What's new

P0tCheFIN yrttitarha

niluola

Member
Hei kertokaas tietämättömälle, että mitä hyötyä siitä on että kuivattaa kasvit "roikottamalla"?

Eivät kuivu liian nopeasti, etenkään jos jättää lehdet ensimmäisten kuivatuspäivien ajaksi kiinni. Jos perkaa kukinnot irti varsista ja lehdistä heti kaadossa, on suositeltavaa kuivata esim. löyhään aseteltuina löyhästi käärityn paperikassin sisällä (tai muuten tarpeeksi - ei kuitenkaan liian -kosteassa tilassa). Cervantes heittää sopivaksi luvuksi n. 50 % RH.

Pääasia, ettei kuivu liian nopeasti (7-12 vrk curetus-kuivaan olisi optimi, sitten se minimi 2 vko curetusta). Muuten hajoaa osa niistä paljon halutuista kannabinoideista muiksi vaikutuksen kannalta hyödyttömiksi ainesosiksi.

Niin, ja p0tCheF, hyvän näköinen scrogi sulla! Mahtaa tuoksua nannalle :).
 

P0tChef

Member
Tänään on se päivä

Tänään on se päivä

78 päivää valojakson vaihdosta. Huuhtelua parisen viikkoa takana. Oli vähän turhan pitkä vege. Jouduin leikkelee sivuhaaroja paljon pois jolle ei löytynyt verkosta tilaa. Vasemmanpuoleisen kasvin päälatvakin oli jäänyt muiden oksien alle ja kuihtunut. Muuten olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Kivikovia nuppuja. Loppu viikosta näkee/tuntee kuinka potkii. Täytyy lähtee ostaa kumihanskoja.



niluola: Kiitti kehuista ja valaisevasta vastauksesta tohon kuivatuksee. Scrogi on ollu toimiva kapistus näin pienessä tilassa (L 47cm & S 57cm). Ihan hyvin saanu satoa indicaisilla lajikkeilla. Tuoksut on kieltämättä todella muhevat!

:tiphat:
 

-BG-

Member
Muhevalta noi näyttääkin, loistavaa! Oisko mahdollista saada sellasta "close up" kuvaa nupuista!
 

P0tChef

Member
Thanks mate^^! Nyt ei tullu budishotteja räpsittyä. Tuolla kaapissa on niin ahdasta että sieltä on todella vaikeata saada hyviä kuvia ja valaistus on mitä on. Buditkin ovat niin kiinni toisissaan etteivät pääse oikein oikeuksiinsa. Kasvejakaan ei saa kaapista ulos katkomatta. Voi olla että vaadin liikaa kuviltani. Amatööri vielä näissä kuvaus hommissa. Voin toki napsia kuivatuista nugeteista vähän shottia.
 

P0tChef

Member
Nuggets

Nuggets

Täs ois vähä close uppii ny sit. 10 päivää ollu lasipurkeis curettumas. Hyvää polttoo on. Ei liian piristävää niin kuin epäilin. Hyvä huuhtelu palkittiin maukkailla mauilla. Kyllä kelpaa! Tätä ku pääsee viä testaa tulivuarest ni ai ai. Omaa ootellessa..........



:blowbubbles:
 

[E.T]

Member
Nättiä nättiä nuggsia. :tiphat:
Raportoi tulivuoritestistä,eikö joo?
Kiinnostaa näin lääkekäytön kannalta.
Propsprops!
 

-BG-

Member
Nättiä on kyllä :yes: ihan vesikielelle. Ja tulivuorihan on maaliman paras vehje :D Try it and you know it!
 

[E.T]

Member
Juu onhan se. :D
Lähinnä siis tämän lajikkeen osilta.
Kun eri lajikkeilla on tapana vaikuttaa erillailla noin niinko lääkinnällisesti tuon volcanon kanssa. :)
Vaikkakin en kyseistä laitetta omista toistaiseksi ainakaan,mutta kokeilukertoja tuossa viimekuukausina kertynyt muutamia ja näin olen todennut.
Nätin näköstä hazecroppia sulla tuolla kuvissas. :tiphat:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
herkullisen näköstä nugettia! vissiin aika hedelmäistä vai?

itselleki tulivuori viimeinkin tulossa. alkaakin tuo bongittely kyllästyttämään ku meinaa pistää keuhkot rahisemaan.

mitäs potchefillä seuraavina keitoksina kasvipuolella? :)
 
Olisikohan se aika siirtyä tulivuoren juureen itsekin. Keuhkot huutaa hoosiannaa 8v kestäneestä bongin halailusta. Mistäpä olette tilanneet? Ulkomailta varmaan halvempi?
 

[E.T]

Member
On se hintava tuo volcano,mutta varmasti toimiva.
Itsellä pisti silmään everyonedoesit sivustolta tälläinen.
http://www.everyonedoesit.com/online_headshop/Noble_vapor_herbal_Vaporiser_VP_400.cfm?iProductID=5093

Saa pelkällä brittipistokkeella,mutta jännite sama kun suomessa joten hoituu pelkällä pistokkeen vaihdolla.
Tosin toistaiseksi out off stock.
Luotettava paikka.

Vaikuttaa juutuben videoissa aikas laadukkaalta vehkeeltä ja sopivan hintakin,mutta tunnetusti nuo halvemmat on olleet aika vitun sekundaa.
Mutta olisiko tämä se poikkeus. :chin::chin:
Niin missäköhän mahtaa olla halvin volcano?
 

Meepo

Member
Todella dankin näköstä.

Ja kyllä bongi on aina bongi ja jointteri ihanan dynaaminen vaihtoehto, mutta jos hyötysuhteesta ja päräyttävyydestä lähdetään niin volcano on yks parhaista! Solid valve ehkä hieman parempi, kuin easy valve imo, vaikka itsellä onkin e-z valve. Ainut miinus on että, sitä tulee pidettyä melkein aina päällä ( sähkökulutus). Säästää hatsia ja keuhkoja <3, eikä ole niin "NARKIN" näköstä, volcanon kanssa voisi mennä jonnekki suomen ruotsalaisten rapukesteille ja lyödä pöytään hurisemaan, ja porukka ei välttämättä tajuais että tässähän nautitaan kannabishöyryä.
 
U

unthing

Heh, internetistä löytyisi varmaan vastaus, mutta miettinyt että voisiko tota höyryä jotenkin järkevästi kompressoida johkin kaasupulloon. Festaripakkaus tms.
 
Heh, internetistä löytyisi varmaan vastaus, mutta miettinyt että voisiko tota höyryä jotenkin järkevästi kompressoida johkin kaasupulloon. Festaripakkaus tms.

Haha, tossa oliski ideaa! Ilokaasutyyliin imailee pikkupullosta salasavut :) Luulen että festari/keikkareissuille parempi vaihtoehto on vanhat kunnon keksit/kaakaot termospullossa. Tai voisihan sitä tehdä öljyä jota laittaa sitten kapseleihin.. näissä tapauksissa kyllä pitäisi teho testata etukäteen ettei tule yllättäviä mahantyhjennys-valkonaama oloja.

Ja Potchefillä näyttää todellakin olevan hommat hallussa, hyvin käytetty koko tila hyödyksi. Taidan ottaa oppia seuraavaan rundiin kun on tuota tilaa siunaantunut vain 60cmx60cmx140cm verran.
 

P0tChef

Member
Täällähän on turistu oikein kunnolla.
smile.gif
Muutaman kerran on tota easy valvea tullut testattua ja onhan se aika värkki. Täytyy hommata solid ku saa tarpeeks oravannahkoja. Säästyy tosiaan keuhkoahtaumalta ja matsquu kuluu vähempi. Paskanen bongi näyttää kieltämättä vähän narkilta. Volcano kuulemma järkevin vaihtoehto. Ulkomailla on huokeammat hinnat mut mietin tota tullia jos laitos jää sinne? Mitäs tällä höyrystelet? Eucalyptusta flunssaan. :biggrin: Nii mistä halvalla?

E.T:lle pistän raporttia kun pääsen vaan testaa tulivuorest


Suomi-Prkl: Hedelmäinen sekä maanläheinen maku bongista ja jounista imastuna. Katotaa sit ku volcanoo isketää. Tällästä on tulilla
Kalichara x G13, POG, LUI, Blueberry. En kyl oo varma enää mitä pähkylöitä nää on. Indicaisia ovat. Täs tod.näk emot. Yhen urkin heivasin mäkee 3 päivää sit. Haarottunu tosi heikosti. Kai näistä mulle pistot silti irtoo. Nää haisee ihan helvetisti!



iamme: 3 viikon ikänen habanero bonchi. Jätin vähä juuria näkyvii fataalin ohjee mukaan. Mun joulupuu. Rakeita satanu ja kaikkee! :tongue:




:thank you: Everyone!!

-Peace-
 

[E.T]

Member
Sweet!
Chili on pirun nätti.
Itelläkin oli habanero,mutta elukka vetäs nassuu siitä jokaikisen lehden,joten sinne meni. :)
 

P0tChef

Member
Sweet!
Chili on pirun nätti.

Tää rupes uudestaa tekee nuppuja. Mahdoinkohan liian aikasi kynii? Piti jalapenostakin tehdä mut ei oo tilaa ikkunalaudal. Roskis jo. Ehkä ois sittenki kannattanu.

Mikäs se siellä törröttelee. 8 päivää sit napsittu. Askeleen lähempänä ollaan taas.

 

Latest posts

Latest posts

Top