What's new

Opstart af indegrow

Så blev jeg færdig med udviddelsen af skabet. Det gik stærkt da jeg vidste lige hvad der skulle gøres.

Udviddelsen er sat på med dyvler og lim og har fået en omgang maling.

090.jpg


Øverst er der 40 cm i højden til propagatoren. Pt. er der en afklipper af den Early Durban som jeg kasserede. Jeg prøver at lave en moderplante på den, så jeg kan producere stiklinger. Den står under 11W CFL på 6500K
123.jpg


Nederst skal der være plads til 4 moderplanter. Der er ca 70cm i højden og plads til 4 stk 2.5L potter med en del plads omkring. Lampen er en 24W CFL på 10000K
092.jpg


Jeg har lavet nogle store huller så varmen fra 24W lampen kan opvarme bunden af propagatoren.
091.jpg


Status pt. på de igangværende grows:

De 2 Blueberry er snart færdige. De er blevet sat i RO-vand i går, og tricsne er mælkehvide, og på nogle buds er der også nogle ravfarvede.
116.jpg

111.jpg

104.jpg

113.jpg


Lalandias Amnesia fylder rigtig godt ud. Så snart den kommer over i det høje skab lader jeg den vokse gennem nettet, men indtil videre putter jeg dem ned under så snart de vokser op.
098.jpg


096.jpg
 
Quote:
Originally Posted by Z-Beeblebrox
Lampen er en 24W CFL på 10000K

Hvor køber man billigst sådanne fætre?

Jeg købte min i en online akvariebutik. Det er godtnok en del år siden.

Og tak begge to :)
 
Takker. De ser virkelig gode ud de Amnesia, masser af små buds med hurtig vækst.

Jeg sidder pt. og overvejer hvad jeg skal sætte over nu til det næste grow. Jeg har G13 Haze, Bu'Chu, Orange Haze x G13 og 2P/C99xG13. Imens laver jeg moderplanter af Early Durban og Blueberry.

Jeg hælder mest til Bu'Chu eller Orange Haze G13 ud fra bla. hvad jeg har læst omkring dem. Der er ikke meget at finde på Orange Haze, men jeg husker den som værende en rigtig "high" sativa, ud fra det jeg røg tilbage engang i halvfemserne.

Jeg er åben for forslag eller tips til hvilke som jeg vil få succes med i mit lille skab. Også hvis der er andre must-try planter
 
Z

zomb

Forslag

Forslag

Har hygget lidt i weekenden med lidt growers candy fra 'Green light district'; red diesel, blueberry, pineapple punch og orange haze, derudover lidt cream, kashmir og blomst til troldmand og pibe, hehe. Jeg placerer urterne som følger...

Styrke/ stoned; 1) blueberry, red diesel, pineapple punch, orange haze
smag; 1)Blueberry, pineapple punch, red diesel, orange haze
Duft; 1)Pineapple punch, Blueberry, Red diesel, Orange haze
High winner; orange haze, men er efter min mening opreklameret eller bare præsenteret som dårlige phenoer. For mig er en god high stadig det samme som at ryge mindre af den gode stener, hmmm... Har prøvet nevilles haze, silverhaze og orange haze men kan stadig ikke se meningen med at dyrke op til dobbelt så lang tid for en haze der smager af mindre, dufter af mindre, men ikke mindst, aldrig kan give mig hvad andre højpotente stoner bodybuzz medical painkillers med mere indicadominans klarer på 7-8 uger. Kan sagtens følge folk der ikke ryger dagligt kan komme op og ringe over haze, men forstår ikke hazedillen. Hvad er andres meninger om haze?! -er det opreklameret, eller kan man opnå samme up-high effekt ved blot at dosere den onde stener?!

Væksthastigheden bør afvejes med øvrige faktorer når det endelige valg træffes, og denne cultivar bør endvidere observeres for selektering af en god pheno, hvilket du først kan når du har set flere phenoer/ individer af samme cultivar blomstre, smagt dem, lugtet til dem mv... Tag kloner af alle, og behold kun den bedste af alle kloner som moder, alternativt kan du satse på sene kloner når tingene begynder at tegne sig, eller revegge de afblomstrede planter efter høst. Det vigtigste er at holde liv i noget plantemateriale indtil planten i princippet er konsumeret for først her er muligt at afgøre hvilken der er den bedste mht. smag og potens!
 
Last edited:
Z

zomb

2P/C99xG13 eller Bu'Chu

Holder på de 2, men klart din blueberry er min favorit. Synes dog godt de kan gå rimelig længe endnu?! Det er trics og ikke pistils du kigger på, vel?!! Hav ikke for travlt i den sidste fase, det er her 'good stuff happens'!!!
 
L

lalandia

Holder på de 2, men klart din blueberry er min favorit. Synes dog godt de kan gå rimelig længe endnu?! Det er trics og ikke pistils du kigger på, vel?!! Hav ikke for travlt i den sidste fase, det er her 'good stuff happens'!!!

Det ville varme mit gamle hjerte at se disse to blive dyrket og dit også når det er rygeklart :dance013:


:tiphat:
 
Jeg regner med at komme igennem alle poserne Lala. Nu venter jeg på at Amnesia'en er færdig og så ryger der enten 2P/C99xG13 eller Orange Haze xG13 over.

Jeg regner med at få fat i noget jord idag til moderplanter, og nogle flere grodaner så jeg kan sætte de frø jeg spirer nu over.
 
Z

zomb

Det ville varme mit gamle hjerte at se disse to blive dyrket og dit også når det er rygeklart :dance013:


:tiphat:

...laver da bare et dyrkningsshow når det er rygeklart til ære for mr. lala :laughing: Det ku være alt for najs; Reveggede buds, dyrkning af det rygeklaremateriale fx; bubblehash mv. hehe:dance013:
 
Ok - det må vist være på tide...

Blueberry blev høstet, tørret og curer lige nu. Jeg har røget lidt på ondt i ryggen den sidste uge, og det er ok. God smertelindring, men samtidig så bliver jeg meget aktiv.

Her er der et par billeder inden høst:

014-1.jpg


021.jpg


079.jpg


og her lidt af det...
093.jpg


Lalandia Amnesia 2011:
Fra d. 6/8
098.jpg

d. 21/8
107.jpg

Og idag
059.jpg


062.jpg


065.jpg


067-1.jpg


087.jpg


082-1.jpg


082a.jpg


Og til slut G13 Haze fra barneys.
070-1.jpg
 
Amnesia w. 11

Amnesia w. 11

For søren hvor de lugter de Amnesia. 11 uger siden plantning under 12/12.

Jeg tror de er hved at være færdige. En uge eller 2 endnu. Men lugten. Lugten er bare så kraftig og sød. Jeg kan intet lugte uden for skabet pga. ventilatoren. Men selvom der er helt nye kul i filteret så kan jeg lugte det flere meter væk fra udblæsningen uden for. Når jeg har åbnet skabet et par minutter så stinker hele huset...

Jeg glæder mig så meget til at smage den.

Hvad syntes i? Hvor klar er den:

Der er stadig lidt foxtail vækst og nogle buds er mere friske end andre.

004-4.jpg


010-3.jpg


012-1.jpg


Hvis jeg får mulighed for det, så prøver jeg at tage nogle billeder under et mikroskop.

Jeg hælder mest til at lade den gro så lang tid som muligt. Mørk, sød, tung og søvndyssende røg. :)
 
Z

zomb

-ingen tvivl om der flest mælkehvide trics nu, men tag dem først når godt 25% er blevet lyse gule, så ser resten nok nopgenlunde sådan ud; 50% cloudy, 5-10% clear, 10-15% mørkegule/ brune... Så kan du godt blive siddende og udforske den kreative verden, hehe! Vil du bevæge dig imens så tag dem nu...
 
Tror jeg høster i aften eller i morgen.

G13 Haze vokser fint og er kommet under net og ryger snart ind under det røde lys - altså når der er tømt ud.

Jeg satte 6 Bu'chu til spiring i går som skal på G13 Haze pladsen.
 
Top