What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

SHOW OFF!! Pics!! NÄYTÖN PAIKKA!! Kuvia!!

Female seedsin Mustaa leskeä. Hajuakaan miten pitkään nyt kukkinut, kun pistin sen 12/12 aika lailla nuorena versona. Ehkä 4 viikkoa.
 

urpo

Active member
Apollo 11

picture.php


:dance013: :tongue: :jump:
 

P0tChef

Member
StonedGolem: Auringon virkaa hoitaa 250w SpNa osram son-t plus

Piel: ScrOG tulee englanninkielisistä sanoista Screen of green. ScrOGilla tarkoitetaan erityisesti pienitehoisilla Spna-valaisimilla pienessä tilassa tapahtuvaa kasvatusta varten kehitettyä kasvatusmenetelmää, jossa kannabiskasvit taivutetaan kasvamaan verkon alla. Kukkimisvaiheessa kasvin oksien annetaan kasvaa verkon alta valoa kohti. Verkon ansiosta kaikki oksien latvat ovat suunnilleen samalla korkeudella ja näin ollen saavat yhtä paljon valoa. Ideaalisessa ScrOGissa kukitusvaiheen lopussa verkon koko pinta-ala on täynnä kukintoterttuja. Sadon määrä on huomattavasti suurempi perinteiseen kasvatustyyliin verrattuna.

Moosestelija: Todella helppo kasvattaa ja elinvoimainen lajike kasvultaan. Satoakin tuli kiitettävästi. Kukkii tosin aika pitkään. Reilu 2kk kukkimisen tienoilla rupes ketun häntiä kasvattelemaan ja kukinnot turpoilivat vielä ihan kivasti. Polttona ei mitenkään säväyttävää minun makuuni. Sopii päiväpoltoksi ja sosiaalisiin tilanteisiin, ei siis jumita laisinkaan. Mieli on kirkas ja olo energinen pilvi vois olla aika kuvaava.

:thank you: everybody! :smoweed:
 
N

nukkumatti

Morjens Piel. Tuli alas hiukan ajoissa mutta ihtellä alkaa olemaan gaig loppu niin ei voi mittää.
ehkä 2 -3 % pihka.. Muutoin valakoiset pääasiassa.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
en näe miksi ei toimis.

en myöskään näe tarvetta tälle koska auringossa lumenit kyllä riittää mainiosti ja ulkona ei yleensä tilastakaan ole puutetta!

uskon myös että homeen kanssa tulee helposti ongelmia jos lähtee scrogittelee ulkona. miettikää sit tiivistä latvustoo ihan maanrajassa! :D
 
N

nukkumatti

Nii johki parvekkeelle varmaan kuin nappi otsaan mutta emmä kans alkais pelloilla verkottaan. Sais aikast usein käydä vääntämässä kyllä.
Mut miksei vetäis kerralla sitten koko vartta maan tasalle ja antais oksien tulla pää nupuiks.. Pääsis ainakin helpommalla ja sais aika lähelle maata ne budit jos jemmaan niitä haluaa..
 

Piel

Active member
Veteran
Olette -taas- oikeassa mutta kun se SCROGi on niin makeen näköinen! Ens kesäksi haluan kasvattaa isoja pamppuja missä THC pitoisuus on ainakin 65%...in my f-ing dreams:ying:
 
Top