What's new

Spottens Grow

Spotten

Member
Ser dejligt ud der spotten

Grow in peace

Takker! :)

Der kommer lige nogle flere billeder, var lidt for doven igår! :D

Jeg tænkte på en ting.. Kan det passe jeg måske giver dem en anelse for lidt "grow" gødning?

Jeg synes ikke andres planter ser så gule og visne ud før de påbegynder flushing.

Min AFS test-stikling, revegger, men jeg nåede ikke at isolere kassen før den havde fået brune rødder, så nu prøver jeg igen når jeg har nogle flere stiklinge med rødder der er lange nok til min aeroponic sprayer kan nå dem med strålen, ellers så går det ikke! :)



Den revegger noget hurtigere end jeg har oplevet i jord :)



Så lige et billede af et skud på min AFS i blomst, synes det ser lidt bedre ud når man ikke tager billeder under HPS lampen, så man ikke har det voldsomme gule lys! :)



Et mere:



Endnu et:





Min Affigum:







 

Spotten

Member
Nå! Har fundet nogle hermaplanter desværre.

Hvordan er det med sådanne? De er ikke velegnet til at tage stiklinge?

Jeg opdagede et pr frø i sidste høst, men fik ikke noteret mig hvilke sorter det var de blev fundet i, men jeg kan se der er et pr herma'er i teltet, så jeg går ud fra det må være der de kom fra da mine planter i blomst, er reveggede monstercrops fra sidste grow, så jeg overvejer lidt at droppe disse fremover da jeg ikke gider flere bananer! :D

Det gør måske ikke spor en plante har herma? Risikere man den smitter andre sensimillas?

På forhånd tak.
 

Spotten

Member
Lige et pr billeder mere (Kan dog ikke "fange disse "bananer").

Denne "Affigum" har ingen bananer endnu.



Ja, det ligner de er blevet flushet, tror jeg har været LIDT for nærig med gødningen! :D

En "Hammerhead", lidt brændt i bladene, men det er de allesammen da varmen er lidt høj og jeg ikke rigtigt kan få den længere ned da jeg gror i mit soveværelse, dog med slukket radiator og en stuetemperatur på 19-20 grader ca.



Min lille frø-plante som røg i blomst fra frø, men det har den ikke forstået endnu da den endnu ikke har vist køn! :)



Temperaturen runder de 30 ca og hygroværdien ligger på 40%.
 

Spotten

Member
Hej igen! :D

Så fik jeg endelig taget mig sammen og købt en lystæt kasse til min DWC bubbler, så kunne min gamle røde madkasse ryge tilbage i skabet! :)



Jeg snød lidt, de havde disse rødder før de røg i denne nye DWC bubbler.





Fik en idé da jeg sad og kiggede på disse mælkekasser ( og efter jeg har set "Glaus's "mini grow! :) )

Jeg kunne godt finde på at vokse en plante i denne lille DWC bubbler, mere for at se om den kan klarer sig HELE vejen igennem fra stikling / frø til høst! :)

Sådan som de 2 mælkekasser står på billedet, kunne man sætte en tredje kasse ovenpå og så have lyset i denne og så kunne nummer 2 kasse fungere som et "SCROG" så de kan vokse igennem disse huller, og så skal det selvfølgelig beklædes med masonit eller lign med noget mylar indvendigt og nogle huller med nogle PC blæsere til at lufte ud derinde og så bare snuppe nogle billigere sparepære med mindst 2700K til at vegge/blomstre i, bare for at se om det kan lade sig gøre overhovedet! :D Måske der kun bliver een joint at høste, men så skidt, så har man da prøvet det! :D

Jeg skal også have købt sådan 2 kasser (lystætte) til mit kommende veggeskab (110x200x60) hvor der skal sidde 2 x 55w PL-L rør (840) som skal være aeroponic. Der skal jeg også lige skifte denne aeroponic sprayer og have lavet et bedre system som måske endda kan trække 2 kasser med 4 planter i hver, måske med en tanke og een pumpe hvor der så bliver smækket nogle slanger med dyser på, lidt ala "dutch pot systemet".

Så skal der nogle netpotter i låget med leca samt stiklinge i, dog bliver de "opvokset" og slår rødder i DWC`et inden de ryger i aeroponic, men jeg skal så lige have lavet det aeroponic system klart, der går lige lidt tid da jeg skal bygge det selv da der ikke lige er nogle skabe at finde i denne størrelse, passer nemlig lige med det kan være i soveværelset sammen med alt det andet hvis jeg fandt et med disse mål.

Nå, nok snak! :D
 

Spotten

Member
Det ser skam ellers fint ud :good:
Kender godt det med varmen, har også selv fuld smæk på blæser og udsugning.

Hov!! Overså helt dit indlæg i farten! :)

Tja, det ser "ok" ud, det er bare lidt kedeligt med disse herma.

Hvad gør i andre med herma? Ryger de ud med det samme man opdager dem, eller gror man dem bare færdigt og ryger dem som de andre? :D

Jeg ville synes det var lidt synd at smide dem ud, så ville hellere høste den før tid hvis det endelig er og så lave ICE på den, hellere det end at smide den ud.

Jeg mener at have fået af vide at herma planter tit virker bedre end sensimilla, det giver bare ingen mening at man så ikke gror herma'er kun! :)

Ved bare ikke hvad jeg skal gøre ved denne varme, det hjælper vel ikke rigtigt med en større blæser? Har en på 18cm Ø og tænkte på om en på 36cm Ø vil hjælpe noget, ellers bliver det nok nærmest umuligt at få varmen ned.
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Hej spot..... ang hermies så kommer det an på hvor meget og hvornår de hermaer. F. eks hvis det er nogle få bananer piller jeg dem bare af og holder øje med hvis der komemr flere.

Hvis de kommer tidlig i blomst ( og så kommer de på den nedere del af planten, vokser ud af de små preflowers) kan du prøve at fjerne dem alle sammen og i mange tilfælde kommer der ikke flere.... men hvis de popper op igen ville jeg fjerne planten. Mange planter viser tegn på hermie meget sent i blomst.... og som regl sker der ikke noget ved det da de kommer lige inden høst.

hygge

icetoker
 

Spotten

Member
Hej spot..... ang hermies så kommer det an på hvor meget og hvornår de hermaer. F. eks hvis det er nogle få bananer piller jeg dem bare af og holder øje med hvis der komemr flere.

Hvis de kommer tidlig i blomst ( og så kommer de på den nedere del af planten, vokser ud af de små preflowers) kan du prøve at fjerne dem alle sammen og i mange tilfælde kommer der ikke flere.... men hvis de popper op igen ville jeg fjerne planten. Mange planter viser tegn på hermie meget sent i blomst.... og som regl sker der ikke noget ved det da de kommer lige inden høst.

hygge

icetoker

Hey ICETOKER! :)

Det er ca blomsterdag 35-36 og der er ikke vildt mange! :)

Det er faktisk kun de større øverste skud som har disse "bananer", så jeg tror jeg følger dit og en kammerats råd om at pille disse bananer af! :)

Jeg har kun 2 planter ud af 5 som viser dette tydeligt, de andre ser ganske normale ud! :)

Jeg opdagede et pr frø i sidste høst, så jeg tror allerede herma-tendenserne har ligget der! :)

Jeg overvejer at droppe alle mine gener og købe nye af dem jeg vil beholde og så indtil det er oppe og kører, så gror jeg nok lige et lille SOG grow med en plante som jeg tror er forbudt herinde da den ikke kan købes hos de store frøproducenter da den er lavet af en privat, som jeg synes ser lækker ud, men nu må vi se om mine stiklinge overlever, det kunne jo være pga den voldsomme varme disse herma er kommet, det er jo lidt svært at sige med sikkerhed! :)

Prøver at fikse et billede om lidt, er dog lidt svært at komme SÅ tæt på at man kan se de skide bananer! :)
 

Spotten

Member
Tog lige et billede, og i fuld opløsning kan man godt lige ane disse "bananer" så here we go! :)



En stikling jeg holder som fange for at se hvordan den klarer sig i mit aeroponic, jeg vil gerne lige være sikker på det hydro før jeg kaster en masse planter igang istedet for jeg ender med at dræbe en masse kan jeg nøjes med denne :D

 

Spotten

Member
Var lige inde og vande tøserne, og måtte lige tage et billede da jeg synes min affigum ser lækker lækker ud! :)

Har lagt det op i fuld størrelse igen! :)



Peace!
 

Spotten

Member
Endelig ser det ud til det går lidt bedre for de stiklinge jeg prøver at lave i hydro! :)

Jeg har justeret pH og gødet vandet sådan rimeligt vil jeg mene.

4 dage fra sidste billeder, og hvide rødder! :)



Vi leger videre! :)

Jeg er også ved at undersøge om der er gået noget helt galt med planterne i blomst da jeg længe har synes de så lidt underlige ud, som om de var blevet flushet, men jeg tror det er fordi jeg ikke har pH justeret vandet trods jeg gror i jord da mit postevand er på 7.8 i pH og dermed alt for højt, så nu er jeg begyndt at justere det bare en anelse ned i håb om det vil hjælpe lidt, ellers må jeg må det hjælper i næste grow, fordi varmen er ikke SÅ slem igen kan jeg se nu efter denne "heatspreader" røg på istedet for min cooltube.
 

Spotten

Member
Underligt!!

Var lige nede og besøge en kammerat idag som også gror under 600W, og hans tøser stod SÅ tæt på planten at jeg troede der ville gå ild i dem, men da jeg så mærkede med en hånd over skuddet, kunne jeg godt mærke der kun var lunt, troede dog det var for varmt, men kunne se de hyggede sig stort! :)

Det motiverede mig til at prøve at sænke min lampe som jeg før har prøvet uden held, men da jeg sænkede den idag, over 50cm, blev jeg pænt overrasket da jeg endnu ikke har set den højere end 26 grader, og det er jo helt perfekt! :)

Nu håber jeg at jeg endelig kan gro grønne planter istedet for gule / visne planter! :D

Synes ærligt talt mine planter ligner noget der har været udsat for flush, men det har de dog ikke.

Jeg har dog ikke justeret mit vand jeg gøder med som har en pH på 7.8 da man har fortalt mig det ikke er nødvendigt da jorden skulle "buffe" denne ned til de 6.5, men nu er jeg blevet fortalt, at med så høj en pH, så SKAL man justere den lidt ned, så det er jeg begyndt på nu selvom det nok er for sent i dette grow, men håber det giver bare lidt mere end det ser ud til at gøre nu da det ligner det bliver en ringe høst sammenlignet med sidst, men jeg har så også kun 5 planter mod 15 sidst.

Jeg må håbe det går bedre med mit kommende grow som igen bliver jord, denne gang et SOG grow med 25 tøser ca. jeg spirer 45 frø da jeg ikke er sikker på de alle overlever / spirer, og så skal der sorteres hanner fra når tiden er inde og så burde der være 25 stk tilbage vil jeg gætte på (håber jeg).

Jeg regner med at give dem 14 dage ca under 200W CFL i et minidrivhus i mit veggeskab da jeg droppet veggen midlertidigt for at huse disse nye planter og efterfølgende skal jeg så have bygget en større vegge hvor der er plads til en større kasse så de 8 planter jeg har tænkt mig at kører med så jeg kan bruge mit nuværende veggeskab til et pr mødre så jeg kan spare lidt i frø dér.

Høst er sat til d.4-3-2011, så når det er tørret en smule så ryger de nye små i små potter, 0.5L ca, og så under 200W MH et stykke tid, måske en uge og så en uge på 600W og så i blomst samt i 6.5L potter! :)

Sjovt nok egentlig, har en indica, (Pure Afghan) stående i blomster-teltet, denne har stået der nok i 30 dage plus, og den har stadig ikke vist køn! :D Så ja, man skal nok lige vegge rene indica en smule, hvor en sativa nok er mere egnet til at ryge i blomst fra frø! :) Så har jeg da prøvet det.

Mit kommende grow bliver nok ikke vist herinde, jeg vil mene mange af sorterne nok ikke er tilladt herinde og jeg ved ikke hvordan man undersøger om de er tilladt?

Det er vel ikke engang tilladt at nævne deres navne da flere sikkert vil vide hvor de kommer fra når jeg gør dette, så pt. lader jeg lige være med det da jeg også gerne vil beholde min bruger herinde! :)
 

Spotten

Member
Nå, så viste min frøplante i blomst køn, HAN! :( Ud med skidtet! :D

Jeg synes dog min Affigum overrasker mig lidt.. Jeg var lige inde og kigge til den i dag og pillede sådan en bambuspind væk for at skuddet kunne få lidt mere plads, og det var ret meget større end jeg lige havde set det som før, og det ser rigtigt lækkert ud hvis jeg selv skal sige det! :)






Lige et pr mere:



 

Spotten

Member
Mine stiklinge i min DWC bubbler er begyndt at revegge under 7watt! :D




Man kan lige se det ene blad som ligner et basilikumsblad, det er det nye friske blad, og rødderne ser også fine ud og de har lige fået en ny tår vand i dag med pH justeret vand (5.7) og så lidt gødning EC 1.6.

Nu må vi se hvordan det går, måske jeg skulle gro en plante i hver kasse fremover i veggen, det kunne da være en nem smart løsning! :)

Forresten, min stikling (AFS) som stod i min aeroponic før er nu droppet og der er sået nye frø som står i mit "gamle" veggeskab som så skal ind når høsten er i land og denne monstercroppede AFS er så røget i jord nu



Mit kommende grow:



I baggrunden, i dette "mini-drivhus", står der 45 frø sat i plantstarters / jiffy og venter på høsten er hevet ind så de kan ryge i det store telt og blive vegget lidt under 600W MH og så ryge i blomst og ende med et SOG grow, der skal dog sorteres fra, hanner og sorter jeg måske fortryder, nu må vi se, har planer om 25 tøser på 1.44m2
 

Spotten

Member
Spændende Spotten :)

Der bliver trangt i haremmet :jump:


P :smoke:

Yeah, glæder mig også! :)

Jeg tror alligevel ikke det bliver SÅ slemt når de kun skal vegges 1 uge ca, måske 2, men jeg tror næsten de vil blive FOR store hvis jeg giver dem 2 uger, men det vil tiden jo vise! Sidst voksede de godt under 600W MH! :)

Tror dog mine 5 stk monstercrops vil give en lidt ringe høst, men hellere det end ingen! :D
 

Spotten

Member
Hmm, underligt! Igår var mine rødder i DWC`et helt hvide, så skiftede jeg vand med lidt mere gødning i og justerede pH`en så den passede, men i dag er mine rødder HELT brune, præcis som sidst, så nu er min mistanke faldet på min B-52 gødning som er B-vitamin, og det har samme farve som rødderne, så jeg går ud fra alt er som det skal være da det jo er klart rødderne bliver brune når de suger denne næring i sig som farver en hel del! :)

Nu er jeg mere rolig hvad det angår, fordi kassen er 100% lystæt, så det er ikke pga. lyset! :)
 

Latest posts

Latest posts

Top