What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ultimul film vazut? recomandari filme/seriale?

Evil6

Member
Pe langa ce a mai fost mentionat deja:

The Wire
Da, a mai fost mentionat o data, dar e prea putin.

Frisky Dingo
Archer
Arrested Development
Trailer Park Boys
Metalocalypse
The Office ( nu am vazut decat versiunea U.S. )
 
A

AlexFermieru'

nimic nu apare pe dc inainte de torrente ;).sigur would l-a cautat acolo :D
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
asa e mah, am verificat linkul de la wouldya si se pare ca-s in urma rau.. :laughing:
poate pentru el noul sezon este 3.. :)
da' tu parca nu te uitai la tv ka-i otrava rau :D

si ontopic da' via Ploiesti: Dexter cate sezoane are? din cele gasite pe torrent sau dc
 
A

AlexFermieru'

srry de off dar nu stiu unde pot posta un film care pe mine m-a impresionat grav..paranormal activity, are 2 parti, l-ati vazut careva?un horror care din cate stiu a fost facut cu 20000 dolari si a avut incasari de peste 2 mil :D..
cel mai horror film pe care l-am vazut in viata mea,pur si simplu tremuram tot.faza e ca tre sa il vezi singur(sa incerci sa fii atent la toata povestea), cat mai tarziu noaptea.eu asa am facut si treaba a iesit omfg. :).sincer, threadul trebuia numit cumva sa putem baga si filme , nu numai seriale,asa in max 1 luna o sa fie uitat acest thread si e pacat :).care nu l-ati vazut si sunteti fani horror, va urez vizionare placuta si sa nu va aruncati pe geam :))

Ps : incercati sa nu il vedeti sparti, nu cred ca o sa fie acelasi feeling :)
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
eu unu nu prea mai suport filmele astea noi ca mi se par din ce in ce mai prostesti(logic sunt si cateva exceptii) - prefer filmele mai vechi -
l-am vz paranormal activity.circula mare zvon ca cica ar fi o filmare reala(bullshit iti dai seama)
l-am vz si mi-a placut cat de cat..am inteles ca a aparut si partea 2-a recent. da nu ma inghesui sa-l iau :D
dupa mine 7/10 filmu ala.. :D
 
A

AlexFermieru'

majoritatea filmelor noi da, sunt niste balarii dar totusi : avatar, inception, saw, brotherhood si inca, cateva chiar sunt capodopere.e o balarie ca filmul e inspirat din fapte reale, la fel cum e si emisiunea aia haunted de pe discovery(acolo 10 % sunt fapte reale, restul nascocirile oamenilor saraci sa mai faca si ei un ban ) dar plm e foarte ok pentru filmele horror din ziua de azi, care din ce in ce sunt mai proaste.paranormal 2 il poti incerca, o sa ii dai 8/10 :).
 

swimi

Member
shit my dad says

M-am apucat sa ma uit si eu la asta de curand. William Shatner e criminal, m-am indragostit de el din serialul Boston Legal.

Boston Legal Drama/Comedy. Este vorba despre o firma de avocatura foarte controversata, imi place ca trece de la momente dramatice la unele amuzante. Recomand.
 
Top