What's new

Outdoor 2011

benq

Member
picture.php

cam in cat timp e gata?
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
te grabesti?
verifica informatiile despre soi sau asteapta sa isi schimbe culoarea firisoarele albe ;) (nu toate... cam 65-70%)
 

marian123

Member
Am terminat si eu cu big bang auto de la ghs . L-am luat azi la 81 de zile de la samanta si 46 de zile de flower . Din pacate e plina de seminte din cauza canepii care nu am avut ce sa ii fac . Acuma v-a intreb :

Daca e polenizata de ceva timp inseamna ca si-a pierdut mult din potenta ? E diferenta mare dintr-una sensimilla si una cu seminte la calitate ?

Cum e corect sa o procedez ? O bag in grinder , scot semintele si apoi o fumez ? Daca in majoritatea calyx-urilor sunt seminte si nu ies ce fac ? Daca o pun la bong e mai bine ?

Cat credeti ca este uscat (gramajul) ?

Astept sugestii

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

dalin

Member
io stiu !ca atunci cand e polenizata de ceva exterior iti strica recolta aproape de tot.....acuma....nu stiu
inca un sfat.....cand mai pui poze lasati amprentele acasa ...puteai sa stergi in paint din poza si apoi sa o expui ai grija cu gafele astea!!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
asta e tot de pe o planta? acolo vei avea max 10 gr uscat. putin chiar si pt. un auto.
pentru fumat poti incerca sa scoti toate semintele care sunt la indemana inainte, si restul dupa maruntire.
potenta este afectata de seminte, cat de afectata depinde de procentul de calaxy care au fost polenizate.
 
io nu stiu ce big bang ai avut tu ca eu am scos aproape 50 grame dupa el,oricum te rupe de nu te vezi,eu vreau sa imi mai iau neaparat la anu vreo 3 4 seminte din astea.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Pai n-a avut soare mai deloc. Uita-te la prima poza, cea cu planta unde se vede unghiul razelor de soare, desi e soarele sus de tot pe planta e umbra din plin.
Cu polenizarea a zbarcit-o marin si daca a fost la fel de "prevazator" cu apa si nutrientii cum a fost cu lumina si ruderica, se poate declara multumit cu cele 8g uscate de bud.
Dar pt un incepator, este o reusita, are ce fuma o vreme. Declara-te multumit marine! :tiphat:

Eu am avut la a doua serie de mini mango (out) cate 0,7 si 1,2 g/planta :D erau niste carnatzi pitici de 10-12cm buc. Acum ca ma ocup din plin de ele, am inceput sa scot cate 30g media.
dar astea-s doar vorbe, ca n-am mai documentat deloc proiectul... :jerkit:
Dar si eu ma declar multumit ca in urma imperekerii (inbreed) am obtinut urmasi 100% af si f asemanatori.
 
Last edited:

growcase

Member
https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=30928
PRimele 6 poze.

AIa mica de tot...am uitat de ea si am gasit-o pe jumatate uscata. Cealalta mai mare urmeaza sa fie taiata.
Mai am 2 STA(care nu-s in poze), una care e tare dubioasa, tot asa mica boschet era si ii sau lungit ramurile de jos, infloresc, iar varful nu infloreste. WTF?!
Si cealalta STA care e polenizata si are doar 6 budsites sau mai putin hahah.

Singurele greseli care le-am facut cu aceste autoflowers, sunt alea ca le-am tinut prea mult in ghivece mititele si nu s-au dezvoltat cum trebuiau la maxim. S-au dezvoltat 50%.

Iar restul, sunt asa mici, tot datorita mie, ca le-am inflorit sa le vad sexul la 12/12, la 100W cfl, a fost aiurea, le-am tinut mult si tot asa + calduri si nu prea au crescut, dar asta este. Din 25 de plante, de dimensiunile alea, sper sa iasa 500g uscat cu gandul ca vor mai creste.
 

Splif

Member
Da nu prea ti-a pasat asa de ele :D
Chiar daca sunt pentru out eu zic ca daca le creeai macar putin mediu, adica lada aia sa o fi bagat intr-o cutie mare ceva cu niste ventilatoare de pc si cfl...eu zic ca acum erai mult mai departe.
 

growcase

Member
Da nu prea ti-a pasat asa de ele :D
Chiar daca sunt pentru out eu zic ca daca le creeai macar putin mediu, adica lada aia sa o fi bagat intr-o cutie mare ceva cu niste ventilatoare de pc si cfl...eu zic ca acum erai mult mai departe.

Stai flex, ca asa au fost. Numai ca au fost puse foarte tarziu + out tarziu definitiv si tinute foarte mult in pahare de 0,5L. Pana le-am aflat sexu, pana etc....a durat ceva.
 
Nu prea am ce sa le mai fac pt camuflaj ,dar sunt ascunse destul de bine printre verdeata,daca ma iau dupa producator la toate 3 zice ca pe la inceputul lui octombrie sunt gata de cules,mai au de gand sa creasca mult?
 
A

atomicalsmoke

pana in octombrie ;)

whiteberry 1 bucata aici
 

Attachments

  • DSC00974.jpg
    DSC00974.jpg
    102.1 KB · Views: 12

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Escaladeaza :) le-ai pus pe zidu de pietre sau langa?

Nu-i un zid de pietre, mai degraba o cornisa de un metru patrat pe o stanca... am inghesuit acolo vreo 10 plante, ramane de vazut cate femele s-or alege zilele astea :) toate cele bune si multa bafta la toti cu outdoorul!

picture.php


picture.php


picture.php
 

Latest posts

Latest posts

Top