What's new

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

urbanHaze

Active member
mda. asta asa e. aveti si voi dreptate. trebe sa invete cum e sa cari peturi cu apa in rucsac cativa kilometri.

de fapt face bine si la sanatate :D
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
eu sunt rau pentru ca eu car apa in spinare juma de ora pana termin un deal de urcat. si nu e fun pentru ca 15 minute merg prin ciulini pana la brau. sus mai am de mers inca 15 minute prin padure, inca vreo 5 pe buse pe sub bosketzi ca sa ajung la ele.

suna distractiv nu? stii ce mai e distractiv? faptul ca data trecuta cand am fost acolo am fost atacat de caini salbatici.

placut? nu.
riscant? da.
... dar sunt singurul care trece pe acolo :D
 
O

ovexs

Vai ce am mai patit si eu cu niste caini..era sa mor de frica atunci cand am fost sa caut mai multe locuri pentru viitorul grow,au alergat dupa mine vreo 100 metri cred dar cand am vazut ce fiorosi sunt am alergat de am mancat pamantul,noroc ca nu sunt gras ca acolo ma mancau :)
Data viitoare iau pusca dupa mine
 
mai ziceti si voi ceva animale periculoase ce activeaza prin paduri inafara de urs in special ziua :-s de caini salbatici n-am auzit :-s
 
O

ovexs

castori turbati,viezuri jet-lee, veverite infuriate si ciocanitori drogate,eu doar pe astea le stiu care mai stie sa le scrie aici :)

Cainii salbatici sunt cainii care nu au ce face pe acasa si colinda padurea dupa senzatii tari.
 

brainDMG

Member
pan` la urma .. ca tot "ne ai dat peste nas" la inceputul growului .. n a ca nu te a invins natura ci baietasii de prin zona de la tn sau cine stie .. doh. data viitoare tre sa constientizezi ca ,casa fumezi ceva tre` sa alergi ceva .
poate ca ar trebuii sa mai asculti si de lumea de pe aciulea ca multi nu si racesc gura de pomana .. sunt oameni care si ei la randul lor au gresit ..si ideea e sa inveti din greselile lor ..nu sa fi gica-contra.
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
mie nu prea-mi pare asa de rau ca ti le-a luat.. ca prea sufereai de tine ca e mega safe locu =) - asta o poti numi invatatura de minte -
iti zice 1.. pune-le ba nene in pamant .. nimic.. iti mai zic 5 insi dar tu nimic ca esti sigur pe locul ala... care totusi, cum sloboz sa pui plantele acolo?de fapt ma rog hai le pui acolo ca stim cu totii ca e bine sa ascunzi ceva in locurile unde le poate vedea oricine... dar nu asa :/
cu ghivece ? cu tavitze ? LA VEDERE?! macar de le camuflai cumva in plm... chit ca nu le bagai in pamant

colac peste pupaza..mai pui si poze cu statia de autobuz si altele - indicii multe in legatura cu locul tau - ..
sincer daca m-as fi chinuit un pic si daca as fi avut vointa si eu le-as fi putut gasi..si oricine. stiam unde ti-e liceu'.. in ce zona locuiesti.. (tot de la tine de pe chat) si am vazut si poza cu statia de masina si jos in rapa locul tau de out. nu putea sa fie foarte departe locul tau out de locuinta ta... din n motive..

in fine.. ca sfat nu mai fi asa incapatanat si asa sigur pe tine.. si invata sa asculti si de altii pe viitor ca si ei la randul lor au gresit
nrk

PS2: sunt cam stoned asa ca nu bagati in seama micile greseli pe care este posibil sa le fi facut in afirmatia mea... mi-e lene sa pun si virgule.. :))
 

marian123

Member
O sa vedem daca e sa mai fac anul viitor ceva . O sa va anunt daca e sa imi cumpar seminte si cele necesare . Va dau dreptate la toti
 

MJgrow

Active member
ei.. creca nu ai sunat la politie nu ? :))


vezi ca e furt calificat ca e pe spatiul public

daca era privat adica ti le fura din casa era doar furt :) legile din romania facute cu cap' ul .....(a se completa spatiile punctate)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu poate fi considerat nici macar furt deoarece nu este vorba de o proprietate privata securizata sau delimitata intr-un mod vizibil.
daca erau pe terenul tau, si aveai de gand sa nu mai cresti niciodata prea curand.. puteai sa te autodenunti si apoi sa denunti furtul, tu fiind protejat de lege, iar hotii ar fi suportat pedepse destul de mari daca erau prinsi.
 

vasile

Well-known member
Veteran
Ce atata zarvă ... alege un autoflower care poate iti termina si cu putin noroc ai si tu ce fuma
 

marian123

Member
Am si eu 2 intrebari , una legata de seedboutique iar alta de seminte freebies (care le primesti gratuit pe langa cele comandate). Anul trecut am comandat semintele cu cardul lui tata dar pe numele meu si pe adresa mea , adresa fiind aceasi.

Intrebarile sunt :

1) Pot comanda semintele de pe cardul altcuiva , dar sa vina pe numele si adresa mea ?

2) Trebuie sa cumperi de peste o anumita suma ca sa primesti acele seminte gratuite sau le primesti la orice comanda ? Acuma ce specii sunt oferite ca freebies , sunt feminizate , de la ce firma de seminte sunt ?
 

MJgrow

Active member
de obicei primesti seminte normale la feebies...

iar anul acesta cele de la mandala au lasat de dorit... (safari mix)
 
G

growcase

daca tot vrei ceva calumea mai mariane, ia-ti de pe seedbay si acolo, din cate stiu iti poti alege freebies
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top