What's new

Semmost ja Tämmöst

Bud-O-Phile

Active member
trolololololo, sainpas mukavan valovoimaista linssiä koekäyttöön kaverilta. on kyllä entuudestaankin yhtä isolla aukolla porskuttava zoomiobjektiivi (28-70mm f/2.8 sigma) mutta pentele piirtelee niin kelvotonta mössöä ja kaiken lisäksi kamera vetää tiltit jos kokeilee aukkoa pienentää että saisi vähän syväterävyyttä lisää niin tulisi kyllä tarpeeseen tämä.

muutamat hätäiset testiräpsyt nappasin parista tyttösestä käsivaralta salaman kera, kuhan alkaa turpoileen ja trikomia pukkaan pintaan niin lähtee samantien jalustaleikit laulamaan ja lähilinssiä vielä kiinni makroiluun sitten.

varhaisia pinmppikarvoja á la canon 24mm/f2.8

 

GrowKäry

Member
Kytät toi haasteen.
Vanha sakko maksamatta ja menossa muuntoon.
Saatana, sydänkohtaus meinas pukata päälle ku katto ikkunasta et kuka siellä tulee...:biggrin:
 

hamppuu

Member
Joo, ei ollu toi edellinen lakiuudistus peruslaiskojen_budipäitten mieleeen.. Itsekkään en jaksannut lähtä tulostamaan A4:sta ja postittamaan sitä...
Onneks toi tuli nyt nettiiin ja ton pystyy tehä kuka vaan muutamassa sekunnissa..
Kohta on tuhat täynnä! :)

:woohoo:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Alkuhan tuokin, mutta ei tuu menemään läpi eduskunnassa. Ei tuu ees olemaan tiukkaa tällä edustajistolla.
 

GrowKäry

Member

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Julkinen kanta on aika pitkälti luettavissa puolueiden sivuilta ja varsinkin vaaliteemoista. Yhdelläkään valtapuolueella ei ole agendassa muuttaa nykymenoa, jotkut olisivat ehkä kiristämässä lakeja, persut ainakin ajavat nollatolea. Mikä on aika hauskaa, kun katsoo niiden alkoholistiporukoita ja tonihalmeita.

Jotkut marginaalipuolueiden edustajat, jotka eivät vedä niin sokeana puolueensa köyttä, niin voisivat tuon puolesta äänestääkkin, mutta puhutaan parista kolmesta äänestä.. Ei niillä vielä kuuhun mennä.

Että jos joku jo nappaili kuoharia jääkaapista ja rullas jointtereita valmiiksi juhlaa varten, niin ihan vielä ei kannata korkata. Enkä mä halua pilata kenenkään juhlia, mut näillä mennään, ikävä kyllä.

:tumbleweed:
 

rasras

Active member
VÄÄRIN
24.1.2013 21:45
Kannabis on Suomessa laillinen lääke. Kannabiksen kukintoa saavat apteekista kymmenet ellei jo sadat suomalaiset Fimean luvalla. Kannabiksesta valmistettu uute, Sativex, ei tarvitse enää edes erillislupaa, joskin sille haettu myyntilupa koskee ainoastaan MS-taudin hoitoa.

Edes kannabiksen kasvattamisesta ei rangaista mikäli kasvatus tapahtuu henkilökohtaiseen lääkekäyttöön, siitä tulee syyttämättäjättämispäätös. Ainoastaan kasvatus viihdekäyttöön eli "huumausainekäyttöön" on edelleen rikos josta saa parikymmentä päiväsakkoa. Pelkkään viihdekäyttöön poliisikaan ei enää nykyään viitsi puuttua, ja hyvä niin: kyseessä on niin mitätön teko, ettei siitä langeteta kuin muutama päiväsakko (90-150e). Poliisin resursseille on parempaakin käyttöä kuin rikkaruohojen ratsaaminen.


Hyvää tekstiä putoo porukalta...ja nämä faktat oli kaikilla tiedossa...laillista tai ei meikäläiset kasvattaa... Olisi kiva kantaa vähän vero rahoja valtiolle vaikka oman kotikasvatuksen merkeissä
 

kooljay

Member
Mun mielestä pointtina on saada asia tiskiin aina uudestaan ja uudestaan. Mikäänhän ei muutu sillä et antaa asioiden olla. Katselin eilen leffan ted oli aikas bueno, hieno tarina ystävyydestä.. Suosittelen
 

Suspect

Active member
Veteran
Pistokkaat jotka unohtui 12/12 alle ovat olleet revegtyksessä jonkin aikaa, ja nyt alkoi vasta näkymään mitään muutosta, nimittäin akuutti fosforivajari ja lehdet kuolee nopeesti.
AHF sarjaa ruokintaan ja miedot vegelannat, ilmeisesti ovat aika sekasin ja haluisivat sitä fosforia, olisiko ehdotuksia G/B/M ratiolle tässä vaiheessa?
 
N

nukkumatti

Anna lehtiruokinnalla pk lisää tai jotain kuku ravinnetta. Sillä läksee pahimmat.
Ja varo ylikastelua! Eivät juo nyt juuri ollenkaan varmaankaan vaan ovat holdissa ennenkuin kääntyvät takaisin vegeen.
 
N

nukkumatti

BflyYAY.jpg


1000w raili
 
N

nukkumatti

Kookos jookos 2 x 600w

ongelmia yölämpöjen kanssa. Olisi pitänyt villoittaa koko tila lattiasta kattoon. Ei ole mitään liian iloisia babejä.

Ex1ItBS.jpg
 

Suspect

Active member
Veteran
Sain ne eloon, meinasivat kuivua pystyyn, nyt vanhoista kukinnon-aluista lähtee mutanttikärkiä ihan mukavasti, annoin G/B/M ratiolla 1/2/1 ja hyvin näyttää toimivan.
Pitänee alkaa jossain vaiheessa antaa vegepainotteisesti sitten.
 

hamppuu

Member
NONNIIIN PERKELE!! vihdoinkin uusia kuvia nukkumatilta , aaah, niiin kaunista vaikka vasta kukinta alussa... aaaah
En malta odottaaa pamppu kuvia, kiitos masa <3
Lajikkeet?

:thank you::huggg:
 

Latest posts

Latest posts

Top