What's new

Growbox in boxa: 100x120x200 cm; 2 x 250w HPS

Status
Not open for further replies.

wouldubreakfree

user b4nn3d
nu esti nici primu nici ultimu care se supara. deja ma lasa rece oamenii ca tine..ma plictisesc si ma dezgusta

puula mea frate, ai citit ma nene ceva din forumu asta? in primu rand regulile de postare? dar culturile ninja ale lui gantz? ai citit un thread care ti-a sarit un ochi, sau unu cu multe reply-uri si views-uri si gata dai buzna acolo? pai vezi ca nu e nimeni obligat sa-ti raspunda tie ca esti tu nea gigel zmardoiu intelegi?

toti aveti pretentia sa vi se puna pe tava toate informatiile, dar ghici ce? deja le aveti, doar tre sa ganditi un pic.

daca citeai culturile ninja(este cu STICKY, adica threadul este plasat printre primele threaduri sus in pagina) nu mai puneai nicio intrebare ca asta. si daca citeai alt grow journal al vreunuia iti dadeai seama ca poti creste outdoor.

deci pana una alta spor la citit
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
bietul de tine....victima a unui sistem aiurea...si mancator de litere

noi socializam si suntem si prietenosi. dar cand apari de nicaieri si refuzi sa faci un singur lucru: sa citesti, atunci ma tem ca doar tu esti vinovat aici. vezi tu, toti citim forumul si este iritant sa vezi la nesfarsit aceeasi intrebare la care s-a tot raspuns. e ca si cum ai lucra intr-o gradinita de copii cu amnezie retrograda.

avem deja threaduri pline si daca ai folosi optiunea Search ai putea avea raspunsurile imediat in loc sa astepti pana raspunde cineva.
 

boltzar

Member
:) Vreo juma' de kil. Dar la mine se termina rpd, am multi prieteni, si probleme cu sanatatea. De aia vreau sa trec pe indoor, mi-e greu sa umblu prin natura cu 20 de bidoane de apa in spinare.
 
E

evilkid

cum le cresti in alte tari, asa poti si in ro :)) conteaza cum le cresti, nu unde...
 
na de la 50-100 cat se asteapta majoritatea aici sa scoata out per plant , el sa scoata 500 uscat pe 3 bucatzi , mi se pare foarte tare si pentru primu grow :O
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
frate nu stiu ce asteptari aveti voi, eu daca nu scot macar 250 pe una out o consider genetica proasta.

50-100 poti scoate si indoor, de ce sa te muncesti sa cari plante pamant si sa stai cu frica pt 50-100 gr??
 

Heruvim

Member
eu asa germinez seminte :D

Seminte, 4 servetele, putina apa si o casoleta



ud 2 servetele, pun semintele deasupra



pun inca 2 servetele umede peste seminte, inchid casoleta



si dupa cateva zile de stat pe frigider, mai in spate pe unde se ridica caldura...dar nu destul cat sa se coaca (aici cam o saptamana pt ca am fost mai ocupat....)



the end
CEA MAI SIMPLA METODA DE GERMINAT SI CEA MAI EFICIENTA ESTE PLANTAREA SEMINTELOR DIRECT IN MEDIUL DE CRESTERE
Nu va luati dupa toti cei care vor sa se dea mari si sa va invete tot felul de metode empirice de plantare,nici intr-un milion de ani metoda descrisa de individul de mai sus nu o sa primeze in fata unei germinari naturale direct in pamant!!!
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Bravo! Ai dreptate!

Nu va inlocui niciodata metoda clasica. Dar e eficienta si te ajuta sa nu stai sa te uiti ca fraieru la niste ghivece si sa te intrebi daca iese ceva sau nu.
 

MJgrow

Active member
omul a dat un exemplu. cine vrea sa il urmeze e liber sa o faca.

si eu plantez in pamant, cam la 1 cm adancime, si samanta germineaza foarte repede si nu are probleme cu iesitul la suprafata.

nu prea vad ce ai luat asa foc pe Gantz...
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
am comentat la recolta lui, i-am pus la indoiala cateva afirmatii legate de experienta lui cu fumatul, high-ul si halucinatiile vizuale rezultate de la fumat, am sugerat ca poate face parkinson (motiv pt halucinatii) si apoi am spus ca nu foloseste corect un cuvant: supradoza.

normal ca s-a suparat
 

MJgrow

Active member
am patit si eu ce a patit el, apropo de reflexia mainii in oala cu mancare, si sa creada ca e un animalut ceva. ceva asemanator in alt context, si alta situatie.

dar nu le-as numi halucinatii, mai degraba un trip asa mai profund. Sau nu stiu ce sa zic, eu concep altfel halucinatiile.
 
Status
Not open for further replies.
Top