What's new

Canabis in Bucatarie - Retete si ingrediente primare - THC din firimituri si frunze

xardax

Member
vreo 50 de gr de la o planta , faci falci pana simti ceva de la ea...are sens sa o prepar intr un fel sau e buna de bagat in cur mai ales ca e si putina si slaba?
 
vreo 50 de gr de la o planta , faci falci pana simti ceva de la ea...are sens sa o prepar intr un fel sau e buna de bagat in cur mai ales ca e si putina si slaba?
Daca sunt 50 grame de frunze uscate, poti incerca sa faci o reteta. Iti calculezi cantitatile dupa cat ai. Daca e vorba de 50 grame frunze proaspete, nu prea ai ce face cu ele... decat ambiantza, le arzi pentru miros daca iti poti imagina un scenariu fara prea mari riscuri :jump:
 
tinctura de Canabis in Alcool - Extractia la cald

tinctura de Canabis in Alcool - Extractia la cald

Ingrediente:
6 grame canabis bun (buds)
55 grame de rom Bacardi

Procesul pe scurt :
1. Maruntiti canabisul foarte fin (se poate folosi o rasnita de cafea)
2. Se pune într-o tigaie putin adanca si se coace la 160 ° C timp de 4-5 minute pentru activarea canabisului
3. Se scoate tigaia din cuptor si se aduga romul peste canabisul activat.
4. Se pune apoi in bain-marie si se mentine amestecul la o temperatura de 65 - 70 grade C timp de 20 minute
5. Se strecoara amestecul si se depoziteaza intr-o sticla bine inchisa.

Dozare:
Se foloseste o pipeta. Cu o picatura va veti simti bine. Doua picaturi in general sunt sufiuciente pentru un tripp usor Efectul apare dupa aproximativ o ora si dureaza cateva ore (de la 4 pana la 8 ore)


detalii si optimizari:
1. Pentru o mai bina extractie este bine de maruntit canabisul daca acesta este uscat. Daca utilizati canabis verde, acesta trebuie tocat fin cu un cutit foarte ascutit. In acest caz nu trebuie utilizata rasnita sau grinder-ul. Si in cazul canabisului uscat imi exprim rezerve fatza de rasnita electrica, daca nu sunteti grabit, maruntiti buzii folosind procedee mai blande.

2. Coaceti canabisul.
Cand canabisul este verde, conţinutul de THC este exprimat ca THCA (acid tetrahydrocannabolic) Acesta prin decarboxilare se transforma in THC. Procesul necesita incalzire, deci are loc atunci canabisul este incalzit in timpul gatitului, fumatului sau vaporizarii. THCA este o substanta usor analgezica si antiinflamatoare, dar nu are afinitate bună cu receptorii CB1 din Sistemul nostru nervos, deci pentru a face o tinctura bogata in THC, care are multe din efectele terapeutice produse de ingerarea de THC trebuie convertit THCA din plante in THC inainte de a il extrage cu alcool.

THC se vaporizeaza la aproximativ 190 ° C. Trebuie sa avem grija la temperatura, deoarece vrem sa incalzim canabisul pentru a converti THCA la THC, fara a-l pierde prin vaporizare. Deci trebuie pastrata temperatura sub 190° C. Acesta este motivul pentru care se foloseste o temperatura de 160 ° C in cadrul metodei. Intre patru si cinci minute in cuptor si in bucatarie va incepe sa miroasa foarte puternic. Acesta este momentul pentru a scoate canabisul din cuptor.

3. Utilizaţi alcool cat mai concentrat disponibil. Cu cat alcoolul este mai concentrat, cu atat extractia va fi mai eficienta.

4. Fierbe amestecul daca vrei un proces rapid si eficient. Atentie, alcoolul este inflamabil. Si NU trebuie flambat. pentru a evita aprinderea lui, utilizati sistemul Bain Marie folosind un vas mare de apa. Atentie, alcoolul fierbe la 78 grade C , deci mult inainte de fierberea apei ( 100 grade C ) Cu un termometru putem mentine temperatura sub cea de fierbere a alcoolului, de exemplu in jur de 65-70 grade C. Se va observa miscarea de convectie rapida in alcool. Daca incepe fierberea, micsorati focul sau luati vasul exterior cu apa de pe foc.

5. Pastrare si folosire
Cand ati terminat extractia, vor fi ramas cca 30 grame de tinctura. Restul este alcool care s-a evaporat...
Picatura de pipeta are in general cu putin sub 1 gram.
Lichidul trebuie să fie de culoare verde inchis si miros ca de canabis.

6. Doze.
Oamenii sunt diferiti. Este nevoie de 1 - 1.5 ore să se simta efectele de canabis in cazul ingerarii.Acest lucru este valabil si pentru tinctura.
1 picatura produce un efect de spiritualitate care dureaza 4-6 ore, 2 picaturi produc un tripp placut care dureaza 4-8 ore. Persoanele care au dezvoltat o oarecare obisniuinta la canabis vor necesita doze mai mari.
 
G

green_land

hahaha, eu nu-mi permit sa fac multe prin bucatarie din pacate. am recoltat mult prea devreme, sa zic ca per total am scos 100-125g maxim.

dar tinctura de Canabis in Alcool - Extractia la cald, cred ca voi incerca :D
 
A

AlexFermieru'

Ps : cat vorbiti voi ca frunzele de mascul nu sunt potente mie imi sparg capul de cand am taiat-o.mai am aprox 15-20 cuie de frunze(care sparg 3 persone bine bine) cu care sper sa ma descurc macar 1 luna :)
 
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si multi nu prea fumeaza frunze pentru ca ard nasol, si nu sunt nici asa de potente ca buzii.
 
G

growcase

si cred ca tusiti ca ...magarii :)))

eu cand am fumat frunze, ce-l putin eu, tuseam de ma lua dreq...
 
A

AlexFermieru'

nu tusim deloc , dar deloc :)..avem printre noi si un nefumator(atat tigari cat si verde), si nici ala nu tuseste..singurul lucru naspa e gustul , in rest totul e super ok
 
G

gorbaciov

daca fumati frunzele unor femele mai ziceam si eu dar sa fumezi un mascul e ca si cum ti-ai arde-o pe stilu gay ! domunule joint imi dai voie sa-ti sug .... =)) personal imi plac femile in orice combinatie :D
 
A

AlexFermieru'

man in cazul in care nu ai fost atent la growul meu, eu am crescut un singur mascul.daca aveam femela iti dadeai si tu seama ca nu fumam frunzele.si in + frunzele de femela pe care le-am crescut au fost mult mai slabe decat cele de mascul.
si va rog, cei care nu ati mai incercat asa ceva nu mai trageti concluzii aiurea pana nu vedeti care e treaba.

super tare ce ai zis tu, inca un mod prin care iti poti da seama ca cineva e gay.ai gandit-o bine.gg.nush ce combinatii faci tu daca le faci numa' cu femei...pimpu' lu' tata
 
A

AlexFermieru'

aseara am facut si putin cannabutter din ceva frunze, sa vad cum e treaba.astazi am facut brownies care arata cam asa :)..sper sa fie bun de ceva .bft
 

Attachments

  • 100_3166.jpg
    100_3166.jpg
    72.2 KB · Views: 43
A

AlexFermieru'

sm mancat cate 2 bucatel;e de fiecare.prima data am mancat 1 de fiecare si nu ne-a luat deloc.dupa am bagat-o si pe a2a si sunt mort de la 9.30 seara.sunt din ce in ce mai mort , cum nu am mai fost in viata mea.cannabuttter+male leaves=love.nu o sa dorm sigur in noaptea asta.ne vedem pe forum.
 

coolbud

puffin' the herb
ai grija sa nu-ti dea paranoia mare masculu ala , tare potent e dragu de el =)))) IESI! IESI! =))))))))))))))))))))))))))))))))))
 
A

AlexFermieru'

nush de ce ti-i se pare ca as minti in legatura cu asa ceva.nu ne cunoastem, probabil nu ne vom cunoaste vreodata, nu vad rostul sa ma falesc cu ceva din visele mele.maine o sa revin cu poze de la micuta mea fata si fratele ei un mandarin:))..am pus acu vreo luna ceva seminte de mandarine si una a germinat.a scos capu' din pamant ieri.stiu ca nu o sa faca fruncte dar e fun.
si inca odata o spun : cei care nu ati incercat pana acum cannabutter eu zic sa va apucati de treaba, chiar se merita sa prapadesti 2-3 grame de bud ptr un trip chiar calumea.
 
Top