What's new

Pytlikuv koutek / ZjP's playground

Ahoj , tak tady je par nekvalitnich fotek Sensi Mistu :)

delaji mi radost kazdy den :) este teda ty tri tydny nebo uvidime :)
jsou hladove takze jsem jim jeste dal jinak by mi chuderky ty tri tydny ani nevydrzely :)

tak tady ty slibene nekvalitni fotky :D
 
fotky na pytel , ja se proste fotit nenaucim :D ale na ty posledni na ty si necham zalezet, at muzete videt jak to krasne vypada :) skdoa ze nemuzete i citit :)
 
Ahoj ICM :)

Ahoj ICM :)

po delsi nevesele dobe , se vracim s touhou spamovat tohle forum fotkama mych krasavic , ktere jsem lety otravovani tady nasbiral od Vas nejlepsich pestitelu a lidi sveta :)

snad se secetlo co uz vim , a zkusenosti s tim kolik cemu hnojit , ale tohle kolo zda se jedno z lepsich .. (mozna za to muzou canna hnoje se substratem :D)

fotky klasicky hrozne , ale tou kalkulackou co jsem to fotil .. :(
 
Sensi Mist

Sensi Mist

Sensi Mist pheno 1 (pseudo AmneziaHaze)
picture.php
picture.php


voni a chutna uplne stejne jako amnezka , s tim ze nakonci je takovy "funky" ocas , takove nakysle neco co proste chces mit v puse porad . sisky rostou velike , tahle zhruba jako predlokti .. ma tendence kvest porad , uz kdyz by nemela obrasi novyma kvetama cca 75-85 dni ale ja radsi driv , pac je to pak hodne velky vyplach

Sensi Mist pheno 2
picture.php
picture.php


hodne zemite , silne ale jemne koureni zaroven . celou dobu se zda marna , ale posledni tyden vsecko dozene , voni po hroznech kterou jsou ale vic poznat tak po trech a vice mesicich od sklizne .. 65-75 ja to beru okolo 65-70 dne , podle citu , minule sem nechal do uplneho znednuti pestiku (cca 77 den) a uspavak nejvetsi .. nemluvis , nevidis , neslysis .. zombie . rado podleha plisnim ..
 
Amnezia Haze

Amnezia Haze

rez 3
picture.php
picture.php


Amnezka , co o ni napsat ? luxus nad luxus (ale podle me je lepsi Sensi Mist 1) , oder ktery zustava po brcku je teda fest , pozor kde to hulis :D .. roste hodne do vysky . rekl bych ze optimalni cas pro sklizen je okolo 70-75 dne , driv je to cire barbarstvi a pozdeji uz zbytecne , nema rada moc silne zalivky ale rada si da , kdyz ji das tak ti taky potom da :D .. silna dostatecne aby byla schopna te zlikvidovat i kdybys ji hulil denne 5g (ver mi , vim to)
 
F

Fluffy Clouds

:D vypadá to šmakózně, úplně si představuju tu sladkou vůni amnesie... ta sensi mist je kalimist x nlthunk? ja? to držíš klona?

:smoke out:
 
White Russian

White Russian

rez 3
picture.php
picture.php


no tohohle rusaka musis nechat narust , kdyz mu dast cas a prostor , dostanes sisku jak lytko :D .. ne kecam . tohle je super kuro , nijak extra nesmrdi , je jemny jak 4vrstvy toaletak a silny taky dost takovy relaxant po tezkem dnu .. davam mu dycky 70 dni +-3dny , este by mozna chtel , ale ja to radsi takhle :) silne relaxacni ..
 
Cheese

Cheese

no dalsi rezan od Š-M

Cheese :)

picture.php
picture.php


Cheese , kapitola sama pro sebe .. musi se nechat narust , nejlepe aspon v 6l . a taky potom dat mu cas aby dojel .. me se oplatilo pockat si do 80.-85. dne .. to je potom zuzolabuzo , ale oci protestuji a nahazuji vaky pod ocima ktere prozradi ze jsi hledal silu v syru :D
opatrne s hnojema , ale zuse nepodhnojit jinak nenakvete nic :)
 
:D vypadá to šmakózně, úplně si představuju tu sladkou vůni amnesie... ta sensi mist je kalimist x nlthunk? ja? to držíš klona?

:smoke out:

Ahoj :)
jj drzim si dve nejodlisnejsi phena . bylo tam hodne dobrych kytek od Sensiho , ale proste z tech semen jsem musle nechat tohle , totalne jina chut diametralne odlisny vyhul , rustovy obrazec jiny , SM1 je odzacatku jasne nejosiskovanejsi kytka , kdezto SM2 ti pripada ze je to slapanec vedle , ale posledni tyden to dozene a opravdu stoji za to .. tedka uz maji asi rok :)
 
Top