What's new

presa

Splif

Member
Hai sa ne denuntam cu totii , sa facem coada la sectii :))
Iti dai seama ca nu o sa poata sa ne ia pe toti , cate declaratii , va dati seama ca nu o sa mai doarma,nu o sa mai bea cafele prin holuri ...ce urat...
 
S

Shtote

Aici pe forum am aflat ca exista un precedent in Ungaria unde multi crescatori s-au autodenuntat in masa:rasta: .Tot respectul pentru astia .As face-o si eu dar cine imi da de fumat dupa aia ?:)))
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai ideea asta o poti face doar cand esti sigur ca sunt suficienti care o vor face incat sa se produca o schimbare.
doar nu te duci sa te denunti ca sa ramana legea la fel, nu?
 
N

nightsmoker

poate omu aflase ca era filat sau era paranoic in leg cu asta(asa a scapat si de dosar).....nu cred ca a facut-o pt ca nu ajunge in rai=)))
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu are cum, legea e de asa natura ca nu iei dosar decat daca te autodenunti inainte sa inceapa ei orice fel de investigatii sau demersuri impotriva ta.
 

growcase

Member
Exact la aceeasi chestie ma uit si eu funfact.

Ce sa le faci, sunt condusi de TV.

Bunica-mea'i la fel, condusa de TV si imi tot zice ca a vazut la TV si ca i-a prins si ca erau dependenti si ca au murit si cacaturi din astea, dar nu intelege ca e manipulare tembelizorul ala, care in 90% din cazuri, se dau stiri si informatii de tot rahatul.

Iar de aici pleaca toata dezinformarea poporului !
 

Splif

Member
Am citit si eu toate comments-urile...wtf..ce ratati sunt cu alcool-u lor .
Cand daca fac o razie acum gasesc mai mult de 40% beti ...
Nu prea mai vad deloc legalizarea...poate cand o sa moara cei de generatia veche...si vom ramane doar noi astia la putere chiar daca vom fi tot condusi...dar eu zic ca altfel se va pune problema...dar asta nu intr-un timp scurt...trist !
 
Ce-aveti cu generatia veche, de exemplu la mine, bunicii sunt singurii din familie cu care pot sa discut deschis despre canepa, ce creste la ei peste tot, se hranesc caprele cu ea zilnic. Mai demult le-au murit cateva de la nustiu ce ierburi ce le-a umflat burta, dar de la canepa n-a murit nici una. Iti dai seama ca pentru ei tembelizorul ala nu mai are nicio valoare cand vine vorba de minciunile de acolo. Si se uita mult la tv, la toate prostiile.
 

Splif

Member
Ia zi-i tu bunicului tau ca te droghezi cu canepa...si zi-i asta unui prieten mai mare...fa comparatie...
stiu ca vor sa te protejeze...dar nu vor nici sa auda de asa ceva...
 
Dar pentru ei canepa nu e un drog.. Am mai zis, le-au murit animale din alte chestii, le-au fost mancate recolte de insecte dar canepa nu le-a facut nimic rau. Pentru ei face parte din natura. Si sunt putin uimit de asta incat restul familiei nu sunt asa de prietenosi cand vine vorba de aceasta planta.

Am mai zis si la prieteni si-mi cam pare rau pentru ei, iarba=bani. Li se pare o avere un pachetel de seminte. Vor sa scoata inmiit fara sa investeasca nimic, dar cum nu se poate ramane doar un vis pentru ei.
 

Skit

Member
Si daca comenteaza ceva, le zici ca tare pofta ti-au facut caprele, nu le-ai mai putut vedea cum mananca cu atata pofta... :))

Urat ma... daca nu se legalizeaza/tolereaza in multe tari mult mai dezvoltate ca si noi (buget/mentalitate) la ce va asteptati aici ? Bine, in majoritatea tarilor e tolerata oarecum de oamenii legii, nu neaparat direct prin lege. Dar nah... oricum e nasoala treaba..mai ales in Romania :)
 

MJgrow

Active member
deci s-a vazut din comentariile articolului:

pro si contra... si nu toti erau mosnegi. poate unii dezinformati. sau prea perfectionisti.

astia ne trag " in jos". deci... puteti face un calcul cam pe cand s-ar modifica ceva la lege :)
 
frumos comentariul,dar populatia tot crede ce abereaza astia la tembelivizor, avem de dimineata pana seara stiri numai cu crime si cat botox si a mai bagat tonciu in nas si cand io trage mitea-cristea plm sa le fie in gat cu idiotenile lor , noroc ca exista discovery si National geografic , vorba unora pe un forum ultimul om intreg la cap care iese din romania sa stinga lumina( mie imi convine ca experimentez outdoor ) hi hi
 
Top