What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Opstart af indegrow

Så er der høstet. Det blev til 1 stor bærepose med gode topskud (+ stængler), ½ pose topskud (små grønne side skud), og en stor bærepose blade.

Jeg tør ikke skyde på en tørvægt, men jeg kan med sikkerhed sige at kvaliteten og mængden er langt over hvad jeg havde forventet. Alene arealet jeg tørrer på er 4 gange større.

Jeg fik samme problem med visne blade og døde rødder her op til høst. Jeg har ellers været flittig til at skifte vand og give H2O2.

Nu har jeg lige røget en pibe blueberry med saksehash (Meget lidt fra klipning af kronblade) Og hele huset stinker fuldstændigt. Jeg håber lugten forsvinder meget snart :)
 
Z

zomb

Sidder pt i samme båd og gynger... På sakserøg! Luftfrisker og konstant udluftning.... den bedste plante var rådden indefra og ud- det var godt nok en lusker! -intet at se umiddelbart, utilgiveligt at sætte kulfilteret i samme værelse som telt så sent i blomst, 2 dage og løbet var kørt...

tillykke med høsten.
 
Jeg sidder på kontoret med sorte fingre der dufter åh så dejligt! Kroppen er afslappet og sindet opløftet fra den pibe jeg røg inden sengetid i går aftes. Det var virkelig kraftig saksehash.
Nu er kaffen drukket og snart er det tid til lidt morgenmad.

Når jeg kommer hjem skal jeg nok tage nogle billeder. Dårlig timing fra min side at jeg ikke fik det gjort igår.
 
Sorry for så lang tid siden en update. Men der er ikke rigtig sket noget.

BuChu vokser laaaaangsomt. Den er ikke begyndt at vise køn og nu er det 5 uger siden den blev plantet. Jeg tror der er noget galt med den.
Derudover har jeg aldrig set en plante vokse så tæt.

002-1.jpg

007-2.jpg


G13 Haze er snart færdig:
017-2.jpg

Denne gang havde jeg kun 2 planter og jeg kan se at de lavere skud er meget bedre.
015-2.jpg


Og lige tilsidst et billede af nogle af Amnesia topskuddene som jeg ryger på i øjeblikket. Rigtig dejlig røg.
023.jpg
 

Ludo

Member
Hey Z-B
Synes det ser lækkert ud det du får høstet.....!!! Smukt

Med hensyn til Buchu....så synes jeg dens er sindsyg nice ud......ha oplevet at indicas kan gro lidt langsomt.....men det er en overlækker 'busk' du har fået.........hehe:tiphat:

go karma din vej
 
Takker :)

Jeg sætter 5 Lala 2011 2P/C99xG13 til spiring idag, så kan jeg flytte BuChu'en så snart G13 Haze er høstet. Den har fået 11 uger idag.
 
Jeeeeeeg fandt så ud af at min timer nok var i stykker og BuChu'en rent faktisk har fået 24/0 i stedet for 12/12. Det er problemet med at have et totalt lystæt skab, at man ikke kan følge med. Og jeg har altid været obs på ikke at kigge uden for lysperioden.
Nå - men ihvertfald får jeg en godt kraftig vegget planter :)
Nu håber jeg bare at der er hunner imellem de 6 planter..
 
Ser godt ud Z. Tillykke med høsten !
Fedt at se hvad man kan gøre med CFL's
Er selv i gang med at bygge et klædeskab om til et CFL SOG grow, så må vi se om jeg kan gøre dig det efter.

Smid lige en smokereport på den G13 Haze engang hvis du har tid
 
Indtil videre så mærkede jeg virkningen af en stump Amnesia + lidt saksehash... Puh jeg kunne næsten ikke sove hele natten. Jeg blev godt overrasket - Men positivt.
 
OK. her en mere detaljeret beskrivelse af rygeoplevelsen med G13 Haze.

Beskrivelsen fra avleren: This hybrid of G13 has been crossed with an Original Haze to give it a more uplifting high while still retaining the heavy hitting indica undertones. Not for the faint hearted.

Min oplevelse startede med en kraftig sativa high. Tankerne fløj (På et tidspunkt til det ubehagelige, men det er nok en personlig vurdering), jeg var energisk og opløftet, fuld af ideer og vandrende tanker. Dette varede ved i et par timer og fungerede rigtig godt med et varmt bad og Pink Floyd's Dark Side of the Moon. Afslutningen var bedst (IMO) lang - lang periode med opløftet sind og afslappet krop, hvor jeg følte rigtig god kontrol. Jeg kunne mærke lidt af den opløftede fornemmelse dagen efter, hvilket var samme oplevelse jeg havde første gang.

Så konklusionen ramte beskrivelsen ret godt. Personligt er det ikke en ryger jeg ville vælge når jeg lige kommer hjem fra arbejde, men helt klart en god oplevelse til når man har tiden til at nyde det.

Smagsmæssigt så er den ikke cured færdigt, så det må komme senere.
 
Super spændende tråd :) Ser jo rigtig lækkert ud.!
Har du aldrig overvejet at opdatere til HPS, når nu resten af skabet er så spitze,?!
Hygge :)
 
S

superBOB

Har lige set denne her tråd for første gang... Slaaaap af, din entusiasme spreder motivation!
Lække lækker....!
 
Top