What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

funfact

Member
ce sunt aceste water crystals mai exact(pt outdoor)?am cautat si n-am gasit nici o descriere mai exacta....sau eu stiu o poza ceva sa-mi dau seama ce sunt.unde se pot gasi la noi in comert?multumesc

Sunt niste sfere mici gelatinoase care retin apa in procent foarte mare si sunt de cumparat la florariile mari. Iti recomand pentru outdoor fibre de cocos (cocopeat). Retin apa foarte bine si ajuta si la aerarea solului.

http://www.decorativewatercrystals.com/eu/
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
aia-s polimeri. si e bine sa te asiguri ca iei d-aia cu matricea chimica stabila, sa nu elibereze mai stiu eu ce prin sol si implicit in planta. folosesc de cativa ani buni si n-am avut niciodata pb cu seceta ;)
 
G

greenstep

evil6-multumesc pt informatie

funfact-ms man(dar nu ma atrage cocopeatu e scump,avand in vedere ca o sa am un nr mare de plante anu asta out,ma gandeam sa pun bilute dinalea de polistiren,dar cred ca fac treaba mult mai buna cu aceste water crystals)

piramidon-bro,unde gasesc polimerii astia?
 

Gigel2

Member
am avut si eu niste d`astea...erau rotunde si se umflau in apa...le`am cumparat de la un magazin de birbrizuri si erau galbene,verzi....plm colorate dar aveau si transparente...oare sunt tot aia? :-?? asa par...am dat 1 leu pe un pachetzel minuscul asa...un ziplock cu cateva zeci sa zic...
n`aveau miros si nici gust(am mestecat cateva)...cred ca`s acelasi lucru...o sa cumpar si eu vr`o 30 de pachete...dar vreau un sfat...din pacate nu mai am sa fac niste poze :-s dubii
edit:am pus si`o poza...am citit si pe niste forumuri de flori...cica`s bune... :dance013: o sa pun si eu la anu outdoor ca udatu chiar era o problema
 

Attachments

  • Catargiuaam-0006.jpg
    Catargiuaam-0006.jpg
    44.5 KB · Views: 7

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
gigele, poti sa incerci cu astea dar n-ai nici o garantie ca nu-s toxice pt plante, practic joci ruleta ruseasca cu ele (chimic vb). Dar dak ai halit deja cateva si n-ai dat coltzu' da-i bataie :laughing:
 

UpRiser

Member
cum as putea lega becurile si ventilatoarele la o sursa de pc in asa fel incat atunci cat timerul se deconecteaza sa stinga numa becurile nu si ventilatoarele.se poate?
faza ii ca eu daca bag cablu de la sursa in timer opreste curentu in toata sursa.
 
M

MJMJ

alimenteaza becurile separat si baga in timer doar lumina.lasa sursa in priza normala non-stop,n-are rost sa te complici
 

Gigel2

Member
pai si daca tii sursa doar ca sa bagi coolerele la ea...eu zic sa renunti la ea mai bine si sa le legi in paralel la un transformator...ocupa spatiu aiurea
parerea mea
 
M

MJMJ

daca pun intr-un recipient mai mare 3 pliculete de praf de copt si 250 ml de otet si o inchid in box,nu are efect?trebuie sa pun intr-un sac de gunoi?
 
D

diicot

Am o intrebare , pot sa folosesc o lampa agro (Sylvania GroLux 400W) in vegetatie si in flower ? Avantaje/dezavantaje .. sau sa folosesc niste neoane in vegetatie si in flower sa bag lampile agro ? Am citit foarte multe pe forum si sunt putin nedumerit.. un sfat ar fi ok .. ms :tiphat:
 

funfact

Member
Sunt multi care folosesc doar HPS de la inceput pana la sfarsit. De obicei neoane folosesc doar pentru clone si pentru plante foarte tinere din samanta. Userul "boltzar" a folosit HPS de la samanta pana la sfarsit.
 
M

MJMJ

si eu am folosit hps de la inceput pana la sfarsit cu rezultate foarte bune,deci poti si cu Agro,care defapt e un HPS.
 

ak47_hit

New member
Salut ! Am si eu un sifonier care ocupa spatiul cam degeaba si m-am hotarat sa il transform in growbox. Are urmatoarele dimensiuni : L115/l60/H168. As vrea sa merg pe un sigur bec HPS de 600W cu care sa merg cap-coada [ daca o sa am bani o sa cumpar si un Mh pt vegetatie dar e putin probabil :)]. E bine ? Sau sa merg pe 400W ? Ce strain imi recomandati avand in vedere ca o sa fie primul grow. Vreau sa am 5 plante (feminizate), sa le ofer conditii bune si ele sa ma rasplateaca pe masura. Multumesc !
 
M

MJMJ

mergi pe 600W,eu m-am lamurit,cu cat mai multa lumina,cu atat mai bine.Ia in considerare un cooltube si ventilatie buna.
 
F

flow1919

Salutare tuturor!
Nu am crescut niciodata niciun fel de soi pana acum, dar ma pregatesc pentru acest lucru si am 2 intrebari pot sa zic mai stupide:
1. Canepa are catusi de putin thc, adica ar avea rost daca as creste asa ceva, pentru ca am facut rost de foarte multe seminte?
2. Ar da aceeasi putere daca as pune un bec hps de 250 W pe o lampa simpla, sau ar fi o problema?:)
 

Latest posts

Latest posts

Top