What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

kyddye

Member
incepem cu off-u..pai in vacanta de vara vreau sa fac grow-ul si sunt in romania perioada 1iunie-1oct..daca termina atunci o sa fumez atunci si in toate vacantele care urmeaza, o sa fumez cu prietenii din ro:)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
asta e ca aia cu multumitul apei inainte sa o bei. numa ca in loc ca ar avea suflet trebuie sa presupunem ca se magnetizeaza.
 

smallearth

Member
L3mY te complici aiurea.da,ajung 2 becuri de 150 w dar daca nu ai bani pui numai 1 bec de 150.daca vrei ceva,pui 1 bec de 400 w si gata.dupa ce pui becurile o sa iti dai seama ca e cam cald in grow box si o sa vrei sa faci aerisire si o circulare a aerului.
ai nevoie de : tub hota 125 mm diametru(2,3 bucati),cooltube,1 bec de 400 w(agro,e mai ieftin ),1 ventilator pentru tubulatura,cu putere mai mica decat puterea de extractie a filtrului de carbon,1 filtru carbon,1 ventilator pentru a aduce aer in growbox(in caz ca nu vrei ventilatie pasiva)
 
G

greenstep

boyka-cred ca poti sa le mestesugaresti singur man....putina initiativa totusi ;)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da, numai ca trebuie un material care sa nu traga apa si sa nu mucegaiasca. in romania nu am vazut asa ceva. dar sunt mici, deci transportul nu costa mult din alte parti.
 
G

greenstep

eu cred ca daca cauti cu atentie..... gasesti chestii asemanatoare originalului,gen materiale de constructii,acvaristica,materiale destinate medicinei si etc(doar initiativa sa ai)....stam destul de bine la capitolele astea...si da cred ca e un cacat sa le aduci de la unguri
 
G

greenstep

eu am zis unde e mai aproape...gen mai bagi si bani in grow, nu numai in belete sau benzina,ar fi o idee si cu ucrainenii dar e groasa la vama cu astia
 
G

greenstep

da frate ma refeream la persoana mea si la altii care nu utilizeaza netu in cumparaturi....e o alternativa gen
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
si ce material mi-ai sugera?:)pe net scrie ca sunt facute din neopren?gasesc undeva neopren la metru? :)):tiphat:
paturile (izolatiile) pt dormit tip camping sunt facute din neopren, le gasesti la orice magazin (de camping...)
daca le gasesti prea scumpe, incearca izolatie de mocheta din magazine gen brico, unde le cumperi la metru. eu am luat (1/4m) izolatie (de mocheta, 20mm grosime) cu diferenta ca era gri si era din microporos.
Inseamna ca restul sistemului aeroponic l-ai confectionat deja? :wave:
bafta si sa ne tii la curent ;)
 

Boyka

New member
mersi pentru raspuns:tiphat:
inca nu am inceput sa lucrez la el :) acum fac rost de toate materialele si dupa aceea ma apuc de lucru:):thank you::tiphat:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
trebuie sa Afli ce necesar au microaspersoarele si cati litri pe ora scoate pompa. aia e destul de mica la 7w, eu unul nu cred. vezi ca microaspersoarele au o presiune minima sub care nu functioneaza, deci mai bine iei una mai puternica, decat mai slaba.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Din cate stiu, nimeni p-aici nu si-a construit o cuva de clonare aeroponica, poate mai mult de unul (yo:D) s-a gandit, dar n-am auzit s-o fi facut-o careva.
Calculele ti le faci singur. Vezi si tu parametrii pompei si imparte-i la cei ai aspersoarelor si o sa obtii o TEORIE destul de vaga a posibilitatilor. De baza raman testele practice!
Am cochetat si eu cu ideea unei cuve de clonare, insa am ramas la sfanta clonare in nisip (cazul meu) desi am facut-o si-n sol, perlit si vata minerala. Cred ca de lene... :laughing:
Repet, e bine sa experimentezi si pe urma sa IMPARTASESTI atat rezultatele pozitive cat si esecurile. ASTA ne deosebeshte de avortonii ingamfatzi care populeaza in ultima vreme forumul. P-astia din urma ii identifici repede... :sasmokin:
 

Latest posts

Latest posts

Top