What's new

бонзай от марихуана !!!

Astral

Member
10x Astral !!
как са твоите майки? дай снимки да ги видим :thank you::dance013::dance013:

Ами братле нямаше ме известно време и ги бях поверил на доверен човек който не се е справил много блестящо,но все още са живи.Камерата остана на морето и няма как да ги щракна сега.Ще ъпдейтна и аз когато мога:tiphat:
 

jhook

Member
Ами братле нямаше ме известно време и ги бях поверил на доверен човек който не се е справил много блестящо,но все още са живи.Камерата остана на морето и няма как да ги щракна сега.Ще ъпдейтна и аз когато мога:tiphat:
НП:thank you:
 

El jardinero

Active member
Моят Critical mass се оказа Critical+ за голямо мое съжаление няма да имам мамче понеже е от феминизе.Съжеляжам друг път ще се пробвам !:chin:
 
E

EverLast

Ама аз това май доста отдавна ти го казах!? Абе нищо опитай няма кво да губиш! Или опитай с твоето Ак!
 
E

EverLast

Chronic (Serious seeds)
 

Attachments

  • 110_1969.jpg
    110_1969.jpg
    51.2 KB · Views: 30
  • 110_1967.jpg
    110_1967.jpg
    54 KB · Views: 29
  • 110_1966.jpg
    110_1966.jpg
    50 KB · Views: 29
E

EverLast

Още веднъж на вашето внимание the only one True blueberry - Dj Short :tiphat:
 

Attachments

  • 110_1974.jpg
    110_1974.jpg
    70.6 KB · Views: 32
  • 110_1971.jpg
    110_1971.jpg
    55.3 KB · Views: 32
  • 110_1980.jpg
    110_1980.jpg
    82.6 KB · Views: 32

_Ina_

Active member
Veteran
моите всички са бунзаи:) Това на първата снимка е един голям. искрено се надявам да са White widow, за каквито ми ги дадоха. клонинги са,но от различни растения.
 

Attachments

  • IMG_3679.jpg
    IMG_3679.jpg
    82.1 KB · Views: 32
  • IMG_3681.jpg
    IMG_3681.jpg
    64.6 KB · Views: 30
E

EverLast

Аха т.е това са не майки а самите растения,които гледаш така ли? Правилно ли разбрах или съм се напушил много? Непалката и тя ли е някъде там с тях? Колко литра са саксиите?
 

_Ina_

Active member
Veteran
различни саксии,каквито имам в къщи. Гледам да са по -големи за последното пресаждане. непалката е на терасата. Не,няма да са маики,наи-много по някои клонинг да оставя но аз не ги знам и дали са яки. Но са идеално здрави и много ме кефят:) С 3/4 стара оборска тор и малко от купената торф растат като луди и нямат нито едно жълто листенце. дали ще успея до края на цъфтежа да ги запазя така?
 

_Ina_

Active member
Veteran
Искам да направя маики от сегашните ми индики. Само че не от клонинг ,а самите растения,които растат от семка в момента да ги нарежа по наи-адекватния начин. няма да са много дългосрочни маики,а по скоро искам да се сдобия с повече броики клонинги от всяко за да пробвам после sea of green. Някакви съвети за да станат по разклонени? аз мисля да ги навеждам,но се чудя кога да им отрежа върховете? Изобщо после може и целите да ги нарежа и да не ги оставям,но как да стане наи-добре? ако сте правили нещо такова даите план как да върви за да пуснат наи-много върхове за рязане.
 
Преди да режеш клонингите, няколко дни преди това направи една промивка на майката само с вода. Не е хубаво да има азот когато се режат клонингите щото по бавно вкореняват:tiphat:
 

_Ina_

Active member
Veteran
Eто това е полезно. Thank u! аз вероятно няма да съм ги торила много много до тогава. а дали да ги нарежа целите направо или да ги режа така че да остане растението за доразвиване.но пък място нямам за маики.Иска ми се да са горе долу еднакви клонингите за после. като(ако) им отрежа върховете ще ги вкореня и тях и така те ще са по напред после. абе чудя се как да подходя точно. И в краина сметка пак да питам във вата ли ще стане по бързо или в почва вкореняването? като че ли ватата изглежда по бърза. Аз напоследък все в почва деиствам,но при ватата нямах загуби от загниване.
 
Щом нямаш много място, поддържай майките малки. Не ги оставяй на пораснат много. Дори да не ти трябват клонинги, пак трябва да ги режеш през 15 дни. Немога да ти кажа дали във вата или в почва стават по бързо. Според мен зависи от други фактори. Ако все пак предпочетеш да ги правиш в почва, добре е да и добавиш около 30-40% перлит. За високата влажност си знаеш предполагам.:tiphat:
 

_Ina_

Active member
Veteran
да,да за клонингите имам представа. Зна4и ако са в по4ва-с пове4е перлит ок Еми добре,като за на4ало ще запо4на да ги накланям настрани,после ще им резна вьрховете и така.
 
E

EverLast

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=31919

Инче ако това не си го чела...направи го! Ще научиш доста неща. Вата срещу почва?
предпочитам почва но и във вата се постигат добри резултати но не е моята дисциплина. Пробвай кокосовите таблетки ако можеш...
 

_Ina_

Active member
Veteran
Да,разглеждала съм го. Нямам как да се занимавам 4ак толкова навътре с маики и клонинги. Ще ги ползвам тези растения за две рязания наи-много и второто ще са целите те. ще гледам на форма да ги докарам подобно само 4е не показват още пол,тоест по4ват едва сега да показват. Нямам торове за да ги поддържам дълго зелени едни и същи маики. Ще прехвърляме насам натам клонинги при познати и ще си режем от тях вси4ки:)
 

Latest posts

Latest posts

Top