What's new

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

sznake

jarhead
:) Nu aveau marimi mai mici? Din cate stiu au de mai toate marimile.. data viitoare nu mai comanda de pe net cand esti fumat :D
 

marian123

Member
@ sznake Nu aveau marimi mai mici? Din cate stiu au de mai toate marimile.. data viitoare nu mai comanda de pe net cand esti fumat

Au marimi de la 1 gallon la 400 , al meu fiind undeva la jumate la 200 .
Nu mai va mirati atata ca e prea mare , daca ai pretenti la o planta cu 200-300 de galoane (700-1200 L) ii dai posibilitate sa se dezvolte la maxim , nu cu 50-100L .

@ green_land 742 L ? lol

Acelasi raspuns si pentru tine .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mai va mirati atata ca e prea mare , daca ai pretenti la o planta cu 200-300 de galoane (700-1200 L) ii dai posibilitate sa se dezvolte la maxim , nu cu 50-100L .

@ green_land 742 L ? lol

Acelasi raspuns si pentru tine .


omu' e profesor. a testat el ca planta nu se descurca in 50-100 l sau in pamant. :laughing:
 

marian123

Member
omu' e profesor. a testat el ca planta nu se descurca in 50-100 l sau in pamant. :laughing:

Am vrut sa zic ca se dezvolta slab in 50-100 L fata de 700-1000 L ( o sa pun poze cu ce am crescut in 35L si ce au crescut altii in 760 L , ca sa vada toata lumea diferenta) Personal am avut in 35L si s-a dezvoltat bine pentru niste cerinte normale , dar daca vrei ceva mareee si bushy trebuie sa cumperi ceva mult mai mare si spatios . In pamant nu stiu cum creste o planta pentru ca nu am crescut , asa ca nu zic nimica .

Ce rezultate am avut in 35L cu plagron grow mix

Pe la 70 de zile , numai outdoor big bang-ul

Day 68 - Big Bang.jpg

Peste 10 zile , adica la 80 de zile

safari pic about 25 days flower deleaved

Tulpina la 80 de zile

Day 81a - Big Bang.jpg


Ce plante cresc in 760 L , adica de 20 de ori mai incapator smart pot-ul decat era ghiveciul meu .

user125604_pic448173_1280719951.jpg

Eu zic ca sunt ceva diferente , considerabile :laughing:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
niciodata nu compara ceva daca toate variabilele nu sunt identice.
adica:

planta aia din poza poate sa fie crescuta de cineva cu zeci de ani de experienta, intr-o clima mult mai buna + multe alte variabile. sa nu mai vorbim de investitii. gentica joaca alt rol important..

compara-le doar cand tu ai crescut-o si pe aia mica si pe aia mare.

si apoi, planta ca cea din poza se poate creste in tara noastra cu 50-100 l de pamant cumparat si apoi se descurca cu pamantul din zona. cu putini nutrienti si ceva training tot acolo ajungi. dar cu volumul de munca cu care ingrijesti planta aia ca sa culegi 1-2 k de bud cresti 10 plante care sa iti dea 200-300 gr. fiecare si iesi mai bine si mai safe. daca e legal si ai un numar limitat de plante merita sa cresti cum vezi tu in poze, dar nu e cazul in romania, poate tu te crezi in Emerald Triangle..

asa ca asteptam sa compari tu o planta in sute de l de pamant in smart pot si una pusa in pamant. dar bineinteles, trebuie sa le dai aceasi ingrijire acelor plante.
 

marian123

Member
asa ca asteptam sa compari tu o planta in sute de l de pamant in smart pot si una pusa in pamant. dar bineinteles, trebuie sa le dai aceasi ingrijire acelor plante.

O sa vedem pe vremea asta , anul viitor rezultatele . Cat mi-a iesit in smart pot vs cat mi-a iesit in pamant .

Am de gand ca una din cele 4 plante care vor fi in pamant sa o cresc 100% organic , ca sa vad si eu ce inseamna un produs 100% organic si daca sunt diferente considerabile sau nu . Voi schimba decat pamantul , in loc de Florasol o sa bag biobizz light mix tot 250L . Cu ocazia asta o sa vad si diferenta dintre florasol si biobizz light mix :bump: , ma va costa cu 125 ron mai mult decat pana acum , dar sper sa merite .
 
G

greenstep

bafta cois....ai grija la "prieteni",udat la timp,locatie....ce sa mai mers pe burta....pace
 
G

greenstep

[***] am si eu o intrebare pt tu explo ai afirmat ca sativele nu sunt indicate pt out intr-un post...fi mai detaliat....de ce anume?
 
Last edited by a moderator:
G

green_land

datorita perioadei lungi de flowering. desi sunt sative care termina in 9-10 saptamani, sunt unele care au nevoie chiar de 15saptamani. iar cum majoritatea infloresc la mij-sf. lui august chiar inceputul lui sept., risti sa dea iarna peste tine :) inghet etc...
 
A

AlexFermieru'

ptr ca sativele termina de inflorit in peste 10-13 sapt (cele originale)..si asta ar insemna sa fie gata de harvest prin noiembrie-decembrie cand la noi este deja zapada..plantei de cannabis deja nu ii mai merge bine la temp sub 5 grade sa zicem, chiar si 5 grade e ff putin.la noi in ro termina fara probleme strainuri cu perioada de flower sub 9-10 sapt, adica majoritat indica sau ceva indica-sativa(majoritar indica)..sper ca ti-am putut fii de folos :)
 
G

greenstep

ati fost foarte expliciti multmesc mult....am dat mare rateu anu asta out,am avut un arsenal variat orange bud,ww,ak 47,hashberry si spedd queen....le-am pus tarziu 6-7 iulie si cea mai mare gresala am facut cu udatul nu am dat destul si ajungeam la spot odata pe sapt dadeam la gagica 0.5-1 l maxim si dupa au urmat saptamanile alea de cacat din august....3 sapt de canicula grava....atunci sa intamplat sa nu ajung deloc cu udatul....le-am gasit pisate pe ele....am dat nutrienti dupa ce am udat si atunci mi-am dat seama de proportia de apa cu care trebuie udate out...si-au mai revenit ele dupa cuptorul ala.....infine am avut multe de invatat....din 5 locatii cate am avut o sa raman la 2 care au ceea mai buna expunere la soare.Deja stiu proportile de apa cu care trebuie sa ud.oricum anu viitor direct totu ca la carte si mutate in 20 aprilie cel tarziu....ww ma vrajit e f interesant strainu si de mandalele n-am ce sa reprosez au cea mai mare nota in dezvoltare,miros,rezistenta si putere.....asta e next time....multumesc incaodata pt raspunsuri.pace
 
A

AlexFermieru'

mandala au cele mai bune strainuri outdoor dupa parerea mea..despre ww nu stiu prea multe, nu am crescut personal dar am fumat ww si m-a dat pe spate..eu la anu ptr out planuiesc sa pun doar 4-5 plante, vegetate indoor cel putin 5-6 sapt , scoase afara cat mai rpd, chiar dupa ce se duc zapezile..vreau sa iau ptr afara kaya gold, ceva cross de cresc acum indoor si sper sa pot lua ceva si de la mandala.
 
G

greenstep

ai face cea mai buna alegere cu mandala....oricum deja ma virusat rau de tot crescutu out,etapele lui,natura,caratu de apa :)).....nu renuntz la ww si ak47 ma bate gandu sa mai iau un durban poisson,mazar si mandale cat mai multe strainuri....o sa o iau razna iarna asta cu asteptarea....sigur va fi mai lunga ca cea de anu trecut.....ce pot sa mai fac pana in iarna,ar fi sa dau o fuga pana la locatii sa arunc niste gainatz ca am auzit ca e f bun sa arunci inainte de zapada.dupa topirea ei ar deveni un bun ingrasamant.
 

marian123

Member
1. In legatura cu spijinitul plantei , ce parere aveti despre acest suport care ingradeste planta ? Credeti ca ii este de folos plantei acest suport in caz ca se face mare si sunt curenti de aer puternici in jur ? Am vazul ca humboldtcountry a pus la toti gigantii lui de outdoor , de cand erau ca planta de mai jos . Eu unul nu prea cred ca un suport micut de genul acela poate sustine gigantii pe care ia scos el , in caz de curenti puternici . Oare o avea un alt scop in afara de suport ?

user125604_pic402162_1276138216.jpg

user81126_pic390742_1275111640.jpg


2. Aveti vreo alta idee mai buna decat acel suport ? Probabil o sa imi spuneti ca cea mai buna metoda este sa nu pun nici un suport . Dar am vazut intr-un documentar de al lui Jorge Carvantes niste plante mari daramate de vant + ca am mai auzit si pe forum ca se mai intampla . Asa ca trebuie sa ma gandesc si la asta

3. Stiti cumva daca pot gasi pe la noi in tara acest tip de suport pentru plante ? Sau altele mai bune ? Daca da , unde ?

Astept raspunsurile voastre :thank you:
 
A

AlexFermieru'

suportul acela nu este doar sa suporte planta..il folosesti si sa aduci la lumina crengutele care sunt acoperite de cele mari..un fel de sog outdoor..mariane aia poti sa faci si tu, 5 sarme legate intre ele.mai invata si sa improvizezi nu numai sa cumperi de pe net..nu cred ca te-ai gandit ca tu odata ce ai cumparat tot de pe net esti mult mai usor luat si in vizorul politiei.
 
Status
Not open for further replies.
Top