What's new

Razno

A pa se dejansko kaj bolje pozna na moči če ti sušiš samo vejice z verhci ali pa celotno bilko. Tole omaro sem lansko sezono uporabil za susenje preusem z tem namenom da vidim, kok se dejansko pridobi na "zadetosti". Kot sem nekje zasledil naj bi bilo priblizno 10% psihoaktivnih substanc še v steblu. In če se celo bilko bilko suši pridobiš teh nekaj %. Samo se mi po izkušni poem ni zdelo tako...

@ greenMAX. Pa si zadovoljen z posušenim pridelkom? Sam sem tudi že razmišljal o temu, namreč imam tudi to opcijo, se doma tud grejemo na centralno (talno gretje.) Vendar imamo zraven peči tudi cisterno, in se veonja po nafti. Tako da ne vem, sm bl skeptičen.
 

GreenMAX

Member
Jaz kurim na drva tako da za nafto ne vem če bi imelo kaj duha..narboljš da probaš posušit manjšo količino v kartonski škatli pa boš videl sam...
 

timoslav

Member
Če sušiš celo bilko z vejicami in verhci komplet je boljše bolj ko ne zarad okusa/vonja kot pa zarad dodatnih psihoaktivnih substanc.
 

crazyivan

New member
MILLION MARIJUANA MARCH

MILLION MARIJUANA MARCH

Pravkar sem videl da se misli po svetu ta vikend odvijat million marijuana march.

Kako je s to prireditvijo letos pri nas? A ni to ŠOU organiziral nekaj let?
 

timoslav

Member
Imam težavo in sicer 250 watna hps-jevka mi je pregorela, sem v tretjem tednu cvetenja in bi rabil novo. Zanima me kje in kakšno bi se splačalo nabavit seveda poceni varjanto rabim..lp
 

GreenMAX

Member
Timo najhitreje boš prišel do lampe če se osebno oglasiš v katero od trgovin..Celje,Maribor..
Drugače pa jaz delam z 400W im moja taktika je takale..
Žarnico naj bi zamenjal vsake 3-4 žetve,tako da imam eno vedno v rezervi,ko jo zamenjam,staro spravim do takrat ko spet nabavim novo itd...
Sprva nisem verjel da svetilnost po 6-7 mesecih tako pade,vendar ko primerjaš zadnjo žetev s staro in prvo z novo žarnico,boš presenečen!!
Sploh če delaš z isto sorto in kloni!
 

timoslav

Member
Saj sem js tudi tak mel, samo fora je da se mi ena prejšnji teden pokvarila, ta pa zdaj. Samo ni panike sem že novo nabavil in res je dostikrat boljša kot tista katera se pokvarila. Tak je že bla stara.
Osram NAV-T 250W
 

krso

New member
no jst sm se tut "preselu" na ta forum ker tm se sam se krega pa sprašuje neumnosti. no mam pa eno vprašanje kako je kej z varnostjo objavljanja slik tuki gor najbrš ni glih znana tale stran policajem ali pač? pa še neki kako veš a maš statičen al dinamičen ip ker kokr jst razumem če maš dinamičenga pol se mena ip in te ne morjo dobit mam res?
 

timoslav

Member
Ja glede slik je tu ziher varneje kot pa na kaki konoplji al podobnega, pomoje :p,,če hočeš videt svoje omrežne nastavitve pa kaki IP maš, ipd. pol v konzolo to not napiši: "IPconfig /all" in boš videl če maš statičenega al dinamičnega. Saj konec koncev pa je tak vseeno, če te hočejo dobiti te dobijo..lp
 
S

shush

Pomoje je varno...Nisem še slišal da bi kdo padel zaradi postanja slik na icmag.Če slučajno boš,boš prvi ;)
 

Agropop

Member
Hello :)

Mene začetnika pa neki matra, glede see of green, neki ne razumem, pa če bi mi lahko kdo razložil lepo prosim?

Za See Of Green naj bi bilo fajn imeti rože,ki delajo bude iz glavnega stebla, pa čim več naj bi jih bilo v prostoru,da zapolniš prostor... A je to mišljeno,da zapolniš prostor tok,da not ne moreš v grow room? Pa zanima me če teglce daješ tik eden ob drugega,da se dotikajo, al je kej prostora zaželjenega/potrebnega med teglci?

thnx, lp
 

timoslav

Member
Pri SOG-u ponavadi ni prostora med teglci,ko rožice tak ne delajo stranskih vej,ampak kot si že ti tud omenil samo vršake iz glavnega stebla zato ne rabiš prostora med teglci.
Zdaj pa to prvo vprašanje ne razumem popolnoma,vglavnem moraš zapolniti prostor pod lučjo zdaj pa če je to celi growroom ali samo delček growroom-a je vseeno..lp
 

krso

New member
fantje eno vprašanje. a mislte da če dam zelo dobro posušene vrhe v steklene kozarce za vlaganje pa potem v torbo in vseskupaj "zakopljem" v gozdu oziroma dam v kakšno luknjo pod drevesom. a bi blo to kul al bi use splesnl? mel bi pa čez celo zimo pol bi pa po potrebi kozarce vn jemov?
zakaj bi to naredu ker enostavno nočm met pr seb doma vsega :). pa ne zdej odgovarjat da nej nesm kolegu al pa kej tazga povejte če bo kul.
 

timoslav

Member
Ne saj dobro si se spomno js bom tudi nekak podobno naredil. Torej ja če so vrhi dobro posušeni ter zaprti v nepredušne kozarce,potem nimaš za kaj skrbet..lp
 

krso

New member
super :) namreč mam 5 bilk pa so usi monstri in je treba to dt stran od bajte za usak slučaj :) bo pa za celo leto hehe tko da nč več do dilerjov :) :)
 

krso

New member
sam tok za info sem dal v posode od proteinov(uni kt hodte ze vete kašne so :)) pa v par vrečk in zakopov tko na suhem da voda ne pride zraven in sm zdej po 3 tednih šou prevert use normalno suho tko da ta varjanta je čist kul idin mogoče ker je posoda plastična sam usen je čist uredu če mene prašate :)
 

Latest posts

Latest posts

Top