What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2012

pagabboy

Active member
picture.php
picture.php
7zile
picture.php
picture.php
la 13 zile
picture.php
21
inseamna ca eu sunt norocos cu ale mele au crescut repede
 

MJgrow

Active member
mai greu la inceput pana isi construiesc sistemul de radacini... dupaia explodeaza si nu stii cum sa le mai inghesui si sa le mai legi...
 

pagabboy

Active member
nu stiu de la ce breeder e
am luat semintele de la unul din buc care face comenzi din Anglia
sincer recomand sa te feresti de comenzi romanesti ca nu stii ce primesti , asta daca nu e venit cu "recomandari" sincer la treburile astea nu am incredere in romani :tumbleweed:
 

pagabboy

Active member
acum plm nu ma mai speria :)))

nu mane nu am intentia asta glumim si noi dar e un sfat bun sa fii precaut plus ca treaba cu comandatul de pe siteuri romanesti e un pic riscanta din punctul meu de vedere si sper sa nu se inmulteasca astia cu site-urile ro sa ajunga cum au ajuns legalele raspandite peste tot doar ati vazut ca romanul are tendinta sa exagereze , si ne trezim ca interzic astia si semintele si se apuca sa caute grow-uri din cauza unor "afaceristi" care isi fac site-uri in romania . Revenind la topic sper sa ai un sezon bun si incearca sa aranjezi un pic becurile sa nu se mai intinda dupa ele ca ai vazut saracele cum se deformeaza :tiphat:
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Nu te speriem, dar mi se pare prea ok ca nu sti breederul... Daca il cunosti bine si iti sti omul nu e nici o problema. Dar la fel puteai face si tu comanda din Anglia )) Dar de obicei cei care se ocupa cu din astea, ori cumpara de la breederi slabi si umfla pretul, ori te tzapesc pe direct, asa ca ai grija. Plus ca au aparut o gramada de site-uri romanesti cu seminte si chestii, chiar zilele astea a venit un user nou aici pe forum cu un rahat de site de pe la noi... Anyway, succes la outdoor !
 

booboo1

Member
ce sa fi patit saraca ??? in plus nu s`a dezvoltat ca restul .
am impresia ca eu am gresit am stins becurile si le`am pulverizat apa
iar dupa 10 min am aprins becurile si aia mai avea picaturi pe ia ma gandesc sa nu o fi oparito :( alt ceva nu cred ca are :( :watchplant:
 

Attachments

  • IMG 2100
    IMG 2100
    120.9 KB · Views: 35
  • 28032012536.jpg
    28032012536.jpg
    36.5 KB · Views: 21
  • 28032012537.jpg
    28032012537.jpg
    34.9 KB · Views: 22

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu le mai stropi cand sunt asa de mici. Lasa-le sa creasca in voia lor . Asigura-te ca au suficienta umiditate in sol si in aer (folosind un dom de umiditate) si in rest lasa-le in pace. La vasta asta sunt prea fragede pentru a se hrani foliar, iar in momentul cand le stropesti acoperi un procent mult prea mare din suprafata totala a frunzelor, ceea ce face foarte dificila respiratia (asa ca funzele se sufoca si in cele din urma mor).

Stiu ca nerabdarea e mare, insa lasa lucrurile sa se desfasoare in ordinea lor fireasca, cu viteza data de natura.
 

booboo1

Member
am priceput ms nu trebuie sa le mai stropesc asta e a 2 a incercare a mea sa vedem cum merge deabea acum invatz mai mult ms mult de ajutor .
 
ce sa fi patit saraca ??? in plus nu s`a dezvoltat ca restul .
am impresia ca eu am gresit am stins becurile si le`am pulverizat apa
iar dupa 10 min am aprins becurile si aia mai avea picaturi pe ia ma gandesc sa nu o fi oparito :( alt ceva nu cred ca are :( :watchplant:


Fa-i repede flush, si stropeste-o cu ceva ingrasamant foliar bio, doza mica.
 

booboo1

Member
am pus pamant negru de sub balegar. un strat de 2 degete in ghivece si am udat peste, alt ingrasamant nu voi folosi
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ai grija cu balegarul ala. Daca nu e fermentat suficient poti sa te trezesti ca iti arde radacinile si iti omoara planta (pentru ca e prea multa uree in sol, scursa din balegarul in descopunere).

Totodata grija mare cand aduceti indoor sol sau fertilizatori organici de prin curte. Pot veni cu tot felul de musafiri nepoftiti (fungi, insecte, etc).
 

dragonu47

New member
salut baietii, sunt unul dintre multi altii care doresc sa planteze anul acesta outdoor

pana acum mi-am pregatit urmatoarele:
- am un loc uitat de lume, e plin de viata langa am si un rau
- niste banuti pusi deoparte pentru pamant etc.
- seminte si doua plante puse pe ghiveci care au circa 1 saptamana

intrebarile mele acum ar fi:
- eu ma gandeam sa incep sa clonez plantele dupa sa le mut in locul respectiv in luna mai dar nu stiu exact la inceput sau pe la jumatea luni, multi recomanda pe la jumatatea luni

voi in ce perioada imi recomandati?
 
Top