What's new

Semmost ja Tämmöst

Nickeleon

New member
Täytyy kyl yhtyä Suspectiin, koska tonnisella natikalla pystyssä tollasessa 150 teltassa saa helposti kilon kukkaa kunhan tietää mitä tekee. Tokihan siinä pitää enemmän nähä vaivaa ilmastoinnin kanssa.

Muttamutta mikset roikota noita eslejä pystyssä jos sulla on noin pitkiä kasveja? Ne on maailman helpoin asentaa pystyyn. Tarttee vaan kannan ja piuhan. Kantaan saa helposti ruuvattua pienen laudanpätkän, johon saa koukun kiinni ja ketjulla kattoon. Natikan kantaan en uskalla puuta ruuvata mutta eslit ei kuumene juuri ollenkaan.

Tällain saisit ne eslit toppien viereen hummaamaan. Ja vielä jos haluaa niin parit eslit heijastimilla kasvien päälle ja johan pomppaa.


Jees jees, mut ottakaa huomioo et teen mullas ja noil on 3vk vege takana. Hydros se kilo varmaa tulis tollaki jos pystys käymää usein kattomas. Pitemmäl vegel toki, kilo mahdollista.

Ja siksi en pistä polttimoita pystyyn koska, minulla on isoihin valoihin hyvät heijastimet sekä paljon loisteputkia joita voi sijoitella niin että koko kasvi saa. Se nyt varmaa on et ainakin se 0.5kg mut se ei tääl damis oo pahakaa.
 

rasras

Active member
Mistä rasras on löytänyt yöpaikkoja viidellä kympillä?

(http://amsterdam.craigslist.org/) on mesta mistä näitä kämppiä saa vuokrattua, oma kontakti on myös sieltä. Mulle sanottiin että näitä kämppiä on ruvettu valvomaan koska ne ei oo täysin legaaleja. Se tyyppi kenen se on lähtee reissuun siksi aikaa eli se on sen koti.



Noi 35e per yö mestat jo on aika karuja, ainakin joissa oon itse yöpyny.

http://www.amsterdambudgethotel.com/about_us.htm
ihan mukavat huoneet (nukkumiseen) ja LOW seasonilla on 30 egee yö.


11 yötä jouluun...:blowbubbles:
 
Last edited by a moderator:

kalastaja

Member
Kaiken maailma vinkit vertikaalisen valonlähteen käyttöön otetaan vastaan ! :) tarkoituksena käyttöö tupla cooltubea 1mx1mx2m teltassa tai 1,2mx1,2mx2m. Ja kertokaapa siitä verkosta jota kuvissa ainakin näkyy käytettävän hieman scrogi verkon tapaan mutta vertikaalisesti.
 

Suspect

Active member
Veteran
Kato esim mun allekirjouksen linkki, alotin iteki vasta verttihommelit.

Sit olis tietenki se osio:

https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65628

Mulla yhden neliön teltassa 400W HPS ilman cooltubeja, kuten jo itellenki on moneen otteeseen mainittu niin et tee niillä tubeilla mitään.
Säädät ufon+hiilen ja korvausaukot auki niin että teltta ei ime itteään "lommoille" liian alipaineen takia, ja THAT's it!
 

baittis

Member
Verkosta sen verran, että kannattaa tsekata miten toimis omiin suunnitelmiin tällanen viritelmä. Prowler tuosta mulle vinkkas (thanks :wave:) ja eiköhän pitkälti samalla kaavalla mennä omassa puutarhassa.

Piippurasseilla tjsp. kiinni verkkoon ja avot. Tosiaan jos lämmöt pysyy ilman tubea kuosissa ni ehdottomasti ilman.

Tuolta vertti-osiosta löytyy stickyistä ihan sikana hyvää tietoa, kannattaa lukasta läpi.

:tiphat:
 

prowler

Member
Vedin itekki verkot jo seinille, mutta pitää ootella rahaa 1kw natikkaan, koska nyt 150 teltassa se valo ei vaan riitä seinille asti. Käytössä tällä hetkellä 600w ylempänä ja 400w alempana. Nyt joutuu vielä sitomaan toppeja kattoon donitsin muotoseks, mutta esimerkiks tuossa 100 teltassa neli tai kuussatasella sitoisin kasvit mielummin seinään kun donitsiin. Mut eipä kannata vähätellä suspectin menoa. Käykää kans kattomassa sen topikkia. Kysykää ihmeessä jos on jotain epäselvyyksiä vertikaaliasennuksessa. Yritän auttaa. En tosin ole mikään ammattilainen, mutta enivei...
 

baittis

Member
Ei toki mitään vähättelyä, hyvältä siellä Suspectin teltassa näyttää! :)

Lähinnä sitä teltan kokoa, että jos satasessa lähtee, ni enempi jää tilaa melkeen ku heittää verkot seinälle. Saa nähä miten omassa 120 teltassa riittää nelisatanen natikka sinne seinille asti. Pitää varmaan joku toinen sinne kaveriks hommailla, tai kyhätä donitsia tän rundin ajaks. Noo, vielä on aikaa päättää, emot vasta venyttämässä raajojaan, että saa seksauspistokkaat.
 

Suspect

Active member
Veteran
Joo siis, toi mun donitsiverkko on siinä mielessä virhe että nyt siihen menee yksi kasvi polttamatta budeja, jos olisin lyöny sen täyteen kasveja ni olisivat aivan liian lähellä valasinta.
->halkaisija on liian pieni, ensi kerran kun laitan nykyisestä otetut pistokkaat verttiin, tulen suurentamaan verkkoa niin että ympyrä on maksimaalinen neliöön nähden. Sillon saan siihen 3-4 kasvia.
Mietin itsekin prowler tuota että vetäs vaa telttakeppien väliin neliönmuotoseks sen verkon, mut eiks ne kulmat sillo saa vähemmän valoa kun ovat kauempana valosta. Njaa, onko sillä niin isoa merkitystä vaikka näin olisikin :)
 

prowler

Member
Oon tuota pohdiskellu tässä kuumeisesti, koska tuo mitä sanoit kulmista on faktaa. Todennäköisesti ite tulen tekemään niin että vedän teltan kattoon vielä viistottain tukinarut, johon sidon kulmakasvien topit naruilla.
 

Suspect

Active member
Veteran
Lisättäköön että kulmiin varmasti syntyy budi-sumppu, tungos, tromis jos ei käy ohjailemassa niitä oksia keskittymästä sinne verkon taitoskohtaan :2cents:
 

kalastaja

Member
Kiitoskiitos paljon informaatioista !:) Noniin eli nyt tuli varmuus siihen että käytössä 1,2m x 1,2m x 2m teltta. Joten Seinillle ajattelin verkon asetella (miinus etuseinä jonne muutama AF) niin riittääkö 600w x 2 ( alussa toki vain yksi lamppu) valo seinille asti? eli itse varsinainen kysymys on että monta kasvia telttaan jossei muutamaa etuseinän autofloweria lasketa? Ja 12 litran ämpärit käytössä mutta kookoksena bio novan briketit niin minkälainen käsitely niille? Viime kerralla pelkkä huuhtelu niin taimipolte tai joku muu vastaava vaivasi.
 
N

nukkumatti

Kyllä ne valot sinne kulliin eli kulmiin riittää. enemmän pinta alaa kun käytätte kaikki mahd paikat. 600 penetroituu oikein hyvin.

ja bio nova huuhtele niin saatanasti klorite vedellä jotta paska bakteerit ja sienet kuolee sekä suola huuhtoutuu. paskaa tuotetta. sitten lataat sen miedolla ravinne liuoksella ja avot. ite käyttänyt isointa hasa bägiä ja kuuminta vettä mitä hanasta lähtee. ja saa huudella oikein kunnolla. katot sen läpi ec mittarilla ja kun on sama kuin hanasta se on ready
 

prowler

Member
Jos lähet siemenestä niin oo tosiaan varovainen Novan kookoksen kanssa. Polttaa pikkuset jos ei oo tarkkana. Voisin melkeen suositella että alotuskuppeihin miksaa vaikka taimimultaa tai perliittiä 50/50 ja sitten kun saavat vähän kokoa ja kestävyyttä niin siirtää isompaan ruukkuun jossa on pelkkää kookosta.
 

kalastaja

Member
Juu kiitos taasen :) Klorite vesi= H20+Cl ? mutta hirvittävä valinnanvaikeus että kolme vai kaksi kasvia per seinusta kun seinustan pituus sen 1,2m ja verkko tarkoitus ripustaa seinille. Mielipiteitästänne erittäin tyytyväinen olisin. Tarkoituksena olisi kasvattaa sativaisia korkeita kasveja.
 

prowler

Member
Enemmästä tulee enemmän, mutta take some notes:

Heavy indicat tuppaa jäämään lyhkäsiks ja leveiks kun taas lanky sativat korkeiks ja kapeiks elikkä pyri pääsemään heti alkuvaiheessa kärryille kasvin muodosta ja yritä saada niistä kaikista korkeita ja kapeita, sillon on sato taattu. Indyt on vähän vaikeempia vertissä ja sitä tulikin naureskeltua kun ennen oli kauhean huolissaan kasvin venymisestä niin nykyään sitä on huolissaan siitä ettei kasvit veny :)

Elikkä poista turhat sivuhaarat heti vaan ja kasvata päätupsua ja pituutta ja tietty voit tasotella tuuheella indikalla alhaalta ajeltua sativaa. Jos on samassa teltassa tosiaan eri lajikkeita vertillä niin aina - toistan ihan aina tuntuu että toi kohta vois olla tuuheempi tai tiiviimpi - älkää piinatko itteenne sillä. Satoa tulee, satoa menee ja kokemus kasvattaa.

Rauhaa.
 

P0tChef

Member
250w natikalle haen kaveria saman kokosesta eslistä. Kumpi ois parempi 6400K kasvuun tai 2700K kukkimiseen vai kenties 25000K purple?
 
K

Kukkamaisteri

Discovery Weed Wars

Discovery Weed Wars

Weed.Wars.S01E01.Worlds.Largest.Medical.Marijuana.Dispensary.HDT

Tämmonen sarja löytyy nyt mm. piratebaysta... vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta.
En ole vielä itse katsonut...


Now on this new episode, while New Oakland voters acquire a tax haversack on dispensaries, they bigger blast the DeAngelo brothers with a 1.2 amateur dollar tax bill. Steve dispatches CFO Luigi to City Hall to abode their case. If they lose the appeal, it could shut the bazaar down. Watch Weed Wars Season 1 Episode 1: World’s Largest Medical Marijuana Dispensary Online Stream.

The actualization follows Steve DeAngelo, the client of Oakland’s Harborside Health Center, which serves 80,000 clients. According to the network, DeAngelo strives to board patients with the highest-quality achievement and uses his business to beforehand the borough acclimation and taxation of cannabis. “Weed Wars” fearlessly pulls ashamed the dark on a already actionable and still arguable world,” said Nancy Daniels, authoritative VP at Discovery Channel. “From the abutting accoutrement of the business to Steve’s appropriate administering style, “Weed Wars” is a adorable glimpse into this abominable altered setting. Like Gold Rush or Deadliest Catch, these are guys advancing their own adjustment of the American Dream.” Watch Weed Wars Season 1 Episode 1: World’s Largest Medical Marijuana Dispensary Online Stream.
 

Latest posts

Latest posts

Top