What's new

Seminte....

P

PotGrower

cel mai bine e direct in pamant.dar deja cand ai peste 10-15 plante e destul de aiurea sa le dezgropi pe rand sa vezi daca ti-au germinat :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cine le mai dezgroapa? poti sa ai si sute.. e important ca nu mai trebuie transplantate, ceea ce ar lua timp. . le-ai pus si uiti de ele pana ies.
 
E

evilkid

pai faza e ca nu le dezgropi.... le vezi cand ies din pamant.

le: ahahahaha explo am postat in acelas timp=)))
 
P

PotGrower

tot nu e bine :))..baga-le tu in pamant si asteapta pana la 4-10 zile pana vezi ca scot ele capu..si atunci te trezesti ca ti-au iesit 5 din 10 (rata de germinare nu e intotdeauna 100%)..ai pierdut 1 sapt de veg?da :)..una e sa vezi radacina iesita(sanse aproape 100% ca planta sa ajunga la maturitate) si alta e sa speri ca poate ies toate :)
 

boghi0000

New member
man... ar fi vreo problema MARE sa'mi comand seminte de pe seedbotique exact pe adresa si numele meu?
cati ati incercat asa? cam as vrea sa procedez asa :D
pace :> :)
 

SandalE

Member
Eu am comandat pe numele si adresa mea, nici o prblema si au trecut cateva luni bune :D :tiphat: citeste pe aici si vezi ce si cum :|
 

boghi0000

New member
o sa fac asa.. dau comanda pe adresa mea..si le plantez la un amic... ( pot intra oricand la el, chiar si cand nu e acasa, deci nu am treaba)
ce ziceti? :))
 

SandalE

Member
Ba nai vecini plecatzi prin japolanda la cules de microcipuri ? Daca da, baga pe adresa lor ... vanezi postarita, incasezi plicu si faci tulpina mare ! La mine a fost mai comod asa ... sa nu ma stresez, sasa nu am plantat unde stau :D

Politia romana vegheaza sa nu iti intre nimeni in casa, numa ei :D Sa iti cantareasca si dulapu unde ai crescut un mascul zicand ca daca ajungea pe piata neagra faceai cam 4miliarde de eruo, chehssss !
 

boghi0000

New member
pai am niste vecini plecati.. am sa comand pe adresa lor, ok is lamurit cu asta ms baieti
apropo @turu_ca nu ma mai lua la misto.. pentru ca la faza cu semintele chiar nu stiam ce sa fac, nu am mai comandat asa ceva, daca ma crezi nu sunt sigur cum sa fac comanda corect, adica sa completez formularul acela cat mai corect cu ce trebuie
deci ma risc..
ms baieti :):D
 

boghi0000

New member
@SandalE vad ca tu ai mai multa experienta, daca nu cer prea mult ai putea sa atasezi un exemplu de formular completat? Si cam asta ar fi, in rest nu am nelamuriri.. sa zic asa "le stiu pe toate". doar la faza asta cu semintele am ramas mai paralel deci daca ai putea sa pui un exemplu de formular cat mai corect as aprecia foarte mult.
Ms inca o data!

Pace :D
 

SandalE

Member
Scoti 2 la imprimanta si te descurci u cu ele, hai ca nui greu, ce exemplu vrei ? adresa ta, adresa lor, numaru de ordine, ce vrei, cat platesti si pui 5 sau 4e in plus pt transport ...
 
Top