What's new

Legalizare RO

ProCan

Member
Deci este ilegal sa prezint niste informatii din alte tari?
Fugii bai...pot sa fac un film unde sa nu indrum pe nimeni catre canepa.ci doar sa relatez niste evenimente si niste informatii pur adevarate!.
Nu este nimic ilegal! Film facut cu cap! scurt metraj.
 
F

fabba

campaniile care sunt pentru legalizare acum nu prea au efect, cine merge acolo? mergi TU acolo? nu! merg niste hipioti cu barba si dreaduri la care le cad ochii in gura de oboseala, oameni de multe ori nespalati, cu tricouri cu "legalize" si fara dinti in gura ( nu generalizez, nu cred ca toti sunt asa).
Cand mama/tata/bunica/cumnatu` vede asa ceva ce zice? ba esti prost cum sa fiu de acord cu legalizarea? sa ajunga si fiul meu asa un boschet de om fara loc de munca?
daca ar fi o miscare, in care toata lumea ar depunde un mic efort, si ADEVARATII fumatori si cultivatori ar iesi in strada am fi surprinsi sa aflam cati sunt si mai ales CINE sunt ei!
si cu posturile tv? cine iti reda un astfel de film? dan voiculescu? b1? proteve? sa fim seriosi, daca nu ai o suma buna nu se risca ei sa fie "oaia neagra" a televiziunii romanesti.
 

vasile

Well-known member
Veteran
Daca noi nu facem asta nimeni n-o sa o faca ...

Sustin ideea lu ProCan , 1 euro pentru adevar , s-ar strange mai mult de 100.000€ , eu unu donez mai mult decat 1 euro ... pana acum in romania nu sa facut niciodata nimic serios , doar marsuri de cativa insi si aia e...
 

ProCan

Member
nu a zis nimeni sa iesi in strada...nici tu nici nimeni:)) toata treaba este media.. gandita....Daca sensibilizezi oamenii si arati ce calitati uimitoare are canepa...Si cum nu este valabila ca si medicament aici in romania...si alte chestii..Ai succes
Ms vasile pentru sustinere...
Nu recomand nici unui hipiot sa creeze o imagine si asa stricata a acestei plante:))) STATI IN CASA:)) Faceti filme , atingeti inteligent multimea..si nu inteleg ce efect au lozincile " LEGALIZATI IARBA:" )) au efect 0! argumente, cum zicea Gheorghe Dinica in Filantropica.. atinge-mi sufletul..:) fa-ma sa dau o lacrima:)
 

andreei

Member
Printr-o campanie de genul http://www.letsdoitromania.ro/ am fi vazuti mai bine. Vorba lui Fabba decat un protest cu tot felul de hipioti mai bine o campanie din aia.

Am putea creea un website vazut de massmedia prin care sa fim ANTI-drog ( ma refer la drogurile din weed-shop-uri) prin care sa facem lumea sa inteleaga ca situatia este scapat de sub control si ca acele substante nu sunt bune. Poate ar intelege ca singura solutie pentru scaparea romaniei de substantele alea este LEGALIZAREA cannabisului.
 

vasile

Well-known member
Veteran
Printr-o campanie de genul http://www.letsdoitromania.ro/ am fi vazuti mai bine. Vorba lui Fabba decat un protest cu tot felul de hipioti mai bine o campanie din aia.

Am putea creea un website vazut de massmedia prin care sa fim ANTI-drog ( ma refer la drogurile din weed-shop-uri) prin care sa facem lumea sa inteleaga ca situatia este scapat de sub control si ca acele substante nu sunt bune. Poate ar intelege ca singura solutie pentru scaparea romaniei de substantele alea este LEGALIZAREA cannabisului.

Niciodata n-o sa se interzica legalele pentru legalizarea cannabisului.


O alta chestie ar fi sa nu ne mai luam de tutun si alcool , sa isi dea ei seama "ba daca cannabisu asta nu ucide si e ilegal , tutunu si alcoolu care omoara anual o gramada de oameni de ce sunt ? "

Daca le zicem noi doar o sa zica da da da etc bla bla ...

Si nu uitati ca o gramada dintre ei fumeaza si bea , daca noi ne luam de fumat si alcool ei se simt intr-un fel ofensati
 

akal

New member
daca v-ati uita la documentarul "The Union: The Business Behind Getting High",v-ati face o idee de ce nu se legalizeaza!
 

MJgrow

Active member
ce up' date'uri de prin tara....

din pacate nu prea fericite.

http://www.9am.ro/stiri-revista-pre...-in-trei-judete-pentru-trafic-de-droguri.html

http://www.9am.ro/stiri-revista-pre...i-sunt-furnizorii-de-droguri-din-Romania.html

pe mine ma deranjeaza faptul ca ei vor sa ii audieze si pe consumatori.

Sa zicem ca odata se pune problema ca eu sa cumpar de la cineva si fix in urmatoarele ore acea persoana sa fie prinsa de politie. Clar ca si la mine va bate politia la usa sa ma ia la sectie sau cine stie pe unde si sa ma puna sa scriu pe foaie cine stie ce povesti.

Cred ca e o discriminare a consumatorilor. Legat pe chestia asta.... cacatu asta de stat cu legile lui imputite si facute in graba nu s-ar putea da in judecata legat pe chestia asta ?

Sau are deja cheile si lacatul, facute in asa fel incat tot el sa iasa castigator, eventual sa te incrimineze pe tine mai tare....
 
mjgrow , pai da , sa se scoata de pe piata neagra iarba, delearii sa primeasca pedeapsa cu moartea (inchis pe viata) si ca si consumator, sa platesti un impozit, sa iti cresti tu 2 marioare, si nimeni sa nu aiba nimic cu tine cat timp nu fumezi in locuri publice.
 

MJgrow

Active member
eu nu am de gand sa fumez in locuri publice sau chestii de genul acesta, si chiar de a-si face asa ceva as fi sigur ca nu ma vede nimeni.

dar lasand asta la o parte, tu seara, te plimbi cu prietena sau cu un prieten sau cu 2 sau cu cine vrei tu si deodata razie politia, si tocmai ai uitat ca ti-a mai ramas 2-3 firicele de iarba pentru un mic foc sau o pipa.

in cazu asta ce faci ? se ajunge in final la o descindere la domiciliu si surpriza ii mai gaseste inca vreo 30 de grame minim 2 plante intr-un box si echipamente de crestere (asa pronunta ei am observat)

Si asta doar din simplu fapt ca era la momentul nepotrivit cu ceva la tine. Pura intamplare care se poate intampla orcui oriunde in orce situatie.

Fii sigur ca daca gaseste ceva la tine te scormoneste de nu te vezi si te asculta si te tine si vreo 24 de ore prin nush ce camera terorizandu-te de unde o ai si ce cacat mai vor aia de la tine.


si continuand subiectul despre asa zis a legalizare sau toleranta sau cum vreti voi sa o numiti.... sa citim presa putin...

http://www.jurnalul.ro/stire-observator/29-de-retinuti-in-dosarul-ketamina-552715.html

Stiti care e treaba.... daca altii incet incet incearca sa astupe cacatul si sa il faca placut, noi il starnim pana pute rau de tot.

Asa si cu toleratul.... daca altii incearca sa isi canalizeze timpul si banii pe altceva noi romanii... futem tot ce prindem.(ma refer la politie) Ca in filme !
 

vasile

Well-known member
Veteran
Pe tine care fumezi un joint te ia si te baga imediat la consum posesie etc ... dar pe aia care importa exporta cocaina meth amfetamina heroina si toate prostiile si sunt mana in mana cu politia de frontiera NU II MAI VEDE NIMENI , aia au voie sa consume aia au voie sa vanda si sa le bage si in cur daca vor !


O tara de CA - CA - T !
 
Hippiotii au fost primii consumatori in masa de canabis in West

Hippiotii au fost primii consumatori in masa de canabis in West

Marijuana a devenit planta de larg consum in Lumea vestica in urma Miscarii HIPPIE. Si in Olanda si in Christiania (Danemarca) tot hipiotii au semi-legalizat consumul si cresterea. In RO este o situatie anormala, din cauza pretului aberant de 50 - 60 ron gramul, majoritatea consumatorilor sunt copii de bani gata si altzi fitzosi. Priviti situatia din California, unde in octombrie sunt sanse reale sa se legalizeze pe bune consumul recreational prin adoptarea prop19. California este statul in care au fost cei mai multi hipioti. Urmariti repartitia pe varste a celor ce vor DA la prop19 si veti vedea ca la 60 de ani este un maxim depasit doar de cei sub 24 de ani. Intre aceste varste este un minim, cei de 40 de ani fiind majoritar impotriva.
Acestor fitzosi le mai spun ceva. Ori isi gasesc un sponsor MARE care sa doneze bani pentru spoturi si filme, ori sa astepte sa le creasca parul mare. Ca dupa 5-10 ani de consum de Canabis in mod obligatoriu vor avea par mare si vor umbla cu flori in el. Asta indiferent de cati bani vor avea. Mai documentati-va inainte de a scrie. In primul rand ar trebui difuzate la televiziuni filmele care sunt deja facute, UNION, Woodstock-3 zile, Taking Woodstock, Hair Istoria drogurilor (de la National Geografic) si altele. Este mult mai usor sa obtii difuzarea unui film deja celebru decat sa faci unul nou si sa il difuzezi.
O solutie buna de propaganda ar fi si candidaturi la deruta in alegeri, doar pentru a putea spune niste lucruri adevarate catre oamenii obisniuiti. Nimeni nu va castiga alegerile cu unicul program "Canabisul rezolva totul in Ro", dar ideea ca de MJ nu moare nimeni si ca planta are numeroase aplicatii medicinale se va raspandi. Vor fi si procese de indemn la consum, asta in mod sigur, dar fiind vorba de politica, se vor termina in coada de peste sau cu condamnari nesemnificative, urmate de recursuri castigate la Haga. Iar presa va relata pe larg...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si cine face demersurile legale pentru obtinerea dreptului de a difuza acele materiale? ai idee cat poate costa sa obtii drepturile de difuzare pentru un documentar? si revenim iar la o problema veche, cei care fac aceste demersuri vor fi in vizorul tuturor, sa zic asa.. cine se baga?

si conform realitatii din jurul meu, majoritatea consumatorilor de cannabis (ma refer la cei care cumpara) nu sunt copii de bani gata, ci chiar din clase sub medie sa zic asa. pentru copii de bani gata exista altele. si nu cred ca aia nu vor finanta o campanie de asta, sunt mult prea superficiali pe latura asta si unii chiar ar putea fi restransi de familie sa nu se expuna prea mult. cand esti copil de bani gata in romania, oricum nu prea mai conteaza legile, de ce sa lupte pentru ceva ce nu le este necesar?
 
si cine face demersurile legale pentru obtinerea dreptului de a difuza acele materiale? ai idee cat poate costa sa obtii drepturile de difuzare pentru un documentar? si revenim iar la o problema veche, cei care fac aceste demersuri vor fi in vizorul tuturor, sa zic asa.. cine se baga?
Cel mai simplu este de gasit un tip in varsta, pensionar sau pe acolo, artist fost hipiot, care sa vrea sa riste sa se bage in fatza. La o astfel de persoana riscurile tind la zero. Sau un student curajos ca Antonie Juraveli din Republica Moldova. Care insa trebuie sa isi faca niste aparari in strainatate. Vedti si voi cazul moldoveanului. Riscul cel mare sunt insa inscenarile soldate cu condamnare pt. detinere.
Costurile de difuzare pt. un film sunt destul de mari, la OTV se luau anul trecut 6000 euro per ora de aparitie pe sticla. Ca sa dai un documentar iti trebuie si aprobarea proprietarului din West. Alta distractie, alti bani. Daca stii bine Engleza poti incerca o discutie prin mail, nu risti nimik, titularul de drepturi e scris pe film la sfarsit.
 
Ai dreptate cand spui de constrangerile suplimentare si de relativa imunitate a celor "de bani gata". Eu sunt complet afara din fenomenul real, nici macar nu am vazut in realitate niciodata canabis. Anul asta la un festival in Vama am mirosit pentru prima data fum de verde, adus de vant de la cine-stie-cine.
Hipiotii din Occident sprijina legalizarea din solidaritate. Ai vazut, Bob Dylan si-a inceput recitalul de la Bucuresti cu Rainy Day Woman 12*35 . Pe unii ii apucase frica, faceau fetze-fetze pe acolo, uita-te pe YT!
 

xmode

New member
eu zic ca un prim pas ar fi deschiderea unei reprezentante tip franciza ( nu tzeapa ca pana acuma facut de x sau y !!!) ..a unuia sau mai multor seed bankuri
apoi informarea in medii sociale...un nou ong care sa linkuie tot ce s-a facut la mod serios pana acum in Romania cu programe sociale (marsuri...tabere...festivaluri...etc.)
pe de alta parte...tzarishoara noastra ( cu toata compasiunea o spun ) nu e lasata sa evolueze economic, social, cultural....deci asta ar fi ceva ideal sa se intample dar cine ne conduce( defapt cine permitem noi sa ne conduca) ..ei considera ca nu meritam nici macar asta.. de ce oare?...mai bine am raspunde la intrebarea asta intai nu credeti?..si eu sunt pro nu ma intelegeti gresit ( dar la noi economia nu prezinta productie interna..faceti si voi legatura )..in plus, daca tot s-ar dori legalizarea atat de mult...s-ar reflecta in actiunile oamenilor nu? cine formeaza societatea nu noi? si atunci, atata timp cat nu exista o majoritate pro..ramane sa faca fiecare pt el cum e mai bine si atat...cand vor fi mai multi care sa-si creasca ei singuri atunci se vor gandi si zionistii sa ne lase sa cultivam "legal"..sau macar decriminalizat ( nu de alta dar nu ar mai avea control asupra populatiei...ar fi prea multi care cresc si nu ar mai avea sens sa acuze atata lume aiurea..dar inca sunt babe si gabori infecti cu mentalitati "de fier" ...care se uita la stirile de la ora 5 si aplauda cand un adolescent teribilist e prins cu 0.2 g. si il da exemplu de "mare infractor")..oricum eu cred ca se va legaliza atunci cand mentalitatea din Romania se va schimba suficient de mult incat sa se auda un ecou destul de consistent si in buzunarele marilor intreprinzatori si fiti siguri ca in cativa ani va fi legal si la noi...doar copiem ca maimutzele ce fac americanii nu?

p.s. : sa nu uitam ca pe vremea raposatului, Romania era locul 4 parca in Europa si 11 in lume din cate tin eu minte din ceva raport oficial la productia prelucrarea si exportul de produse din canepa...solul din Romania e ideal pt orice fel de culturi de cannabis asta e sigur (except poate sative tarzii gen Thai care si alea se pot trainui sa creasca pana la bruma corect)

pace
 

Latest posts

Latest posts

Top