What's new

De unde incep?

MJgrow

Active member
foarte buna cartea!!

iti explica tot ce trebuie, simplu, pe intelesul fiecaruia. am o gramada de carti dar ca sa te lamuresti trebuie sa cauti o gramada.... asta e fix ce trebuie.

Cu tips calumea.


Multumesc ! gantz !
 

bladefrost

New member
In a 10-a zi dupa ce au fost germinate si bagate in pamant. (sub 3 x CFL Philips consuma 23w si dau 125w - 1371 lumeni / bec)
Ce parere aveti?
http://img339.imageshack.us/i/img0102dc.jpg/
Mai adug cateva poze cu reflectorul facut de mine la un atelier de termopane cu 20 RON:
*cred ca e tabla zincata.. am uitat.. voi pune http://www.growin.ro/accesorii-ilumi...-mylar-diamond pe el in V pt reflexie
*sticla e de 4 mm si sper sa fie destul pt a nu crapa (daca are cineva idee de unde pot lua altfel de sticla mai rezistenta rog sa imi spuna)
*becul va fi Philips HPS de 250W

**voi folosi un ventilator de 100 sau 125 cm de la prktiker la 55 RON pt a trage aerul cald din zona duliii spre filtru de carbon care urmeaza sa-l confectionez
**pt intake cred ca tot un ventilator de 100 sau 125 voi folosi (alea pt tubulatura) care il voi aseza in partea de jos a camerei
**in interior inca nu stiu ce ventilarot sa pun ... probabil unul din ala pe picior care se invarte
!!! le voi folosi cu un variator de tensiune sa obtin un minim de zgomot si o aerisire adecvata... pt 1,2m inaltime la growroom

***scheletul e din 2 sine metalice la spate si in fata si in rest pannel de aluminiu.

http://img42.imageshack.us/i/img0103cb.jpg/
http://img576.imageshack.us/i/img0104ez.jpg/
http://img831.imageshack.us/i/img0105ba.jpg/
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
arata bine, dar nu as vrea sa fiu pe langa sticla aia cand e becul pornit, de fapt si cand e oprit trebuie sa ai multa grija ca o mana sau ceva aruncat din greseala catre sticla aproape sigur o va sparge. partea proasta la sticla este ca aceea ca pe masura ce creste grosimea creste si gradul de filtrare al luminii. dar tot as recomanda ceva mai gros de 4.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sticla borosilicata rezista la caldura si soc termic, de aceea se foloseste la cooltube.
 

bladefrost

New member
Multumesc de informatie!!! :p
Poate gasesc pe undeva sa cumpat o bucata de sticla asa... dar cred ca mai degraba imi iau 1 sau 2 cool tube... ca la indemanarea mea cheltui dublu si obtin produs inferior :))
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Cine vrea sa invetze sa cloneze?

Ala- "Eu"! Ala- "IO"!

problema: zero experienta & frica ca ai sa omori planta

Rezolvare: citesti threadu de clonare si experimentezi pe o alta planta. O rosie (planta nu fructu'/leguma) de exemplu.

exersezi pana iti cresc coaiele ca sa pui lama pe canabis apoi repeti pana devii maestru in ale clonatului ;)
 

dalin

Member
mie imi place!!sa clonez :D
este cea mai tare multiplicare a genei folosite.....cel mai tare mi se pare chesti aia (nu stiu cum se numeste...cred ca altoire)iei un lastar din alta planta si o legi la cealata cu o crestatura in tulpina respectivei si cu putin pamant si o legi cu celofan...si ea se prinde.e incredibila planta asta(canepa).
Mi-am propus sa fac un test.sa iau lastarul si sa il pun pe tulpina unui mascul sa vad daca se prinde si daca intradevar tulpina de origine femela creste pe tulpina mascului fecundand seminte cu polenul masculului.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca astepti pana tulpina se lemnifica putin si mentii umed pana cand altoiul incepe cresterea ai mari sanse de reusita. in general un strain usor de clonat e recomandat pt. operatiunea asta, si ca port-altoi, si ca altoi. totusi, e cam offtopic aceasta discutie aici, intr-un thread pt. incepatori.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
ideea imi place

si nu cred ca e chiar offtopic... era acelasi subiect si chiar daca e ceva mai complex... daca da cuiva idei sau curaj... pe mine nu ma deranjeaza...
 

growcase

Member
Eu am vazut asta pe un topic international, dar acolo era vorba despre a, b, c clone puse intr-o singura mama de alt soi. Nu stiu daca a dat rezultate, deoarece nu am mai urmarit.
Omu vroia sa aibe o mama cu 3-4 soiuri, sa ia clone mereu.
 

Latest posts

Latest posts

Top