What's new

Threadul lui exploziv..

E

evilkid

buuubbaa buuubbaa!!!

:D nice trichomes :D in poza 7 wr2bx1 cam sparti tricomii aia:D

idem arigog
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
l-am lasat cam mult.

bubba e deja taiat, mai am niste wr2bx1 (buzi de jos care am zis sa ii mai las cateva zile) si niste jack diesel. (apropo probabil maine apar si pozele la microscop cu jack-ul.)
cand culeg incerc sa iau aparatul sa le trag ceva poze, acum am avut doar microscopul. am si ceva poze la 20x, dar nu cu bubba.

oricum, e keeper, de abia astept sa il testez si la out, problema e ca e cam greu de clonat..
 

yohji

Member
Explo din tot ce ai scris pe aici am inteles ca din orice punct de vedere ai privi ,led urile sunt superioare hps urilor. totusi aud inca multe pareri diferite care sustin ca hps urile dau mai multa productivitate decat led urile. nu stiu ce sa mai cred..
Tu ai recoltat vreo tura sub led uri ca sa faci comparatia? eu am de cand la urmatorul grow sa pun vreo 14-15 plante sub un hps de 600w si o lampa led de 300W ,iar in felul asta ma voi clarifica personal care e rezultatul.
totusi curiozitatea ma mananca de pe acum si vroiam sa stiu si parerea ta.
Si inca o curiozitate mai am... cu un SOG iesi in avantaj din punct de vedere cantitativ fata de metoda clasica sau nu?adica de ex in cazul meu ..in locul unde pot pune 15 plante vegetate cca 2 luni ,pot scoate mai mult daca fac un SOG?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca lumina este suficienta, SOG-ul ar trebui sa fie mai rentabil. dar trebuie mai multe clone (mai multa munca), iar pedeapsa daca esti prins creste. asa ca e treaba ta sa alegi ce vrei sa faci.
despre leduri nu am mare lucru de spus, ce am observat e ca se dezvolta mult mai multi tricomi, dar eu am tinut plantele foarte aproape la primul grow si e foarte posibil ca asta sa fi afectat foarte mult recolta. cu toate puse la punct, comparand W per W, cu siguranta sunt mai bune ledurile. si cum nu mai schimbi becul asa de des ca la HID-uri, iesi si ca bani destul de bine. dar investitia initiala e putin mai mare. pana la urma depinde de spatiu, de buget si de timp fiecare alegere cand e vorba de growing.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce ma pune dark sa fac cand eu sunt spart:

picture.php


(poza, pentru aia care nu s-au prins.)

later edit: jack diesel - 2 weeks + 3-4 days in flower.
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
o fi dragutz rozu' dar nici chiar asa. oricum cat e lumina aprinsa sunt roz aproape complet. am muncit ceva sa trag poza cu expunerea asta sa nu fie prea saturata de roz poza.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in cate zile termina Jack Diesel?

cam 10 saptamani spun ei, dar se pare ca sub led termina mai repede putin, poate conteaza si ca a fost revegetata. nu m-as astepta sa mai stea mai mult de 2 sapt., maxim 2 sapt. si jumatate. prima data a terminat pe la 9 sapt. daca imi aduc bine aminte, acum pare mai avansata ca atunci, dar m-am uitat la microscop si mai trebuie putin. oricum, o sa las de test si ceva pe la 10 sapt. iar dupa, poate o revegetez iar. :)
 
Last edited:

Latest posts

Latest posts

Top