What's new

poze outdoor 2010

MJgrow

Active member
se anunta ca se incalzeste putin....

orcum am luat cateva masuri suplimentare(am anulat o intrare/ am oprit curentii de aer din greenhouse)

sanse bune pana la sfarsit de octombrie daca tine vremea cu mine nu ?


cred ca nu e chiar asa de in urma...
 
M

madman2001

bravo mjgrow, arata foarte bine, asa sunt si satori-urile mele, buzii sunt parca mai mici pt ca nu le-am dat nutrienti. Si plantele mele s-au inrosit putin aproape toate de la frig.
 

zeeland

Member
o sa afecteze in sensul ca, evtl, or sa aiba o culoare mai placuta ochiului:) in rest, stai calm, mai ales ca le ai sub folie. si eu mai am plante afara si stau tocmai la campie, daca intelegi ce vreau sa zic. va trebui sa urmaresti, dupa ce se mai indeasa un pic buzii, sa nu apara mucegai.
 
M

madman2001

o sa afecteze in sensul ca, evtl, or sa aiba o culoare mai placuta ochiului:) in rest, stai calm, mai ales ca le ai sub folie. si eu mai am plante afara si stau tocmai la campie, daca intelegi ce vreau sa zic. va trebui sa urmaresti, dupa ce se mai indeasa un pic buzii, sa nu apara mucegai.

Si daca vad ca apare mucegai ce-i de facut?

Eu am avut deja 2 plante cu mucegai si le-am taiat cu totul ca erau mici oricum.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca apare pe un bud, il sacrifici. daca apare pe toata planta, o sacrifici. daca apare pe mai multe plante, le recoltezi pe celelalte inainte sa fii nevoit sa sacrifici toata recolta.. :D
 

zeeland

Member
bun timing. la mine a inghetat deja noaptea trecuta. is tare curios de cateva impresii despre high-ul de chocolope. desi nu a facut buzi f mari, se pare ca termina cu brio la noi. daca are si high clasic de sativa s-ar putea sa incerc si eu la anul.
 
G

green_land

pe sapt viitoare o sa iti pot spune cum e high-ul de chocolope... le las la uscat 7 zile dupa care 2-3 in borcane :) nu are buzii mici , a inceput sa infloreasca la sf. lui august - inceputul lui septembrie... deci mai avea inca 3 sapt bune... :)
 

swimi

Member


Black Widow xline 10.10.2010. Fata de acum 12 zile cand am dat masiv fert foarte mici schimbari.

S-au colorat niste pistili in negru. Oare care este problema?
Nu va termina, nu?
 

zeeland

Member
swimi, pare extrem de sativa black widow-ul tau. chestia cu fertul este ca oricat i-ai da, planta nu va depasi limitele de dimensiune impuse de genetica. cu alte cuvinte, daca ii dai fert mai mult, nu creste neaparat mai mare. majoritatea sativelor au inflorescente mai rare, aerate, nu se aseamana cu o cola de indica. eu cred ca pur si simplu ai o sativa suparata care se agita sa termine. ii tinem pumnii :)
 
Last edited by a moderator:
G

growcase

arigog, lemon skunku ala sa facut asa din cauza frigului si un exemplu til dau buruienile....zilele astea am fost sa jumol niste buruieni sa dau la porc(da, stau la casa, etc) si am vazut aceeeasi chestie ca si la tine la plante, erau pur si simplu arse si uscate de frig
 

zeeland

Member
canepa ingheata ceva mai greu. de ex am vazut canepa langa dovleac, castravete, rosii, fasole, etc. dupa o bruma, toate celelalte erau varza, doar canepa era bine merci. cred ca plantele cu consistenta mai carnoasa tind sa inghete cel mai rpd. adica cu multa apa in tesuturi.

daca ingheata....nu stiu daca scade potenta, in mod normal nu ar trebui. i se schimba consistenta un pic dar nu cred ca afecteaza high-ul.
 

MJgrow

Active member
am fost la planta.... si saraca s-a cam colorat in tenta de purple si galben.

Mugurii nu mi se par a fi dezvoltati prea mult de ultima data. Mai degraba as putea spune ca per total a regresat. In mod cert din cauza temperaturilor de afara din ultima vreme.

Si ca sa fie treaba completa am dat jos si vreo 4 mugurasi mici care aveau urme de mucegai...

In mod sigur e pentru ultima data cand mai cresc outdoor SATIVA.

La microscop, abia incep sa aibe o tenta semi-cloudy.

Pana acum ca o parere personala.... nu cred ca sunt sanse prea mari sa termine cu bine. Tot ce e posibil sa o recoltez cu mult inainte.

dscn3033v.jpg

dscn3036.jpg

dscn3038.jpg

dscn3040p.jpg

dscn3051n.jpg

dscn3046w.jpg

dscn3056f.jpg

dscn3060v.jpg


Daca mai e ceva de precizat voi mai spune pe parcurs.
 

Latest posts

Latest posts

Top