What's new

Cannabis nyheder fra medierne

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
tja, en tebirkes uden birkes er vel snart en realitet

hampfrø oralt indtaget indeholder, så vidt jeg er bekendt et af naturens mest komplette proteiner. det ville da være ærgeligt at forbyde befolkningen adgang til sundhed
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
så er det da dejligt, at vi her i hovedstaden, kan trække tunge mængder af ilt med super sundhedsskadelige mikropartikler fra biler mm ned i lungerne, helt lovligt!
 
L

lalandia

Derfor jeg flyttede på landet ven...Her lugter kun af bæ et par mrd. om året.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
lol. synes ellers at nyhederne lige har sagt at det er jer bønder som er de helt store miljøsyndere. ikke noget med at tisse og lave pølser ude i hækken min fine ven!
 
S

SelfCatering

Ja, jeg er bekymret for udviklingen i vores samfund. Det virker til at staten skal ind og vurdere alle hensyn ift. mit liv uden at jeg selv må træffe valg.

De skal vælge hvad jeg spiser. De skal vælge hvad jeg drikker. De skal bestemme hvad jeg skal lave. Og de skal beskemme hvad der er skidt og hvad der ikke er det.

Kort sagt så frygter jeg at der kommer forbud og begrænsninger på alt fremover. Kvoter på alkohol, slik og fedtstof. Lovgivning mod salt i madvarer. Tobak strengt forbudt! Sex ulovligt.

THX1138!

Ikke engang dine egne kønsdele bestemmer du over....ingen chance for helgardering for du fylder 25:moon:

§ 1. Loven anvendes på indgreb, hvorved kønskirtlerne fjernes, eller behandlinger, hvorved de varigt sættes ud af funktion (kastration), samt på andre indgreb, der varigt ophæver forplantningsevnen (sterilisation).
Stk. 2. Indgreb og behandlinger for at helbrede legemlig sygdom omfattes ikke af loven.

Kapitel 2


Sterilisation
§ 2. Enhver, der er fyldt 25 år og har bopæl her i landet, har ret til at blive steriliseret.
Stk. 2. Dette gælder dog ikke personer, der er umyndiggjort i personlig henseende, sindssyge eller åndssvage.

§ 3. Selv om en kvinde er under 25 år, kan hun blive steriliseret uden særlig tilladelse, hvis det er nødvendigt at forebygge svangerskab for at afværge fare for hendes liv eller for alvorlig og varig forringelse af hendes legemlige eller sjælelige helbred, og denne fare er udelukkende eller ganske overvejende lægeligt begrundet.
 
S

SelfCatering

Og hvorfor skulle nogen ønske at helgardere sig...hmm måske fordi kvinden og kvinden alene har magten over liv....hun bestemmer om hun vil have barnet eller ej....Det fuck up på mange måde....Hvis en mand nu gerne vil have det hovsa barn han lavede på engangs knaldet kan han ikke det uden kvinden vil og vil han ikke have det kan han heller ikke det uden kvindens tilladelse ....

Betingelser for svangerskabsafbrydelse«.
3. § 1 affattes således:
»§ 1. En kvinde kan uden tilladelse få sit svangerskab afbrudt, hvis indgrebet kan foretages inden udløbet af 12 svangerskabsuge og kvinden, efter at reglerne i § 8 er iagttaget, fastholder sit ønske om svangerskabsafbrydelse.«

Stk. 2. Er 12. svangerskabsuge udløbet, kan en kvinde i de i stk. 1 nævnte tilfælde få tilladelse til fosterreduktion, hvis der foreligger særlige omstændigheder

Uanset hvad så ligger mange aborter ofte og trækker vejret inden de ryger i skralde spanden :wave:
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
en ny, gammel gammel nyhed. bliver de dog aldrig klogere, dem vi har sat til at bestemme?

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-38966126%3apolitiet-vi-kan-ikke-stoppe-hashsalg.html?rss

tv 2 nyheder http://nyhederne.tv2.dk/video/index/id/38967427/

Politiet: Vi kan ikke stoppe hashsalg

Onsdag d. 13. apr. 2011 kl. 19:59 af David Buch / [email protected] for TV 2 Nyhederne (opd. d. 13/4 2011; 20:11)

Venstres retsordfører Kim Andersen om regeringens politik mht. hashhandelen på Christiania(se interview i linket)

TV 2 | NYHEDERNE dokumenterer i aften med skjult kamera, at hash stadig bliver handlet på Christiania til trods for de seneste dages omfattende politiaktioner mod Pusher Street i Fristaden.

Ti til tolv boder tilbyder i dag et stort og farverigt udvalg af forskellig slags hash. Til stil stor forargelse hos politikerne på Christiansborg.

"Det synes jeg, er beskæmmende, for opgaven for politiet må være, at få ryddet op i den store hashklub, som Christiania i virkeligheden er," siger Retsudvalgets formand Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.

"Mere liv i de andre boder"
I går blev syv personer varetægtsfængslet sigtet for at have solgt over et ton hash i løbet af et år. Sådan her sagde lederen af politiets narkosektion efterfølgende:

"Nu bliver der lidt mere liv i de andre boder, det er det eneste, der sker. Det vil være naivt at tro, at vi kan fjerne al hashhandel fra København. Det vil være fuldstændig naivt," siger politikommissær Steffen Steffensen fra Københavns Politi.

Og som TV 2's billeder viser i dag, er der stadig liv og glade dage i hashboderne på Christiania.

"Vi kan ikke stoppe hashhandel"
Københavns politidirektør, Johan Reimann, siger i dag til TV 2, at politiets indsats på Christiania "tjener til at sikre at problemerne med hashsalget ikke eskalerer. Det er derimod ikke muligt ved en politiindsats alene at bringe hashsalget til ophør."

Til det siger Peter Skaarup (DF):

"Det kan jo aldrig være et mål i sig selv at undgå, at det eskalerer. Jeg synes, man skal gribe fat om nældens rod fra politiets side. Det er, at markere over for de her grupper, at man ikke vil tolerere det, der foregår."

SF: Politiet er gidsler
Retsordfører Karina Lorentzen fra SF siger til aften til TV 2 | NYHEDERNE:

"Jeg synes, at politiet er blevet gidsler i den her sag, fordi regeringen ikke fra starten har haft en langsigtet strategi for, hvordan vi bekæmper organiseret kriminalitet."

Ifølge Københavns Politi blev der i forbindelse med indsatsen mod den synlige hashandel sidste år konfiskeret: 100 kilo hash, 30 kilo skunk, op mod 13.000 joints og omkring en mio. kr. i kontanter.

Efterlyser fast kurs
Københavns Politiforening efterlyser nu en fast kurs fra Christiansborg, hvis hashandelen skal bekæmpes og man ikke blot skal undgå en eskalering.

"Det er skruen uden ende. Vi kan måske tage toppen af isbjerget på Christiania, men vi kan slet ikke løse det. Som jeg set det, er det politikerne på Christiansborg, der en gang for alle må finde ud, om man ønsker et Christiania med den åbenlyse hashhandel, eller vil man have løst det her problem," siger Claus Oxfeldt, formand for Københavns Politiforening.
 

dragongrower

Active member
Altså, der er noget jeg ikke helt forstår.. Politikkerne vil af med hashsalget, men ligger de slet ikke mærke til hvordan der er masser af kunder der gerne vil købe hashen...??

hvad jeg mener er, hvordan kan de fortsat ville gøre det ulovligt når der er så mange mennesker der køber hele tiden...?
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
de kan lukke markedet på fristaden ved at bruge hele politiets samlede resourcer og derved sprede det til hvert et gadehjørne og skolegårde i hele københavn. på den måde ville endnu flere meget let kunne skafe sig den lille rygeklump som de ønsker at ryge og hygge sig med. alternativt kunne politiet få bevilgning til at aflive samtlige cannabisrygere de møder på deres vej, på stedet. det ville nok være en mere effektiv metode og det ville også afhjælpe boligmangel og arbejdsløshed. bare en ide til udansk fucking fjolse parti
 
Last edited:

Quiet_Riot

Active member
Veteran
hvad jeg mener er, hvordan kan de fortsat ville gøre det ulovligt når der er så mange mennesker der køber hele tiden...?

Tror det har noget med signalpolitik at gøre. De har en masse vælgere, som de godt ved hvordan tænker.
Og politikerne vil gerne genvælges og tjald er et af de punkter der kan vindes vælgere på, og sikkert tabes flere...
Frank Jensen ville jo gerne forsøge med coffeeshops, men blev nedstemt af sit eget parti. Hvorfor? Fordi det er dårligt signal at sende, at ville afkriminalisere eller lovliggøre cannabis, ifølge gammeldags, analretenive spindoktorer/politikere.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
ikke underligt at befolkningen synes skidt om den hellige plante

http://politiken.dk/indland/ECE1256816/skaev-olsenbande-knaldet-i-pengeskabskup/

Skæv Olsenbande knaldet i pengeskabskup

To uelegante tyveknægte med stige, koben og mukkert gav politiet rigeligt at se til natten til fredag.

Først brød de ind på byens katolske kirkekontor, men blev overrasket af præsten.

Bagefter forsøgte de sig med et pengeskabskup i en købmandsforretning.

Den gik heller ikke.

Så nu sidder de to lige lovligt smarte fyre bag lås og slå i kachotten. Og sover deres hashrus ud.

»Det er Olsenbanden i en dårlig udgave«, fortæller vagtchefen Erik Lindhardt fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den usædvanlige historie starter natten til fredag - lidt efter midnat.

»Klokken 00.40 ringer præsten fra den katolske kirke i Esbjerg og fortæller, at han har overrasket to gerningsmænd på kirkekontoret«, siger vagtchefen.

Hul i bygningen
Mændene stikker i rend, men forsøger sig med en ny udåd i en købmandsforretning et andet sted i byen.

Tyveduoen sætter en stige op ad en gavl, kravler op på taget, banker hul i tagpladerne og kravler ned i butikken.

»Efter en hel del arbejde får de brudt et pengeskab op ved hjælp af et koben og en mukkert. Men bankelydene vækker naboen, som ser stigen op ad gavlen og ringer til politiet«, fortæller Erik Lindhardt.

»Da vi kommer derud, drøner en af vores hundeførere op ad stigen og løber ind i den ene gerningsmand på taget. Men han gør så voldsom modstand, at han får en gang peber. Og så springer han i hullet igen og ned i bygningen«, tilføjer han.

Det sætter en foreløbig stopper for jagten.

»For så står vi så og kigger gennem butiksvinduerne. Døren er låst, så han kan ikke komme ud, og vi kan ikke komme ind«, lyder det.

Den fastlåste situation slutter, da en låsesmed ankommer til gerningsstedet, og politiet anholder mændene.

»Nu ligger de til afrusning, for de var lidt skæve begge to. Den ene af dem var anholdt tidligere på dagen og sigtet for tasketyverier, da han kørte rundt på en stjålet knallert«, fortæller vagtchefen.

ritzau
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
..... remember how it got illegal in the first place: through the power of the media!!!!!
this sucks big time. It seems the gov is taking up this tryed and tested method to turn the tide.... once again!!!! :-(

peace

icetoker
 

Paddi

GanjaGrower
Veteran
Heldigvis kan vi dyrke selv året rundt.....
Forskningen er trods alt med os :):):)

http://elektronikbranchen.dk/nyhed/plante-egnet-led-testet-i-danmark-og-klar-til-verdensmarkedet



Plantevenlig LED testet i Danmark og klar til verdensmarkedet
Dioder, som danske Fiona Lighting har testet siden 2007, er nu parat til verdensmarkedet. Og den danske virksomhed gør klar til at indarbejde LED'en i særlige drivhus-godkendte lamper, der kan høvle 40 pct. af elforbruget.

af Jakob N. Møllerhøj [email protected] Onsdag, 16. Februar 2011 - 6:58
Osram Opto Semiconductors har lanceret en særlig LED under navnet Golden Dragon Plus, som danske Fiona Lighting har testet de seneste år i flere drivhuse på Fyn. LED'en udsender et rødt lys ved en bølgelængde på 660 nanometer, hvilket ikke bruger nær så meget strøm som traditionel belysning. Således har en test i det danske drivhus med 50.000 LED'er påmonteret særlige armaturer sænket strømforbruget med 40 procent, mens planterne alligevel har fået lys nok.

Det hænger sammen med, at relativt lidt af det lys, som planterne har behov for for at kunne vokse, ligger i det normale gule og orange lys. Klorofyl-molekylerne i planterne, der medvirker til fotosyntesen, absorberer primært mørkerødt og blåt lys, og lyset fra dioden fra Osram Opto Semiconductors lægger sig dermed op ad de bølgelængder, som klorofyl absorberer.

Dansk patenteret armatur
Fiona Lighting har bygget og patenteret armaturet, det vil sige alt andet end lysdioden i lamperne i drivhuset, som giver den samlede energibesparelse på 40 procent. Udviklingsingeniør i Fiona Lighting Thomas Rubæk fortæller, at virksomheden nu gør klar til næste trin i udviklingen af den energibesparende drivhuslampe, som indeholder en controller, et kølingssystem og et linsesystem. Sidstnævnte sørger for at lyset bliver fordelt homogent ud over planterne, så de vokser lige hurtigt.

»Vi har været med til at lave fugtighedstest og andre ting af dioderne. Den næste fase, vi går ind i sammen med Osram, går ud på at lave en lampe til drivhuse, der kan sælges kommercielt, og som kan konkurrere med de traditionelle natriumslamper, der hænger i drivhuse nu,« siger Thomas Rubæk.

1. september er det meningen, at den endelige produktionsklare lampe, som er testet og godkendt i forhold til fugt o.lign., kan hænges op i drivhuset ved gartnervirksomheden PKM, som også har stillet drivhus til rådighed indtil nu.

»Det forsøg, vi lige har lavet, har dokumenteret energibesparelsen, og det næste vi skal til nu er at bevise, at det kan lade sig gøre at sætte en godkendt rentabel lampe til drivhuse op,« siger Thomas Rubæk.

Han forventer, at det vil være muligt at levere en lampe ved udgangen af 2011/starten af 2012, og at lampen til den tid vil have en tilbagebetalingstid for gartneren på tre til fire år.
 

blackone

Active member
Veteran
Lækkert nyt Paddi :) Gad vide hvad prisen lander på, for hvis det skal læses sådan at det med en strømbesparelse på 40% alligevel tager 3-4 år at tjene lampens pris ind på besparelser er den nok hamper;p
 

CFP65

Member
ja men jeg kan forestille mig at hvis man fx bibeholder at bruge 400w men bare i disse LEDs, så burde man kunne få en kanon lampe, såvidt jeg kan se er hver LED på 8w og 100lm pr watt, men alle lumen er inde i det korrekte spectrum, dvs 800lm pr LED i korrekt spectrum, eller 50 LED på 1 kvm, og en helt kanon dækningsgrad det er faktisk 2 leds pr plante ved 25 planter
 

blackone

Active member
Veteran
Jeg kom også til at tænke på at gartnere vist ikke betaler alle de samme afgifter som os andre - noget med at de får godtgjort 75% af CO2 afgiften? Så giver det selvfølgelig også længere tilbagebetalingstid for lamperne især når de så får større udgifter til varme.
 

blackone

Active member
Veteran
Christiania Lukker

Christiania Lukker

Genialt - håber de kan holde det en uge eller to så man kan begynde at se effekten :)

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1544054.ece
I dag lukker alle Christianias forretninger ned – lovlige som ulovlige. Det siger Christianias pressegruppe til Ekstra Bladet.

– Vi har brug for en tænkepause. Dels så vi kan få ro til at tænke os om og dels for at gøre opmærksom på, at Christiania er under pres, lyder det fra pressegruppen.

Og derfor vil alle forretningsdrivende holde lukket de næste dage. Fra cykelforretninger over restauranten Spiseloppen og spillestedet Loppen til hash-handlerne i den verdenskendte Pusherstreet.

Ifølge pressegruppen har Christiania gennem 40 år udviklet helt unikke kultur- og fritidstilbud, der dagligt tiltrækker tusindvis af folk fra både København og resten af Danmark. For ikke tale om en af Danmarks største turistattraktioner.

- Men vi mener, at det foreløbige udkast fra statens side vil betyde afvikling af det åbne, selvforvaltende, eksperimenterende Christiania som vi kender.

Pressegruppen understreger at Staden fortsat er indforstået med at forhandle en lovliggørelse.

- Men den skal sikre de kvaliteter, vi er stolte af, lyder det.

- Vi tager derfor en tænkepause, og beder jer der bruger og støtter Christiania om at respektere vores lukning. Vi håber I vil bakke os op i vores forsøg på at finde en vej gennem jura, økonomi, og bureaukrati - en vej, der sikrer at det kreative og spontane Christiania lever videre før vi svarer.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1544268.ece

med afstemning

Pusherne strejker - har du abstinenser?

Christiania lukker, lød det i går fra fristadens pressegruppe, og det glæder mange på nationen! - mens andre forudser krig i gaderne

Mange hash-kunder må drope deres daglige rus - pusherne på Christiania holder lukket.

Afstemning

Skal det være lovligt at købe hash i Danmark?
Ja
82,38 %
Nej
17,62 %

- SÅ skal der hamstres.

Sådan skrev nationen!.medlem Mark H. i en kommentar i går aftes, da nyheden om at Christiania lukker kom på ekstrabladet.dk. Og Mark er nok ikke den eneste, der vil savne sin rygeklump eller pot-joint, og Kim P. forudser at pusher-strejken vil kunne mærkes i hele landet:

Uoverskuelige konsekvenser
- Staden, om man kan lide det eller ej, er et af de få fristeder i DK, hvor mangfoldigheden blomstrer, men folk VIL kun se stedet for dets negative sider. Konsekvensen af at staden bliver lukket vil være fuldstændigt uoverskuelige, skriver Kim P og Abdulrahman H. fortsætter:

- Nu bliver der kamp om den ekstremt voksende efterspørgsel, da Christianias (tusindevis af) daglige kunder nu skal hente hash andet sted fra.

Men hvad skal hashrygerne gøre, nu hvor stadens pushere holder lukket? Og tror du, at dem, der forudser krig om hashmarkedet, får ret?
 
Top