas aika varmasti kumpuaa siitä, että olen koko pienen ikäni kilpaillut lajissa kuin lajissa. Saattaa jopa olla 20 lajin kieppeillä, joissa olen kilpaillut. Mitaleja/pokaaleja on niin vitusti, mutta ei ne mitään minulle merkitse. Eteenpäin on päästävä...

Muut ympärillä lukevat romaaneja, dekkareita, aku ankkoja ja mie luen pelkästään tietokirjoja, jotka kehittävät minua itseäni - joka päivä pitää olla hieman parempi kuin eilen. Arvostan suuresti heitä, jotka ovat minua parempia tietyissä asioissa ja toisaalta taas en hirveästi anna sympatiaa heille, jotka ovat minua heikompia. "He ovat tiensä valinneet".

Tosiaan, se burn out. Yritys konkkaan, ero lapseni äidistä ja pitkä saikku päiväduunista tuoreen masennuksen takia ajoi helvetin alas. Löysin eräänlaisen voittajani, joka oli oma heikkouteni. Se heikkous oli, että en pystynyt kannattelemaan niin suurta taakkaa harteillani. Paine oli liian kova. Jokaisella on 100% varmuudella mahdollisuus joutua alas ja paljon alemmas jossa itse kävin, mutta olen aika varma, että ihmisen todellinen vahvuus testataan siinä, että pystyykö pohjalta nousemaan takaisin. Nousut ja laskut voivat olla pieniä tai suuria ihmistyypistä riippuen ja niillä nousuilla ja laskuilla on jokaiselle henkilölle omat ajatuksensa. Jollekin epäonnistuminen on pieni asia, kun taas toiselle se on ihan vitun iso asia. Itselläni on (onneksi) ollut sellainen fiilis, että täältä vielä tullaan, enkä ole antanut paskamyrskylle periksi.

Näitä asioita on todella paljon, joita tiedostan ja joita en tiedosta. En oikeastaan tiedä haluanko tiedostaa, koska niiden muuttaminen muuttaa myös minua henkilönä. Toisaalta se saattaa tehdä minusta paremman ihmisen.. Olen kuitenkin 100% varma (hehheh), että reilu kymmenen vuoden pajauttelu on tehnyt itselleni enemmän hyvää kuin haittaa. Se on avannut silmiäni ja pistänyt minut miettimään asioita, välillä toki hieman liikaakin, mutta ilman pajaria saattaisin toimia kuin kone. Sitä en halua.

Pääsin tuossa vuosi sitten maistamaan strawberry coughia ja se tuntui olevan kuin minulle tehty lajike. Kunhan pääsen sisäkasvatuksen pariin, niin tiedän ainakin lajikkeen.

Olisin voinut avautua varmaan parin metrin verran ja ehkä paremmalla ajatuksellakin, mutta halusin tuoda hieman omia fiiliksiä esiin, kun "mielenkiintoisista" ihmistyypeistä keskustelitte. Rauhaa ja rakkautta kaikille hipeille, sosiopaateille, iseille, äideille, lapsille ja varsinkin icmaggereille. Täällä on fiksua väkeä.

jonku verran psykologiaa lukeneena, tietääkseni psykopaatti kuvittelee niin isoja itsestään että se on niiden päihde eli totaalinen itsevarmuus, eikä ne yleensä halua saattaa itseään tilaan jota ne ei hallitse koska olisivat hyvinkin haavottuvaisia siinä tilassa, tärkeää näille psykopaateille on että he tuntevata olevansa jatkuvasti tilanteen herrana.

Tämä osuu meikäläiseen aika hyvin.

Edit2: Vittu. Tajusin nyt että olen narsisti, psykopaatti, sosiopaatti ja mitäs näitä nyt on. Mulkku en haluais kyllä olla, mutta taitaa tulla sivutuotteena. Pitääkin ensimmäisenä avata wikipedia ja lukasta kuka mie olen :)
 
Last edited:

k-grower

Member
ehkä parempi lähde olisi kirjasto kuin wikipedia, sieltä olen itse lukenut psykologiaa ja lähinnä oppikirjoista, en sano että wikipedia olisi huono lähde vaan kovin puutteellinen luomaan kokonaiskuvaa.
tuolla aikaisemmin esimerkissäni sosiopaateista yritin tuoda esille kuinka harmaata aluetta kaikki nämä luokitukset on loppujen lopuksi ovat, ihmiset saattavat toimia kuten psykopaatti tai sosiopaatti mutta eivät sitä ole mikäli kykenevät empatiaan, osalle ei ole vaan koskaan ole opetettu mitä se on ja yleensä huomaavat sen vasta kun tekevät pahaa ja omatunto alkaa kolkuttaa, eli taustalla on pelkkää ajattelemattomuutta tai muutakin kostonhimoa yhteiskuntaa kohtaan, sillä kaikille tämä elämä ei ole ollut ihan tasapuolista - jos tiedätte mitä yritän ajaa takaa.

omalla kohdalla on aina ollut niin että osa tuntemistani ihmisistä on tahtonut aina viedä omanarvontunteeni tai ainakin kaivella mistä se kumpuaa, omakohtaisesti olen aina yrittänyt asettaa itseni toisen asemaan kun mietin miten käyttäydyn heitä kohtaan mutta niitä kohtaan jotka selvästi ilman syytä haluaa tuhota mut olen jättänyt pois ihmissuhteistani jonka jälkeen osa ei ole hyväksynyt tätä ja yrittänyt vaikeuttaa elämääni kaikin tavoin en siltikään pidä heitä psykopaatteina vaan luulen että ovat oikeuttaneet itsensä siihen moraalisella tasolla jollain ajatus yhtälöllä josta tullaankin
sanontaan että kun yksi ruohon korsi on ylitse muiden se pitää leikata muiden tasolle tai kiinalaisen version että jos naulan kanta törröttää lankusta se pitää iskeä sisään.
pitäisin tätä mr.tasurin luonnehdintaa itsestään aika yleisenä ajatusmallina, siis melkein jokainen meistä on käynyt julkisen koulut jossa on aina kilpailtu toisia vastaan - esimerkiksi meillä alaasteella luettiin kaikkien arvosanat ääneen että saataisiin lisää kilpailua ja opettajat osoittivat ystävällisyyttä eniten menestyjille kuten jota nähdään tänäpäivänäkin joka osa alueella, menestyjät saavat erityisoikeuksia ja valtaa ja siihen kuuluu se että että on kilpailtava muita vastaan joka tekee asetelmasta sen että yritetään rajoittaa muita ja pysyä itse edellä - tämä sopii myös ulkoisinpuolin mr tasuriin luonnehdintaan ja melkein jokaiseen suomalaiseen, itse asiassa siihen perustuu koko yhteskunnan toimintamalli eli kapitalismi ja johon moni on syntynyt joten sitä on hyvin vaikeaa tiedostaakkaan.

mitä tulle noihin narkkareihin niin heroini nistejen lisäksi olen nähny joidenkin käyttäytyvän myös piri kuurien ja subu kuurien jälkeen ihan yhtä tunteettomasti, olen myös törmännyt näihin "ystäviin" jotka olen tuntenut ala-aste ajoista asti ja jotka ovat muuttunut jatkuvan päihteilyn takia selkäänpuukottaviksi ja pilveä kiristäväksi addikteiksi ja ainoa mitä ovat käyttäneet on alkoholi ja pilvi,itsellä pilvestä ei ole tullut semmoista ongelmaa vaikka sitä runsaasti polttelen taukojen välissä joten epäilen että kyseessä voi ola alkoholismikin tai nämä mainitsemani sosiopaatti/psykopaatti tyyppiset ihmiset.

mulle on sanottu koko elämäni että vaikutan jotenkin ylpeältä vaikka omasta mielestäni kyse on ennemminkin siitä että en koe olevani kenenkään alamainen ja koen että mulla pitäisi olla tasan samat oikeudet jokaisen ihmisen kanssa ja näin ollen sama ihmisarvo - pitäisin tätä terveenä itseluottamuksena mutta se kun se näkyy ulospäin niin koen jatkuvasti hyökkäyksiä ihan tuntemattomiltakin ihmisiltä, jos kävelin esim ihmisten ohi hymyillen ajatellen aivan muuta kuin heitä he kokevat tämän useasti hyökkäyksenä melkein oletuksena niiden mielessä haastan heidät ja heidän olemuksensa luulemalla olevani parempi ja osoittavani sen omahyväisellä ololla josta kumpuaa hymy, pitäisin tätä sairalloisen huonon omantunnonarvona ja näiden ihmisten monen perusolettamus on että "tuo luulee olevansa parempi kuin me" josta monet lähtee sitten vetämään johtopäätöksiä ynnä ne jotka tietää että poltanpilveä lisäävät siihen sitten huumeet yhtälöön ja hups yhtäkki ollaan hirveä huumelordi joka koukuttaa heidän lapsensa ja tuhoaa heidän elämänsä, tämäkin harha olettamus saa ihmiset käyttäytymään täysin psykopaattisesti eli yrittäen tuhoamaan kaikilla tavoin mitä keksivät itseasiassa monelle on riittänyt vain se että on hieman taakse pää kallellaan ja terävä nenänpää se saa jo näyttämään tarpeeksi omahyväiseltä joka "oikeuttaa" monen baarissa yrittää muiluttaan tai jauhaa paskaa seläntakan ihmisesta jota eivät edes tunne tai jolle eivät ole koskan sanoneet sanaakaan, syytän tästä kuningas alkoholia sillä kun saa estettyä kaikki ajatukset jotka saavat kasvaan henkisesti mikäli sitä juo kaiket vapaa ajat, näissä kovissa huumeissa sentää jossain vaiheessa ne ei enää toimi kuten pilvikää lussutettuna useita kuukausia,vaan niillä jatketaan lähinnä normaalia tilaa" tätä pitäisin itse addiktoitumisena, eikä sitä että jotakin runsaasti käyttää ajoittain joka näyttäisi olevan merkki monelle addiktista.

tavallaan myös valtion haluaa pitää kansalaiset psykopaattimaisessa otteessa, jossa maasta ei voi poistua ilmottamatta mihin menee tai kertomatta milloin tulee takaisin tai mitä päihteitä haluaa käyttää mikäli siitä ei ole mitään haittaa ulkopuolisille, esimerkiksi itse oppiminen on kiellettyä sen sijaan että on valtionhyväksymässä laitoksessa vaikka olisi jo pienestä asti kiinnostunut kaikesta ympärillä olevasta niin on säädetty oppivelvollisuuksia jossa opetetaan kilpailemaan toisia vastaan, armeijavelvollisuuksia josta pienin paha itselle eli siiviilipalvelu tuntui lähinnä psykologisen profiilin luomiselta sillä kysymykset joihin jokaisen luennoilla oli vastattava olivat lähinnä arvomailman kartoitusta ja mielipiteitä nykyisestä järjestelmästä juuri semmoisia kysymyksiä jota odottaisi psykologilta ja kaikki vain koska on eri mieltä aseista ja niiden käytöstä ja se saa sinut ja minut näyttämään mahdolliselta valtion viholliselta ja kaiken lisäksi koko juttu maksatetaan vielä sitten sillä siviilimiehellä pakottaen sen työhön valtion omistamaan laitokseen että sadaan kulut katettua, mitäänhän siellä ei opetettu sota tilanteiden varalta vaikka antavatkin ymmärtää että kyse on siviiliväestön turvaamisesta sotaaikana vaan sekin on sitte sen presidentin päätettävissä ajankohtana ja täysin avoin tulkinnalle - sanoisin että hieman huolestuttavalta kuulostaa. tästä on olemassa hyvä kirjakin joka paneutuu asiaan paremmin nimeltä ihmisten eläintarha ja jonka kirjoittanut desmond morris, perustuu lähinnä symbolismiin ja valtaan niiden historiaan ja kuten nimikin antaa jo ymmärtää valjastaa ihmisten oikeudet lähinnä eläimiin eläintarhassa.

myös sekin on todettu tutkijoiden avulla että näiden alkuperäiskansojen jotka elävät eristyksissä omassa kulttuureissa viidakossa ei tavata kateutta ja murhia eikä riistoa tämän yhteisön sisällä vaan se on täysin kiinni järjestelmästä ja yhteiskunnasta, ainoa asia mitä siellä tavataan on aviorikkomuksia, josta ei ole tavattu tapausta jossa toinen olisi tapettu tai vahingoitettu vaan asian on sovittu yhteisön voimin ja karjalla tai muulla hyödykkeellä maksamisella ja nämäkin ovat niin harvoja tapauksia että suurin osa kahdesta sukupolvista ei ole edes tätä nähnyt omin silmin, ja näissä kulttuureissa jotka ovat sulautettu nykyiseen kapitalismiini ja ennen olleet suljettuja yhteisöjä ovat saaneet samanlaisia rikoksia kuten murhia, kiristystä ja korruptaatiota josta tullankiin ajatukseen pyhittääkö päämäärä keinot ja sumentaako se logiikan tässä kapitalistisessa yhteiskunnassa ja onko tämä vaan koko oppijärjestelmän aikaan saama persoonallisuushäiriö johon jokaisessa ihmisessä on potentiaalia.
 

Suspect

Active member
Veteran
Näin käy kun samaistuu ajatuksiinsa ja saavutuksiinsa, luulee olevansa ne.

Edit. Pitäis mun oppia olemaan vähemmän vähä-sanainen.
 
Last edited:

OutoPisara

Member
Edit. Pitäis mun oppia olemaan vähemmän vähä-sanainen.

Se vähäeleisyyden voima.

Mä mietin vähän tuota ja asian tiedostaminen on tietysti hyvä mut ihminen voi olla tosi taitava huijaamaan itseään ja noihin psykologien teorioihin on helppo eksyttää itsensä ja analysoida ja siten muka muuttua paremmaksi, kasvaa ihmisenä, mut mä en oikein usko että se teoria auttaa, mut joku tietysti uskoo niinkin ja on VÄÄRÄSSÄ koska minä olen aina oikeassa eikä kaksi eri mielipidettä voi olla oikeassa yhtä aikaa.

Olen kuullut muidenkin miettivän että olisivatko luonnehäiriöisiä kun käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät (edit. ja ne ei mun mielestä ole), mut eräskin tuntemani (edit. luonnehäiriöinen) ei kyllä välittänyt hevon paskaa mistään psykologisista profiileista, enkä mä usko että se tunsi sellaista sanaa kuin katumus. Paremminkin tyyppi tunsi olevansa itse uhri. Kaikki oli aina päin helvettiä. Ilme oli aina sellainen kuin sillä olisi ollut viikon vanha tamppooni suussa. Näkemys oli puhtaan negatiivinen. Mutta se johtuu fomalhautilaisten vaikutuksesta, sillä jos toinen vanhemmista on kotoisin toiselta planeetalta se aikaansaa varmasti outoa käytöstä ja ihmis-syömisfantasioita ja muuta.

Mä muuten kyselin hammaslääkäriltä tuon fluorin mahdollisesista haitoista, eikä se ollut koskaan kuullutkaan että siitä voisi olla mitään haittaa. Edit: Mä en kyllä muista miksi aloin edes puhua fluorista. Mut jos siitä on puhuttu tai ei ole puhuttu niin kannattaa kuitenkin lukaista tää, on aikamoista juttua: http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/
 

k-grower

Member
Se vähäeleisyyden voima.

Mä mietin vähän tuota ja asian tiedostaminen on tietysti hyvä mut ihminen voi olla tosi taitava huijaamaan itseään ja noihin psykologien teorioihin on helppo eksyttää itsensä ja analysoida ja siten muka muuttua paremmaksi, kasvaa ihmisenä, mut mä en oikein usko että se teoria auttaa, mut joku tietysti uskoo niinkin ja on VÄÄRÄSSÄ koska minä olen aina oikeassa eikä kaksi eri mielipidettä voi olla oikeassa yhtä aikaa.

Olen kuullut muidenkin miettivän että olisivatko luonnehäiriöisiä kun käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät (edit. ja ne ei mun mielestä ole), mut eräskin tuntemani (edit. luonnehäiriöinen) ei kyllä välittänyt hevon paskaa mistään psykologisista profiileista, enkä mä usko että se tunsi sellaista sanaa kuin katumus. Paremminkin tyyppi tunsi olevansa itse uhri. Kaikki oli aina päin helvettiä. Ilme oli aina sellainen kuin sillä olisi ollut viikon vanha tamppooni suussa. Näkemys oli puhtaan negatiivinen. Mutta se johtuu fomalhautilaisten vaikutuksesta, sillä jos toinen vanhemmista on kotoisin toiselta planeetalta se aikaansaa varmasti outoa käytöstä ja ihmis-syömisfantasioita ja muuta.

Mä muuten kyselin hammaslääkäriltä tuon fluorin mahdollisesista haitoista, eikä se ollut koskaan kuullutkaan että siitä voisi olla mitään haittaa. Edit: Mä en kyllä muista miksi aloin edes puhua fluorista. Mut jos siitä on puhuttu tai ei ole puhuttu niin kannattaa kuitenkin lukaista tää, on aikamoista juttua: http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/

mikä ihmeen "fomalhautilaisten" onko tämä joku sivistyssanaston sana ja mitä se tarkoittaa, en löytänyt mitään tuohon pikaisella haulla.

toiseksi ei olla puhuttu fluorista vaan fluoridista, ja itse kaivoin tuolla aikaisemmessa postissa olevat fluoridi pitoisuudet tämän kunnan oman vesilaitoksen ilmottamista luvuista.

omasta mielestäni nämä psykologiset määritelmät ei niinkään teorioihin lueta kun se osataan jo kuvata skannauksellakin aivotoiminnasta, kyse on siis aivojen toimintahäiriöstä en usko mihinkään kristilliseen sanomaan jossa joku on syntyjään paha sen takia en usko siihenkään että joku olis peruuttomasti muuttamaton hengellisesti, onhan noita tarinoita murhamiehistä jotka löysivät jumalan ja ovat muuttaneet elämänsä kulun täysin, uskon myös että jokainen joka tarpeeksi haluaa muuttua pystyy siihen, tuommoinen synnytään tämmöiseksi eikä voida sille mitään kuuluu determinismiseen ajatteluun.
 

OutoPisara

Member
[
omasta mielestäni nämä psykologiset määritelmät ei niinkään teorioihin lueta kun se osataan jo kuvata skannauksellakin aivotoiminnasta,[/QUOTE]
Meni hieman ohi, mutta oli joku artikkeli missä tuollaiselle perus-setille eli Yliminä/minä/alitajuinen oli juuri aivoskannaamalla saatu fyskaaliset perustat mukamas ja ne näytti natsaavan kuin joku pyhän kolminaisuuden esitys ortodoksisessa ikonissa ja siinä oli paljon mielenkiintoista, mut ne oli aika lasten kengissä ylipäätään ne niiden skannaukset,enkä usko että vaikka miten viipaloidaan ja skannataan niin saadaan kaikkea selville kun on se nyt paljon monimutkaisempi kuin joku vanhan pikku-fiatin moottori, mut en enää muistanut mikä artikkeli se oli ja missä. Pylkönmäen kirjastos luin sen vielä. Järkyttäviä uusia testejä tulee jenkeistä koko ajan ja kaikenlaisia Benfurmanneita ja ne syö uskottavuutta noilta psykologeilta entisestään. Psykiatrit on tietysi eri juttu, mut löysästi ottaen psykologiaa on kai kaikki tää juttu mitä me duunataan ja mitä ollaan, ellei sitten mystiikka ja sen sellaset hihhuli-jutut.
Uskovainen psykologi on mun mielestä aika arvoituksellinen ilmiö. Ne on yksiä nykyajan poppamiehiä.
 

k-grower

Member
omasta mielestäni nämä psykologiset määritelmät ei niinkään teorioihin lueta kun se osataan jo kuvata skannauksellakin aivotoiminnasta,
Meni hieman ohi, mutta oli joku artikkeli missä tuollaiselle perus-setille eli Yliminä/minä/alitajuinen oli juuri aivoskannaamalla saatu fyskaaliset perustat mukamas ja ne näytti natsaavan kuin joku pyhän kolminaisuuden esitys ortodoksisessa ikonissa ja siinä oli paljon mielenkiintoista, mut ne oli aika lasten kengissä ylipäätään ne niiden skannaukset,enkä usko että vaikka miten viipaloidaan ja skannataan niin saadaan kaikkea selville kun on se nyt paljon monimutkaisempi kuin joku vanhan pikku-fiatin moottori, mut en enää muistanut mikä artikkeli se oli ja missä. Pylkönmäen kirjastos luin sen vielä. Järkyttäviä uusia testejä tulee jenkeistä koko ajan ja kaikenlaisia Benfurmanneita ja ne syö uskottavuutta noilta psykologeilta entisestään. Psykiatrit on tietysi eri juttu, mut löysästi ottaen psykologiaa on kai kaikki tää juttu mitä me duunataan ja mitä ollaan, ellei sitten mystiikka ja sen sellaset hihhuli-jutut.
Uskovainen psykologi on mun mielestä aika arvoituksellinen ilmiö. Ne on yksiä nykyajan poppamiehiä.



tuo vanhentunutta tietoa, kyllä aivojen tomintojen osat tiedetään sekä niiden merkitys ja ct skannaus on mennyt aimo harppauksin eteenpäin niitä käytetään esim rikollisten skannaamiseen jos siihen suostuvat, nykyisillä laitteilla jopa nähdään kuvina mitä ihminen pyörittelee mielessään, esimerkiksi jos ajattelee jotakin muotoja ne on jo nähtävissä, ihmisille pystytään myös puhumaan värähdyksillä jotka korvan osat muuttaa puheeksi.
aiheesta löytyy uskomaton määrä tieteellisiä artikkeleita joita voi hakea niillä googlen työkaluilla jos kiinnostaa enempi.

edit: mikä tuota reply toimintoa vaivaa?
edit 2 ja ei mikään olit vaan kämmännyt noit reply koodit XD
 

OutoPisara

Member
osaisko kukaan muuten värkätä tuollaista aivoaaltoskanneria, mul on vanhoja sytytystulppia ja foliovuokia ja sähköjohtoja ja muuta romua jos niistä voisi väsätä sellasen aivoskannerin, näkis mikä on vikana jos välillä piiputtaa korvissa ja kolvais kuntoon ja taas mopo käyntiin ja menoksi :woohoo:
 

k-grower

Member
osaisko kukaan muuten värkätä tuollaista aivoaaltoskanneria, mul on vanhoja sytytystulppia ja foliovuokia ja sähköjohtoja ja muuta romua jos niistä voisi väsätä sellasen aivoskannerin, näkis mikä on vikana jos välillä piiputtaa korvissa ja kolvais kuntoon ja taas mopo käyntiin ja menoksi :woohoo:
ok, alkaa vaikuttaa pahasti trollaukselta. taisin heittää aikaa hukkaan kun luulin että halusit puhua asiasta vakavasti.
 

OutoPisara

Member
ok, alkaa vaikuttaa pahasti trollaukselta. taisin heittää aikaa hukkaan kun luulin että halusit puhua asiasta vakavasti.

Jotain prainwave projektia tuli joskus ihmeteltyä. Ne teki graafisia käyriä tunnetilojen mukaan ja se olisi mukava testata eri aineilla. Nykyään kai 3d-skannerit pystyy tulostamaan aivojen tuottamia muotoja, mut ei niillä vielä kummoseen pysty. Ihan scifinä sellainen mahdollisuus et joskus voi luoda vaikka muotokuvan mielessään ja sitten tulostaa sen. Ja musan kans on ollut jotain kokeiluja.

Siinä prjoktissa jengi tosiaan rakenteli noita aivoaaltoskannereita, mut tosiaan oli kai ne vähän monimutkaisempia ja pitää varmaan varoa ettei aivokuori kärähdä kun tökkää töpselin seinään. menisi varmaan thc-resptoritkin pilalle.

ja niitä on myynnissä, mut ne on kalliita. Voisi laittaa videotykkiin kiinni sellaisen.

http://singularityhub.com/wp-content/uploads/2011/05/brain-scanner.jpg
 
Näin käy kun samaistuu ajatuksiinsa ja saavutuksiinsa, luulee olevansa ne.

Edit. Pitäis mun oppia olemaan vähemmän vähä-sanainen.

Mikäs siinä jos pointti tulee selville. Voi hyvinkin olla että samaistun ajatuksiini. Jos vaikka ajattelen, että olen hyvä jossain, niin luulen olevani hyvä jossain, vaikka en sitä ole - tai sitten olen. Se taas mitataan kilpailemalla muita vastaan. Mulla on sellanen tapa kilpailutilanteessa, että päätän voittaa. Pidän asiaa jopa itsestäänselvyytenä, mutta en sen takia, että vastustaja olisi huono, vaan sen takia että se parantaa suoritusta. Lisää itseluottamusta. Pienistä "tappioista" en ota nokkiini, sillä se opettaa, mutta kun pieniä tappioita (+vastuu niistä) kertyy suuri määrä, niin voi näköjään romahtaa. En uskonut siihen, ennenkuin se tapahtui. Tää ajatusmalli joka päähän on iskoistunut, ei oikein sovi mulle, mutta joku muu saattaa siitä olla jopa kateellinen. Veikkaan että täällä kovin moni ei ole
smile.gif
Luonto paikkana on ainut, jossa saan kilpailuviettini pois. Perseestä pitkässä juoksussa, mutta voi ganja sentään (harrastan muutakin paikanpäällä) miten hienoa luonnossa on pörrätä. Pitäisi ehkä muuttaa pois kaupungista... Saattaa tosin olla, että nupissa menee välillä vaan vähän liian kovaa ja ajattelen "isoja" asioita. Usein töksäytän jonkun jutun ja oletan, että muut on samalla levelillä, ja vitut. Oikeastaan kukaan ei ole ollut samalla levelillä pitkään aikaan ja se tässä vähän alkaa jo tylsistyttämään, mutta ei siitä onneksi ongelmaa ole tullut. Moni tykkää keskustella mitä on lukenut, mitä muut sanovat tai mitä jossain on tapahtunut, mutta mua kiinnostaa vaan ihmisten omat kokemukset ja todella paljon diipimmät jutut, mitä yleisellä tasolla keskustellaan. Pitäisi löytää kultainen keskitie kaikille ajatuksille ja päästä nauttimaan elämästä
smile.gif


Olin vähän kade muiden pajaritauosta, joten pakko se on aloittaa itsekin. Än yy tee nyt. Vappuun saakka.

k-grower, harvinaisen mukavaa luettavaa itselleni nuo tekstisi ja huomaa että siellä on omia ajatuksia luetun lisäksi. Ehkä jossain vaiheessa liityn keskusteluun maailman menosta. Tuntuu vaan nyt, että maailman vääryyksistä keskusteleminen olisi jonkin sortin syyllisen hakemista omille ajatuksille.. Siinäkin maailmassa (salaliittoteoriat jne) voi mennä niin syvälle kuin haluaa. Frendi on kerran flipannut niihin ja ei se hyvältä näyttänyt.


ja niitä on myynnissä, mut ne on kalliita. Voisi laittaa videotykkiin kiinni sellaisen.

Aivoaaltoskannerit vai 3d-skannerit? Jälkimmäisen saa meinaan alle tonnilla kotikäyttöön..
 
Aivoaaltosysteemit. Ne 3d-skannaukset voi teettää jo aika edullisesti muualla ja niissä on wau kaikkia uusia juttuja.

Jeps, olen suhteellsen hyvin perillä 3D-tulostuksesta, skannauksesta ja muista mitä siihen kuuluu. Se tulee tulevaisuudessa muuttamaan aika paljon maailman menoa ja saattaa jopa muuttaa maailmanjärjestystä. Hävittää enemmän työpaikkoja, kuin lisää. Pian ei tarvita työlle tekijöitä, sillä voit itse suunnitella ja teettää suunnittelemasi palan tehtaassa. Materiaaleja mm. erilaiset metallit, kulta, hopea ja erilaiset muovit. Jos joku on miettinyt osakkeita (liikaa rahaa hyvästä sadosta tms), niin tässä on mihin kannattaa panostaa. Vink vink.
 

Suspect

Active member
Veteran
Use the force Luke!
Elikä ole läsnä, unohda menneet ja tulevat, keskity hetkeen ja ole pelkkä hetken kokija, ilman ennakkoluuloja tai odotuksia, ota vastaan mitä tilanne antaa, tuomitsematta sitä.

Ja kuin itsestään, kilpailuvietit yms. ovatkin epäolennaisia.
 

k-grower

Member
onko kukaan mahdollisesti erehtymään ja ostamaan tämmöisen mittarinhttp://ostanetista.net/digitaalinen-ec-mittari-johtokykymittari-lcd, manuaali ja kalibrointi ohje hukassa. kalibrointilios on mutta en tajuu kun tuo takana oleva mutteri ei näytä toimivan pienen taltta pään kannsa eikä ristipään,hieman saan sitä pyöritettyä mutta se juoksee lähinnä 160 eteenpäin 240 asti ja pyörähtää ympäri se pitäs saada ruuvattua tuohon 141 lukemiin.
vittu kun sitä pitää aina sortua ostamaan halvinta paskaa..
en löytäny valmistajaa mistää senhän kotisivuilta vois manuaalin löytää
 

SirSmokeAlot3

New member
Tuli tosa sellanen juttu mieleen että onko suomessa missään myytävänä mitää cannabis krääsää? esim hiiri mattoja tai jopa verhoja? :) sänkyyn ois petivaatteet kova sana :peacock:
 

Latest posts

Latest posts

Top