What's new

Northern Lights

Piel

Active member
Veteran
Paljon tietoa eli kiitän. Mulla on melko hyvä, ja viileä, sisätila tulossa käyttöön (ehkä tasolla vielä) eli lämpö ei pitäisi olla ihan hirveetä. Ulkokasvatus on selkäranka tässä, eli Pehkuruder, Dieselryder, Typhoon ja Sour 60 menevät ainakin maahan.

:ying:
 

rasras

Active member
Jos uskot että pystyt händläämään ne lämmöt. Kannattaa tehdä tilasta about ilmatiivis ja suodattaa sisäänotto ilma orkkien ja liian ilmankosteuden takia se jo helpottaa kummasti.
 

Piel

Active member
Veteran
Pyrin siihen että on noin sama kun ulkona -siis lämpö, ilmankosteus jne- mutta enemmän valo jne. Tähän asti olen ainostaan viljellyt AF:t sisällä (kokeilin kerran Afghaaneja sisällä mutta kukinta jäi jne) eli pitäisikö aloittaa 18/6 ja sitten kun on vege ollut riittävän pitkään niin sitten 12/12? Tietysti nää tiedot saa netistä mutta ajattelin nyt ensiksi tiedustella maamihien kanssa.
 

Siberian

Member
Eka viikko itämisen jälkeen 24h valoa->siirto isompiin astioihin 18h valoa->kun mielestäs olet vegeilly tarpeeksi pitkään 12/12.
Näin minä teen.
Mutta niinkuin se mummo totes kun kissalla pöytää pyyhki.."konstit on monet".
Tossa yksi.

Ps. ja pidän sen ekan viikon PIENTEN valojen alla.
 

prowler

Member
Jepajees! Ennen oli vegellä 24h sen vuoksi että ei tartte mitään ajastimia sun muita häpräkkeitä, mutta täällä muistaakseni spurr -niminen kaveri kirjotti aiheesta niin kovan luokan perustelut että sittemmin on ollu joko 20/4 tai 18/6 valot vegellä. Spurrilla on muutenkin paljon annettavaa. Suosittelen tsekkaamaan sen laittamia hard facts -tietopläjäytyksiä.
 
N

nukkumatti

BUADMAN! :D
Jeps mutta enemmän ON ENEMMÄN!! :D hehee Mitäs teet jos asut keskustassa ;) eikä ole mahd ulko hommiin?? :O ei ollenkaan?? :D ei kai nyt sentään niin!!! :D hehee
Jees yöllä valot vaan päällä niin menee ihan jees mun mielestä. Eikä se NIIIIN paljoa vaikuta jos välillä mennään + 30° kyllä ne sen kestää! helvetisti ilmanvaihtoa ja liikettä sinne niin kuumailma ei seiso paikallaan. :)

Mulla 24h sen takia että voin pamahdella sisään kun haluan. ja voin tehä hommat millon on aikaa.. :) Voi sitten olla välittämättä niistä klon ajoista ja istua kaljalla rauhassa! :D hehee
Paremmin ne kasvit kasvaa ja voi mun mielestä jos antaa vähän yötä sinne joukkoon.. ainakin tälläinen mielikuva on mitä on kokeillut.. :)

JEJEJEE
 
Top