What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ca in cazul oricarui product electronic, daca nu pica in primele luni, nu ar trebui sa pice dupa.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu presimt ca ai multe de invatat daca nu stii nici cum incap ghivecele. macar vezi si tu daca te descurci inainte sa investesti banii aia, paote dupa o sa zici ca nu iti place sa cresti, sau poate e complicat. :2cents:
 

emdpd

New member
Am citit ceva de aici si am invatat cat de cat ghivecele cred ca au 22cmx22cmx26 da am inteles 9 ghivece patrate incap pe 1 m2 cred ca pot scoate 250 300 G sper sa nu ma insel am ales ventilatie vreau sa investesc si in co2
 

weed doc

Member
f scumpe, mai ales cel de 300w mai bine te duci si il iei tu cu masina si iesi mai ieftin. te si plimbi. daca chiar sunt clienti la banii astia, bravo lor, stiu cum sa traga pe prosti.

si in franta sunt la fel, cel putin in nice anul trecut cele de 120w costau in jur de 550 euro...cred totusi ca avem preturi bune in romania

LE: MAMA CAT ATI MAI SCRIS , EU ACUM AM VAZUT CA MAI E O PAGINA:laughing:
 
G

green_land

eu am vrut sa ma duc pe un led de 120W dar m-am razgandit...mi-am comandat balast electronic + hps :) led-ul ala de 300w cu 5600ron e f scump dar culmea e ca am cautat si pe alte site-uri acel brand si la noi e cel mai ieftin :laughing:

@ explo stiu ca te-am intrebat de floraled si mi-ai zis sunt china made dar te-ai inselat... ei afirma la ei pe site ca sunt made in USA: FloraLed .
am cautat de nebun un grow report cu aceste led-uri dar nimic... :|

@ emdpd, frate 400-500 Euro pe un LED de 300W? visezi baiete...

edit: my 600th post :joint:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
atunci erau altele cu flora. oricum, sunt scumpe. avem si noi producatori de leduri in europa, de ce ar trebui sa el care din usa? daca era china, ziceam ca erau mai ieftine.
 

andrishka

New member
@green_land, pai io am luat ledul de 120w p la 200 euro, aia de 300w iesea pe la 480euro, cu 3 ani garantie (transport p cheltuiala mea) din china
 

andrishka

New member
da i-s super bune dupa parerea mea. poate am nimerit bine :D nu era cea mai ieftina oferta, deci poate diferenta aia de pret a contat...
 

emdpd

New member
Si un site o legatura ceva ma poti ajuta ? cu garantia cum este trebuie sa ma duc acolo in caz ca nu mai merge?
 
M

MJMJ

unde frate ,in china sa te duci cu el? :D in caz de nenorocire il trimiti inapoi.dar nu stiu daca se merita.banuiesc cand il primesti inapoi trece iar prin vama
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
te costa mai mult transportul dus-intors decat comanda de led nou. de aia v-am spus ca in romania sansele de service (adica a beneficia de garantie) sunt practic inexistente.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai ti-am explicat de ce, daca se strica iti pot da altul, si tot au castig. practic tu trebuie sa iti iei 2 ca sa ai aceasi siguranta. dar, trebuie sa obtii niste acte pentru a putea sa te apuci de importuri. trebuie sa platesti transportul. trebuie sa platesti tva-ul. trebuie sa platesti taxele vamale. practic tu pt un panou, depui aceasi munca ca si cum ai importa sute si alergi la fel. eu am fost foarte fericit sa las pe altii sa se ocupe de alergat.
 

emdpd

New member
Da dar pot achizitiona 3 din china la acelasi pret ca la noi se strica asa repede made in china?
Bine eu vreau doar un panou sa ma tina ani de zile dar mai mult de 500 nu-mi permit acum
 

Latest posts

Latest posts

Top