What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Paff

Member
bine mah, MJ, dak zici tu...:D
@bushbrown - ex de legat in serie cu aj regletei:

Practic, firele trec prin regleta iar acolo unde ai nevoie, pleaca cate o pereke la terminalul vizat (bec, priza suplimentara, etc)
Sugestie: cumpara mai intai firele si apoi regletele, pt a fi sigur ca-ti incap firele (cate doua) in fiecare contact al regletei.
De preferat sa folosesti culorile, gen: rosu pt faza, albastru pt nul, etc.
Comprende? ;)

asta e in paralel
 

SandalE

Member
google.ro

paralel.png


serie.png
 

weed doc

Member
Pune o intrarebare nu primii nici un raspuns'

"prietene" ce vrei tu e mura in gura , gantz avea dreptate in legatura cu lenea , incearca sa folosesti google ca prima varianta (sunt 3 site-uri care vand la noi in tara leduri), apoi citeste jurnalele cu leduri intrunu din ele zice ca la prosti de unde si cat a dat pe el ...:moon:

uite si ca sa vezi ca nu sunt bulangiu iti dau un indiciu ... urban haze
 

emdpd

New member
Am vazut preturile de la growin si din ro preturile din ro sunt destul de mari si am cautat pe google am vazut diverse preturi mai mari sau mai mici eu am intrabat aici ca poate a cumparat cineva un panou la un pret bun si eficient nu a avut probleme la livrare va multumesc
 

weed doc

Member
da, citeste jurnalul lui urban haze , andriska si a lui yohji (sper ca nu am botezat pe nici unu :))si ai sa vezi ce performante au avut si de unde le-au luat si la ce bani

cauta si la pubic profile ca s-ar putea sa scrie acolo daca nu scrie in jurnale
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
f scumpe, mai ales cel de 300w mai bine te duci si il iei tu cu masina si iesi mai ieftin. te si plimbi. daca chiar sunt clienti la banii astia, bravo lor, stiu cum sa traga pe prosti.
 

emdpd

New member
am citit la andriska si sunt din china le-a cumparat prin-o cunostinta EXploziv am masina si mai plec in vacante unde sa ma plimb si care e avantajul? :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ca nu dai 56 de mil. direct la producator sau intr-un growshop dintr-o tara unde cresterea nu e asa de "la moda" ca la noi de isi permit ei sa ceara atat. de exemplu germania, olanda, franta. daca nu ma insel aia de fac acele leduri le importa din china si le branduiesc. apoi baga ceva cuvinte in franceza pe ambalaj si in reclame, si gata.. ledurile sunt frantuzesti.
alta varianta ar fi ebay. (majoritatea china, dar fara taxa de prost) sau hgl. macar acolo dai aceasi bani, dar e ceva facut in usa. ca nu-i chiar cum isi fac ei reclama, e altceva.
 

emdpd

New member
growshop-uri in ungaria sau praga care au led-uri mai ok la pret gen 400 500 EU maxim pe 300 w stii cumva? poate fac o excursie de 4 zile

am vazut ca tu ai led de 120 de unde ai cumparat?
 
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in ungaria nu stiu daca au leduri, ar trebui sa aiba, iar in praga nu prea am vazut growshops. daca te descurci cu limbile ai putea verifica pe net, direct pe site-uri de growshops.
eu l-am luat de la un prieten. oricum la ce pret vrei tu nu cred ca o sa gasesti. un panou de 300w, cam atat costa sa il aduci in europa.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
poate randuri 3 x 3, dar nu cred ca e cazul de mai mult de 1mp, mai ales ca scade si intensitatea.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
se merita oricat esti dispus sa dai.. daca ti se pare mult mai poti astepta sa se ieftineasca.
si vezi ca garantia in cazul produselor astora e practic inexistenta, adica nu se pot repara decat la producator. poate de aia cer astia banii de mai multe ori pe ele, in caz ca se ard.. sa iti dea altul in aceasi bani..
 

emdpd

New member
vreau sa cumpar o singura data si mai mult de 1 m2 nu cred ca vreau sa cresc daca pot creste 9 plante sa-mi ajunga 1 an bud e perfect ca am vazut ca am 50-000 ore
 

Latest posts

Latest posts

Top