What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Splif

Member
Lamuriti-ma si pe mine:(
Mix VHo to 300 PPM above your waters normal PPM.
Example : if your tap water is 200 PPM you would mix your spray solution to 500 PPM for the first 4 days.
Wtf is PPM am cautat pe net si am gasit ceva legat de concetratie .
Ppm sau P/m (parţi per milion) reprezintă o unitate de măsura a concentraţiei.
Deci asadar,fiindca si astfel...pt 1 litru de apa cat trebe sa pun ?
Imi treb neaparat EC metru?
 

Splif

Member
pai si cica ala e dozajul ce mi-au zis acolo ? cate picioare de nutrient imi trebuie ?:)) la 1 litru de apa
 

Attachments

  • VHO___Very_High__4dcbdbacd9b20.jpg
    VHO___Very_High__4dcbdbacd9b20.jpg
    91.2 KB · Views: 11

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
pt un asemenea produs as folosi un ppm-metru. cat sa adaugi la un litru de apa? depinde...cad de dens o fi produsul?
poate din acest motiv recomanda folosirea unui ppm metru...


la chimie eram prezent ... fizic...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
asta e cea mai mare prostie pe care o pot spune pentru a atrage clientii. organismele vii aflate in o sticla de plastic care este sigilata. dar nu te impiedica nimeni sa spui ca ai organisme vii in solutie, chiar daca tu o pasteurizezi ca sa o poti ambala si transporta in siguranta. conteaza ce iese la testul de laborator, test care se face cu solutie luata de pe linia de productie..
 

Splif

Member
mda ma gandeam...am si zis...daca pot cumva fara un ec-metru:(
insa am tot citit si am aflat ca e ok 1ml / litru ( in mare asa / okiometric )
am pulverizat .
E foarte misto vho asta. am prieteni care au de ceva vreme si e bun nu numai pt motherplant dar si clone si "revergorare " :) cica se vede imediat efectul
 

growcase

Member
Intrebare stupida, cand stiu ca trebuie sa culeg mugurii de pe plante :D ?

ti-am dat yes la commend in loc sa dau quote, my bad. nu era de like comentul tau :moon:

Iar ca sa iti raspund la intrebare, ca si petru`, da, cand sunt copti si cand mai cauti pe IC pe aici ca sigur gasesti. Poti cauta si pe google, chiar si acolo gasesti. :wave:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Poate ca ar trebui mentionat ca depinde de tipul de planta si de efectul dorit.

Daca e predominant Sativa momentul propice de recoltare este atunci cand incept sa devina laptosi primi tricomi in cazul in care se doreste un efect predominant (sau exclusiv) 'head-high' (de retinut totusi faptul ca in acest caz concentratia de THC, deci implicit si potenta mugurilor este mai mica) sau cand tricomii sunt jumatate 'clear', jumatate laptosi pentru un efect complet (inclusiv buzz, un usor body stone - evident dependent de strain).

Daca e predominant Indica, majoritatea crescatorilor recomanda ca moment propice de recoltare momentul in care unii tricomi incep sa devina amber (aramii), cu mentiunea necesitatii unul flush de cel putin o saptamana inainte de recoltare. Intrucat strainurile Indica sunt apreciate in special pentru calitatile medicinale este necesar flush-ul si hranirea platelor numai cu apa filtrata (cat mai saraca in saruri) si cu pH echilibrat ( 5.8 in cazul Indica, 5.9 pentru Sativa), ba chiar privarea privarea lor de apa si lumina in ultimile 48-72 ore inainte de recoltare.

Un alt aspect de care se poate tine cont (desi NU ESTE un criteriu obligatoriu) cand se stabileste momentul recoltarii este starea frunzelor. Daca frunzele sunt verzi, pline si carnoase, fara a da semne de epuizare , atunci mai trebuie asteptat.

Pentru strainurile predominant Sativa, in apropierea perioadei de recoltare, frunzele palesc, chiar se usuca si cele mai batrane chiar cad de la sine. Pentru Indica ( si Afgani) frunzele incept sa se inchida la culoare trecand de la verde spre verde-maroniu, apoi spre maro sau chiar galben, sa se curbeze la varfuri in jos si spre interior.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
iar daca masculul nu are cristale vizibile te muncesti degeaba. alcoolul sanitar are colorant si apa. trebuie alcool alimentar, care e mai pur, acetona pura sau isopropanol, care insa daca nu sunt bine evaporate pot fi nocive.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sau, cu riscul de a lua foc, faci rost de un spray de butan si scoti tot ce se poate scoate din masculul uscat si bine tocat, cam asa cum se scoate uleiul alimentar din floarea soarelui.
 

Latest posts

Latest posts

Top