What's new

Modalitati, tehnici, retete.... de fumat si consum al marioarei

Ushuaia

New member
Help cu o reteta.Tocmai am retezat 2 masculi, ma gandeam sa fac un ceai din ei.Ma poate indruma cineva cum sa-l prepar?Merci.
 

MJgrow

Active member
cu masculii nu prea ai ce face...

orcum documenteaza-te inainte ca stiu ca polenul ala e atat de fin incat poate creqa reactii alergice la nivel respirator.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
masculii sunt si ei fumabili - cel putin frunzele sunt.
nu e chiar cel mai elegant sau potent smoke dar e mai bine decat deloc

thc-ul este lipo-solubil, nu hidrosolubil. deci lapte, iaurt sau chiar o cacao fierbinte :D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si totusi o parte din cannabinoizi si terpenoizi sunt solubili in apa, asa ca te vei alege cu un ceai relaxant si aromat. chiar merge din cand in cand un ceai. as recomanda sa folosesti buzii mici si nu frunze la ceai daca vrei sa fie comparabil cu un ceai bun, dar poti incerca cu frunze doar daca asta ai momentan.
eu puneam cam un gr de bud la 200 ml apa si era ok, banuiesc ca in cazul frunzelor ar fi bine sa bagi 3-4 gr.

:wave:
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
ceai "verde"

ceai "verde"

Cum in ultima vreme am tusit cam mult si se pare ca nu-mi mai prieste deloc fumatul, am hotarat s-o dau pe metode alternative de administrare.
Am facut un ceai. Stiam de la explo ca cea mai simpla metoda e sa faci un ceai obisnuit, in care adaugi cannabutter. Cum nu am (inca) cannabutter, am facut un ceai simplu (peppermint & lemon - Teekanne) in care am adaugat unt - pt a facilita extractia de THC.
Am luat o ceasca, am pus in ea 2 lingurite de zahar si jumatate de lingurita unt la care am adaugat 0,1-0,2 g de iarba maruntita si le-am frecat ca pe ness. Am facut separat un ceai, pe care l-am dat in clocot exact inainte sa-l torn in ceasca. In teorie, temperatura ridicata + grasimea din unt extrag cu succes thc-ul. Ghici ce, teoria functioneaza! :dance013:
Am baut ceaiul pe la 18:25, la 18:40 eram deja luat. Si inca sunt :D
Mentionez ca nu am filtrat ceaiul de resturile vegetale pt ca pe mine nu ma deranjeaza. :bandit:

avantaje: menajez plamanii (greu incercati); nu mai pute fumul de joint (nu ca mi-ar pasa prea mult); ma rup mai tare cu aceeasi cantitate de verde, pt ca peste 50% din thc se distruge prin ardere
dezavantaje: nu toata lumea suporta ceaiul cu unt (tibetan) considerandu-l gretos; la unele tipuri de iarba astepti pana la 1/2 de ora sa te ia

Daca cineva (explo) are de adaugat precizari, le primesc cu placere.
 
M

MJMJ

tare,o sa incerc si eu maine cu siguranta :D
am si eu o intrebare,daca pur si simplu maruntesc un bud uscat si il inghit cu apa sau suc,ma ia?eu asa cred dar vreau sa aud si parerile voastre
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
bai man eu zic da. dar dc sa suporti asa un gust nasol.totusi are gust de clorofila..nu?:)
poti sa-l amesteci in ce mancare vrei tu.. asa e si mai gustos :) poti sa-ti faci si un shake.. eu imi fac shake de banane.1 banana cu lapte in ceva, bag mixerul in ele pana se face shake.iar apoi adaugi zahar daca mai vrei desi nu e nevoie si niste bud. asa e rece si daca il maruntesti bine nici macar n-o sa-i mai simti gustul. si da, te ia rau:)
 
G

gibonelu'

oare dak fac orez cu lapte cu vro 2-3g o sa se simta gustul? ma gandesc sa ii fac o mica farsa cuiva :D
 
G

greenstep

clar gibonel.....eu am luat o felie de paine am intins unt pe ea,am grinduit un geu peste unt...dupa juma de ora eram blana....bine era si materialu forta
 
I

IcmagUser

gibonele, nu e o idee buna sa faci farsa cuiva cu 2-3 grame..mai ales daca nu are o toleranta cat de cat ok la iarba...am ceva ani de fumat, si un cannabutter facut calumea m-a speriat destul de rau :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu e ok sa faci glume cu nici o substanta. la 2-3 grame s-ar putea sa iei mare panica si daca stii ce ai bagat. acum imagineaza-ti cum ar fi sa nu stii ce ai bagat.
unde mai pui ca e si infractiune.
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
oare dak fac orez cu lapte cu vro 2-3g o sa se simta gustul? ma gandesc sa ii fac o mica farsa cuiva :D

e exagerat. merge un 0,5 si e si asa mult :)
gandeste-te ca si 0,5 daca fumezi singur e destul de mult.si pune si faptul ca prin ardere se pierde destul de mult material. deci daca il halesti te trimite prin alte galaxii :) asta daca si materialul e decent
 
I

IcmagUser

nu e chiar asa..ca sa aiba ceva efect mancat, iti trebuie macar 1.5 grame..am mancat odata jumatate de gram de hash(foarte ok la fumat) si efect 0..acelasi hash , mancat 1 gram, alta treaba :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in cazul asta difera de la persoana la persoana. echivalentul a un gr de bud mie-mi ajunge.
nici nu mi-as imagina sa bag hash. ar fi mult prea tare, si in plus hashul arde foarte bine in pipa.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
tare,o sa incerc si eu maine cu siguranta :D
am si eu o intrebare,daca pur si simplu maruntesc un bud uscat si il inghit cu apa sau suc,ma ia?eu asa cred dar vreau sa aud si parerile voastre
merge, ca focu'! :tiphat:
eu gasesc cam gretos gustul/fumul de mj, de-aia ma straduiesc sa inghit/fumez cat mai putin posibil. Iubesc totul la planta asta, mai putin momentul consumului. Dar daca nu consum, n-are efect :D
Asa ca reduc pe cat posibil timpul si cantitatea consumata. De ex: daca as amesteca 1g in 1/2 de litru de lapte, as inghiti 1/2 L de lichid gretos, asa ca o amestec cu putina nutella (finetti,etc), sau unt+zahar, ulei d masline+zahar, etc, in functie de ce am la indemana. E de preferat sa folosesti un amestec care contine grasime (de orice fel) pt ca grasimea extrage thc-ul si ajunge mai usor in fluxul sanguin. Cand gatesc cu ye, prefer reteta de brownies (negrese), cacaoa taie f mult din gustul ala nesuferit, aproape ca nu se mai simte deloc. Daca pui in disperare :laughing:
Eu folosesc alcalinizata (VanHouten de obicei), e mai inchisa la culoare si are continut ridicat de grasimi. :tiphat:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
How to roll a joint

How to roll a joint

Buna seara ,

Dupa cum spuneam mai devreme , in acest post voi prezenta un mic tutorial despre cum se poate realiza un joint perfect. Tutorialul de fata se adreseaza mai ales acelora care nu se pricep sa ruleze manual un joint. Am incercat sa oferc cate o imagine pentru fiecare pas in parte.

Materiale necesare:

Cam ce are orice om prin casa : foita de tigari (preferata mea este OCB King Size), mascote sau hartie de filtru (prefer mascotele de 6mm), umplutura ( orice fel de ierburi 'fumabile' ), o bucata de hartie, un pic de banda adeziva transparenta, o foarfeca, un cutter si o lingurita mica ( nu e necesara dar m-am obisnuit cu ea).



Pentru inceput vom contrui suportul de rulare. Va aduceti aminte de vremea copilariei cand ne luptam cu amuzantele cornete de hartie suflate prin tevi de plastic ? Banuiesc ca oricine e in stare sa faca un cornet dintr-o bucata de hartie :



pe care o rasucim bine de tot, pana iese un cornet foarte ascutit :



Pentru ca dorim sa nu repetam operatiunea de fiecare data cand vrem sa rulam un joint, putem proteja cornetul cu o bucata de banda adeziva transparenta care ii va da rezistenta si in plus foita nu se va lipi de cornet atunci cand o umezim:



Dupa ce am imbracat cornetul in banda adeziva ar trebui sa arate cam asa:



Cornetul este insa ascutit, asa ca va trebui sa-i taiem varful, undeva unde diametrul conului are in jur de 5mm :



Pentru taierea varfului se poate folosi un cutter :



Intrucat trunchiul de con rezultat va fi folosit atat pentru rularea jointului cat si pentru umplerea lui, trebuie sa ii astupam capatul pentru ca iarba tocata sa nu intre inauntru. In acest scop introducem varful taiat in cornet pana opune rezistenta, apoi il retezam la niver cu cutterul :



In acest moment intrumentul de rulat este gata si ne putem apuca de primul joint :



Luam o foita de rulat si o infasuram cu grija pe cornet, ruland-o intre deget astfel incat sa nu faca nici o cuta si sa fie stransa bine pe acesta. Apoi umezim banda de guma de pe foita si lipim cu grija :



Tragem usur de foita rulata pe cornet si carcasa jointului este gata:



Pasul urmator consta in introducerea mascotei de filtru (ca in cazul de fata) sau a hartiei de filtru rulata in interiorul jointului :



Tinand de capatul larg al jointului cu doua degete impingem mascota in capatul stramt pana cand ajung la acelasi nivel. Am obtinut ceea ce se numeste 'a pre-rolled joint':



Umplerea jointului

Avem nevoie pentru aceasta operatiune de jointul gata rulat, de umplutura, de cornetul facut mai devreme si eventual de o lingurita (se poate folosi in locul ei cu succes orice bucatica de hartie ) :



Incepem sa adaugam umplutura putin cate putin, dupa care o presam usor cu cornetul (nu foarte tare pentru ca altfel va arde greu) :



Procedura de umplere se presare se repeta de cate ori se doreste. Pentru un joint normal e suficient sa fie umplut pana la jumatate:



Eu insa le prefer 'King Size' :



Cand am ajuns la aproximativ 15mm de marginea larga a jointului ne oprim cu umplutul. Apoi prindem hartia intre degete si o rasucim un pic pentru a inchide jointul :



Ne umezim usor degetele si rasucim din ce in ce mai tare varful, pana cand devine ca un betisor ascutit :



Cu o foarfeca bine ascutita taiem surplusul de hartie :



Si am obtinut un joint (aproape) perfect :



Media de greutate ale celor 'King Size' este de aproximativ 1.25g:




Have a nice and happy smoke



Hempfield
 
Top