What's new

Ulkokasvatus 2011

Piel

Active member
Veteran
Typhoonit venyvät aivan liian pitkiksi eli menevät ulos melko pian. Muut menevät ulos kahden viikon päästä ja seuraava erä toukuun lopussa.
 

Piel

Active member
Veteran
SP: Ne ovat ihan pieniä vielä eli ei ole latvottavaa, hauska kokeilla olla ihan ajoissa.
 

obiwan

New member
Jes jes, alkaa bublerista multiin siirretty typhoon toipua, noin 10 kasvukärkeä ja todella tiheä puska, odottaa vaan ulos pääsyä. Mistäköhän sais halvimmalla kastelurakeita?
 

Hynppa

Member
jep jep noniin on saatu ulkolajikkeet kunnon lampun alle odottamaan 5-6 viikoksi, peittää tuo hydro osan plantuista, yhteensä 35 tulossa tällä hetkellä ja lisää kun saan siirrettyä nuo toiseen paikkaan. 50/50 lajikkeita (en jaksa luetella mitä kaikkea) mutta parasta toivoessa. pitää ottaa vähän parempaa kuvaa sitten kun on sen aika mutta lämmitellään lämmitellään:dance013:

Valona toimii Large Parabolic Grow light with 600w sunnmaster metal halide dual specturm lamp, jos sen nyt näin "lyhyesti voi sanoa" hahaha :thank you:

Lämpimämpiä kelejä vielä odotellessa: 2011-04-19 21.54.17.jpg

-Hyn
 

Hynppa

Member
Jes jes, alkaa bublerista multiin siirretty typhoon toipua, noin 10 kasvukärkeä ja todella tiheä puska, odottaa vaan ulos pääsyä. Mistäköhän sais halvimmalla kastelurakeita?

Suosittelen katsomaan jos et suomesta löydä tai haluut tilata niin www.head-nature.com tulee n. viikossa ja varmat tuotteet, ite tilannu tähän mennessä kaiken mitä oon hankkinu niin sieltä.. :tiphat:

PS. muille tosta latvomisesta niin meikä suosittelee et kääntäkää kasvi vaan n. 90 asteen kulmaan pikku hiljaa niin siinä alkaa sitten sen mukaan niitä päänutikoita kasvamaan ja ei tarvi latvoa tai voit latvoa vielä myös nekin mitkä lähtee ysikympistä ylöspäin, näin itse oon aina suosinut ja latvonut ja latvonut vaan sen jälkeen ja itsellä tullut aika överi tuuheita ja satoisia aina, mutta kukin tyylillään.
 

Tuco Ramirez

Active member
Tuli tänään käveltyä yks viime kesän spotti läpi ja huomasin 5-10 pikkuista tainta puskemassa ensimmäistä kunnon lehtiparia entisten kasvien paikalla. Muistaakseni viime kesän ulkokasvatusthreadis oli pari muutakin kasvattajaa, jotka raportoivat keväällä samaa. Olisko ollu Lapplandish (??) tai joku yks niistä sankareista... emt. Ei jaksa alkaa plärää sitä läpi.

Onkohan joku saanut ihan loppuun asti kasvaneita kasveja tälläisistä itsenäisesti itäneistä yksilöistä? Aina välillä ja varsinkin keväisin kuulee aina huhuja "villiintyneistä" kasveista mut sit juttu kuitenkin jää siihen yhteen postaukseen.

Vitut noista mun rääpäleistä ainakaa mitää tuu, odotukset nollassa. Olivat jo nyt hieman kellastuneen ja kitukasvuisen näköisiä. Vähän turhan aikaisin ovat nousseet, halla ne sieltä pois korjaa, en minä. Mut jos olis aivan uskomaton mäihä ja lämpimät kelit ni pitää yrittää tehdä lisää siemeniä noista.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
Mullakin oli lähtenyt viime kesänä yhdellä siemennysmestalla kasvamaan itsekseen. Oli kuitenki edellisvuoden suuret siemenkasvit imeneet kaikki ravinteet maaperästä ja kun en ollut mestoja käynyt kääntämässä/lannoittamassa niin eipä se kasvu ihmeellistä koko kesänä ollut. Jäivät pieniksi rimpuloiksi ja päätyivät varmaan eläinten suihin loppukesästä.
 

JuissiJ

Member
Onko kukaan Tampereen korkeudella aloittanut esikasvatusta?
Täytyy pian käydä varmistamassa ja valmistelemassa spotit. Ehtiikö kuollut kasvimateriaali mukaan kesän rientoihin jos nyt sekoittaa multaan?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Jaahas, 5 päivän luova icmagi breikki on takana, maat käännetty, mestoja skoutattu ja löytynytkin yks aika perkeleen hieno, multaa joutuu selkä vääränä kantamaan, mut kerran se vaan kirpasee, tai 4, jos on yhtä huono tasapaino kui Pertillä on :) Siellä se menee mettässä ja kaatuilee ja kiroilee huonoa onneaan, vaikka se yleensä päihteistä johtuukin, tuo tasapainottomuus :) Nyt pitäs alkaa viimosia sisäpudeja trimmaa ja ulkosiementä idättämään, yhtään ei jaksais, mut kai se on pakko, enneku liian myöhästä on. Joo, kuhan paskaa jauhan lämpimikseni taas. :wave::wave:

Hyvät synttäri Sheoo (tän piti mennä eri topikkiin, mut olin tähän jo vastaillu ni edittii vaan, samapa kai tuo)

OVERGROW! :artist:

Jodarok said:
Ja lopuksi saludot, sumpit niille jotka kuuluu vakiokalustoon, vapaa-aikapainotteista ulkoilmaelämää, nyt ne vainot veks ja kirkasta kevättä!

:thank you:
 

JuissiJ

Member
Ekat siidut mullissa! Nämä ovat "tiedustelijoita". Tällä korkeudella terminen kesä alkoi viime vuonna 12.5 eli alkaa olla kiire esikasvatusten kanssa, jos samoihin aikoihin alkaa.
Ulos lähtee myös jotain randomia tod.näk. sisälajiketta jota aion pölyttää jollain sopivalla ulkolajikkeella ihan vaan mielenkiinnon vuoks jos sais jotain kivaa uutta crossia aikaseks :)
 
M

Merrywanna

Just put all my seeds between wet paper towel in a box and on top of the refrigerator.
 
N

nukkumatti

JIPIIIII !!!

Ihanalta kuulostaa Buadman Bidibau! :D

vielä on tulossa 400 siementä lisää tanskan pojilta laittaa entisten earlien päälle! :D hahahahaa OVER fucking GROW yeah!
Vidu jos sais niin paljon pilveä että vois jakaa sitä ilmaseks!! That's what I call overgrow!!
 

rasras

Active member
Joo oottelen tässä kanssa noilta tanskan veljiltä jonkun moista täydennys sarjaa arnee ja jotain uutuutta jota mr haze oli jakanut tanskalaisten kämpillä 20.4.

Viddu tää vuosi tulee olemaan murhaa...
 

rasras

Active member
BT ei varmaan enään tarvi kuvaa niistä kasveista jostka nousevat henkien lähdettyä.....

Joku kyseli niitä kastelurakeita-jenkeistä käytä search toimintoa näillä sivuilla
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Todellaki tarvii :) Oon niinku KELA, mitään en usko ilman tositteita ja todisteita :) Ei meillä vaan mittään oo taaskaan lähteny, siementä jäi muutamaa kymmentä helposti tonne maihin, ja niitä tuossa kun on käyny kääntelemässä niin oon yrittäny katella, mut ei, ei sit niin mittään. :dance013:
 
Top