What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

UpRiser

Member
eu nu ti-as recomanda sa te apuci de canepa.nu merita deloc.
iar de hps, vei avea nevoie de balast, igniter si in functie de cat de mare ti-e locul unde vrei sa cresti un cooltube si bineinteles ventilatie buna.faptul ca schimbi fasungul nu va afecta cu nimic puterea becului
 
D

diicot

:tiphat: thx 4 help .. o sa revin peste o luna/doua cu mai multe amanunte .. wish me luck .... :thank you:
 

UpRiser

Member
se mai pedepseste in romania consumul?care-s consecintele daca nr tau de telefon e la politie din cauza ca a prins dealer-ul?
 
D

diicot

Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.
 
D

diicot

Mai bine te uiti tu pe un cod penal se gaseste la librarie.. sau daca nu vezi online .. :tiphat:

Schimbi telefonu cu tot cu numar si gata .. :D
 
Last edited by a moderator:
G

greenstep

upriser-man am avut unele panici in trecut cu nr de telefon,cartele schimbate chiar de 2 ori pe luna...apelul,sms-ul sunt probe irelevante la dosar....foarte greu se demonstreaza ca ceea ce ai vb sau ai trimis este adevarat si poate fi folosit impotriva ta,trebuie facuta mare actiune(flagrant,+procurori,martori,probe relevante)ca sa se intample ceva cu tine pt un cacat de maxim 10 ge-uri pe care le fumezi tu cu tovarasii tai...si cel mai important lucru,militia nu iti ia nr de capu ei,este orchestrata de un procuror din spate pt demersu asta...si pt a intercepta si fila un nr de tel implica multe avize,tehnologie care nu se foloseste asa pt oricine...sunt alte probleme pe capul lor....daca te sifoneaza cineva cum ca ai consuma,ai face mic trafic(chiar si ocazional aviz amatorilor)esti introdus intr-o "baza de date" ca posibil traficant si esti luat in vizor...la modu filat pe strada in cercurile tale,poze,nume,porecle,adrese,etc...de catre nea sectoristu...am cunostinta care la un simplu control de rutina au gasit 2 ge-uri de green,ce s-a intamplat....l-au dus la sectie i-au luat datele si i-au dat drumu acasa(revin la ce am zis mai sus,este sau a fost,introdus intr-o "baza de date")daca esti luat cu mai mult de la 2 ge-uri in sus sigur o sa ti se arate 2 cai ori te inscri la un program de dezintoxicare controlat de M.A.I si de ministerul sanatatii,devii un fel de "turnator cu acte" ori ti se deschide dosar penal(daca mai ai antecedente)de multe ori se lasa cu un avertisment sau cu programul pizdii...nu bag mana in foc ca asta e mersu legislativ...dar am exemplu si pt cazu asta...sa inscris in program...medicamentatii,legitimatie de plastic :)) si a dat nume,porecle SF de "mari dealari"....dupa jumatate de an a scapat de domn colonel si de sectia de dezintoxicare...ambele cazuri sunt triste si inca evitate de mine si anturaju meu.deci in concluzie chill cu telefonu si ai grija pe unde umbli si cu cine....paza buna pazeste primejdia rea!...pace
 

kyddye

Member
Pentru un dulap de aceste dimensiuni, cam ce hps ma sfatuiti sa cumpar? Si, s-ar merita sa cresc o singura planta si sa trag de ea cat pot de tare?
 

Attachments

  • P1000175.jpg
    P1000175.jpg
    67.4 KB · Views: 11
  • P1000180.jpg
    P1000180.jpg
    44.7 KB · Views: 13

kyddye

Member
cam la asta ma gandeam si eu MJMJ 300-400 W, da am mai luat in calcul si varianta cu 2-3 plante, acum chiar nu ma pricep cum ar fi mai ok pentru mine..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
zi-ne si dimensiunile.. eu nu cred ca ala are mai mult de 50 x 50 cm suprafata, si atunci si 250w e destul de mult. mai repede impartit in 2 si 2 x 150 pe 2 nivele, dar si asa mai multa lumina se duce pe pereti decat pe plante. inalt si ingust = dulap prost pt. crescut la becuri mari.
 

kyddye

Member
zi-ne si dimensiunile.. eu nu cred ca ala are mai mult de 50 x 50 cm suprafata, si atunci si 250w e destul de mult. mai repede impartit in 2 si 2 x 150 pe 2 nivele, dar si asa mai multa lumina se duce pe pereti decat pe plante. inalt si ingust = dulap prost pt. crescut la becuri mari.
1.5'x1.5'x5'
 
G

green_land

400W pentru 45x45cm ? :laughing:
150W ar fi suficient dar poti merge si pe 250W cu un cooltube... ( more light -> bigger buds :D )
 

kyddye

Member
eu aici stau cu parintii..este multa, cred avand in vedere ca sunt mii daca nu sute de mii de turisti...dar eu nu am cu cine si nici nu prea pot..si oricum de treaba ma apuc in ro..unde vin in fiecare vacanta..deci..sa iau de aici pentru ro ar fi prea risky la cate controale sunt..state-europa
 
Top