What's new

Ulkokasvatus 2011

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
toimii ihan kohtalaisesti. ei ole tosin mikään kaikkein hartsisin linja ja trikomitkin ovat melko pieniä. Pehkuruder on ollut huomattavasti parempi hashis-strain siinä mielessä et on hartsisempi ja isommat pallukat! :)
 

rasras

Active member
Kävin tsekkaan sen tarantulan ja 60g / 100l liuos.. 100 litraa ei kauaa seiso kyllä. edes vegessä.
^ ei seiso mutta ei niitä kait kuulu lisätä koko aikaa et ymmärtääkseni tee sitä itsekkään tuolla mykolla. Eikä kait niitä bacteereja tai mykoja tarvi koko aikaa sinne lisätä. ajattelin lopettaa niiden käytön nugituksen toisella viikolla.

Jees rasras man.. Riippuu vähän kuinka paljon kasveja sulla on... reilu 2000w kuku + veget päälle
^joo kävin kattelee sun päiväkirjaas WAU. Voi olla että noihin uppoo eri määrät tota lanua.

Myko makso reilu 20 egee purkki.. ??? Ja kestää kotipuutarhurilla kyllä pitkään käytän vain ruukuttaessa. Ja juuret kyllä kasvaa mainiosti !
^mutta mainitsit että olet käyttänyt 2 purkkia mykoa eli 5% seoksessa ja purkit maksaa 28,ooe ainakin tuolla nettikaupassa. tarantula maksaa 50g/24.00e

Nyt alan jättämään kaikki lisäravinteet/hoidot pois turhuuden takia. Mulla kuitenkin koko ajan tavaraa laittaa sisään pitkillä vegeillä.
Sama homma vähitellen alkaa noi alun höystöt pudota pois kelkasta.
 

Piel

Active member
Veteran
Nhyt on tilanne niin että siiduja ym on tilattu kahdesta paikasta mutta molemmat raahaa jäljessä -toinen väittää ettei ole saanut rahaa (kortilla maksettu) ja toinen odottaa tavaraa. Muka. Vastaavat kyllä maileihin (hiukan epäsäännöllisesti) eli toivotaan parasta.
 

Piel

Active member
Veteran
Badticketin kanssa sovittiin ettei nimejä mainita mutta sen verran voin sanoa että molemmat ovat tunnettuja ja ne ovat tietääkseni yleensä hoitaneet asiat hyvin. Toisesta olen tilannut muutamaa kertaa eikä koskaan ole ollut hämminkiä, toinen on taas kehuttu täällä. Mene ja tiedä. Vituttaa silti ja olen -kuten ehkä tiedätte- altis paranoiaan! :tiphat:

Nyt kun vaan jaksaa odottaa, toisaalta ei ole vaihtoehtoja, en usko että kuluttajaasiamieheen oikein voi luottaa näissä asioissa.
 
N

nukkumatti

Hey SORRY RAS RAS!

Viime aikoina ollut niin pahalla päällä että turha tänne tulla kiukuttelemaan ja idiotisoimaan! (pari kaljaa, iso tuuba ja kärkäs mieli)

I stand corrected brother! :)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kyl mun puolesta saa nimiäkin mainita, ne oli vaan noi erikseen aloitetut topikit, kun joku oli huomannut, ja asiasta valittanut adminille, et miks suomalaiset saa jauhaa siemenpankeista sun muista ei-sponsorisivuista, kun me ei saada :) Tuskinpa niistä kukaan jaksaa setviä esmes tätä ulkkariketjua läpi linkkien toivossa.. Foorumeilla näköjäs, kuten seinillä, on silmät ja korvat, ihan niinku vanhat sotapropagandajulisteet ovat meille opettaneet. :tiphat:
 

hamppuu

Member
Jepa jee.. Eka ulkokasvatus projekti tänä kesänä alkamassa ja aak47 x diesel ryderi papuja jo valmiina. Kelasin viel hommaa noitten vierelle: pehkuruder, lr tai lr2 ja sour60 :)


En malta odottaa :jump:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Eipä käy kieltäminen, ja vielä kun on lieventäviä asianhaaroja, kuten esmes, pavut joista me täällä ulkkareissa puhutaan, eivät ole suurimmilta osin edes Gypsyn putiikkien repurtuaarissa, luulis ettei oo niin nuukaa, mutmut, niin kauan kun Gypsy maksaa laskut, eikä muuta sääntöjä, niin näillä mennään.
 

Piel

Active member
Veteran
Sain tänään hyvin asialliset mailit molemmilta! Asiat ovat kunnossa, siis maksu perille, tavarat varastossa ja pian tulossa.

Ilmoitan kyllä kun kaikki on perillä.
 

kalastaja

Member
Siemenpankkien toiminta on aina hieman hidasta ja flegmaattisen tuntuista (oma mielipiteeni). Liekö syynä kysyntä vai liika pajarin poltto :D
 

SovietFinland

Active member
Mie oon tilannut monta kertaa hyvällä onnistumisprosentilla englannista, saitilta jonka osoitteen kirjoitan tässä kryptisesti muotoon dope-siemenetpistecom. ;)

Tosin viime kerralla siellä ei ollut haluamiani siemeniä, mutta sain korvaukseksi kahta muuta hyvin samantyylistä lajiketta. Mutta silti vähän jäi harmittamaan, olisivat voineet ottaa yhteyttä minuun ja kysyä ensin kun maili-osoitekin oli tiedossa. Firman nettisivujen mukaan tosin tätä kyseistä lajiketta olisi muka vieläkin "on stock". :(
 

Piel

Active member
Veteran
Nyt taas kysytään maksusta. Jos tilaus menee läpi kortilla niin eikö se on sitten vastaaottajan asia selvitä minne se on jäänyt?
 

StonedGolem

Member
Liekö siemenet käyttökelvottomia, jos niistä on lohkeillut pois osa tuota tummaa kuorta? En tiedä onko pakkanen vai mikä tehnyt, mutta sain tuossa postissa siemeniä, joista muutamista oli pieniä palasia irronnut.
 

kikkoman66

Member
23. päivä lähti froebankenilta matkaan, tänään kolahti postiluukku. Jesjes, toivotaan vaan hyvää kesää, muuten soitan äkäsen puhelun Jesselle ja kysyn et mitä tää ny on??!!??

Bornholmsk west coast collection, lowryder#2 F3, Royal dane 09, oldfarmer nepal, dansk dna pot, afghan, royal dane x thyphoon, thyphoon, ramone mix

greenhouse seedsiltä , green-o-matic
ja oma crossi : Lr#2 x (Lr#2 x dieselryder)
vähän nyt syyhyttää
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Pitäiskö silti pitää tää topikki aiheessa ulkokasvatus, ja jättää nuo papukaupat yms. siihen tanskan siemenpankit topikkiin.. Semmonenkin kun on, ja jos sen joutuu joskus poistamaan edellämainituista syistä, niin ei viitis näitä ulkkareita uhrata, y'all?

:comfort:
 

Latest posts

Latest posts

Top