What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2011

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pentru ca sera (de fapt un solar din folie de plastic) din pacate e ocupata cu altceva (legume,zarzavaturi,etc) si devine disponibila cam pe la jumatatea lui Septembrie. Pe langa asta, sera nu e nici prea inalta, nici nu are (deocamdata) un sistem de ventilatie acceptabil si nu vreau sa risc sa se prajeasca fetele acolo - de legume nu imi pasa ca nu ingrijesc eu de ele.

Nu as fi vrut neaparat sa le cresc in sera, dar ma gandesc ca asa pot prelungi cu cateva saptamani sezonul si le pot recolta atunci cand trebuie. De temperaturi mici sau inghet nu ma tem nici in cea mai rece toamna pentru ca obisnuim sa punem niste lazi mari cu compost si gunoi de grajd acolo si se genereaza sufiecienta caldura.

Cat e vegetatie afara le pot tine in curte, in continuarea serei , mascate cu ceva plasa verde, dar cand se duce vegetatia sigur bat la ochi, iar vecinii sigur o sa fie curiosi.

Daca as fi avut sera disponibila doar pentru mine ar fi stat cu totul altfel treaba. Plus ca mai exista si riscul (daca poate fi numit risc) de a creste prea mari si nu imi doresc asta.

Iar daca in zona unde le-am pus anul asta (guerrilla) nu ar fi bantuit atatea turme de oi si vaci nu m-as mai agita, dar m-am muncit tot anul ca robul carand apa si ingrijind de ele ca pana la urma sa vine mioarele si sa-mi haleasca cea mai mare parte din recolta.
 

zeeland

Member
:wave: green_land
explo, sa sti ca nu sunt radacini, desi crengile au stat in contact cu solul cateva luni. poate trebuie belita coaja ca sa dea radacini adventive.

gantz, doar asa mai cresc de acu'. o singura planta feminizata, aplecata la pamant. cu singura diferenta ca o sa schimb soiul. ajung 2 ani de aurora, la anu ma indrept spre ceva clasic.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
voi incerca si eu.. dar vreau sa le ingrop tulpinile. smecheria e sa fie umiditate in zona tulpinii pentru a trimite radacini adventive, ma gandesc ca cea mai buna sansa e sa le ingrop cativa cm.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
e o metoda excelenta si stiu ca traba cu radacinile adventive functioneaza ca am vazuto cu ochisorii mei. poate ar fi o idee buna sa facem putin air-layering inainte sa le ingropam?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca acolo unde se ating tulpinile de sol s-ar pune un fel de petec de plastic care sa tina umezeala captiva ?

Cred ca tulpinile ar trebui usor zgariate si poate adaugat si un pic de hormoni de inradacinare. Am ajut un grow indoor cu vegetatie de aproximativ 50 de zile pe care l-am trainuit in dorinta de a tine cregile cat mai jos si au ajuns sa fie aproape ingropate in pamant (udat zilnic) dar nu a aparut nici o radacina (pe tulpini aparusera puncte albicioase in parte inferioara dar doar atat) .

Poate ca o ranire a crengilor in zona de contact cu solul ( ciupire, rasucire, etc) ar favoriza aparitia radacinilor fi reformarea capilarelor.
 

Attachments

  • low branches.jpg
    low branches.jpg
    67.9 KB · Views: 19

MJgrow

Active member
cumva metoda radacinilor adventive se aseamana cu producerea clonelor la outdoor...

bullb de pamant invasurat in punga legat de tulpina... nu mai retin daca se scrijelea sau nu...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
aia se face pentru stimularea meristemului sa produca noi celule, insa umiditatea ridicata are acelasi efect, doar ca se declanseaza putin mai incet. ramurile tinere vor intinde mai repede radacini adventive, de aceea e bine sa fie ingropate inca de la inceputul vegetatiei.
 

zeeland

Member
salut serpe! pe unde umbli?:)

sympatique, sincer, habar n-am ce temp or fost noaptea. probabil ca apropiate cu cele din ext.

:wave: gongalaumare

green land, misteaux plantoi

explo, sa sti ca am gasit ceva radacini. pe o singura creanga, dintre cele mai mari.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cam neglijent trimmingul ... fumezi si frunzele ?

Sa ai parte de fumuri bune iar high-ul sa fie pe masura !
 
G

gibonelu'

aveam mainile inghetate aseara si am lasat trimmingu pt azi :D are 6 saptamani de flower si am avut niste probleme de securitate la spotu asta asa ca nu am mai lasat-o :badday: oricum 0.2 intr--un cui in 2 insi ne-a rupt grav aseara deci e foarte buna :smoker::smoker::kos:
 

Attachments

  • IMG_0949.jpg
    IMG_0949.jpg
    92.2 KB · Views: 21
  • IMG_0957.jpg
    IMG_0957.jpg
    47.9 KB · Views: 19
  • IMG_0964.jpg
    IMG_0964.jpg
    40.1 KB · Views: 24
Top