What's new

my ww grow! - 26/04/10 -

wouldubreakfree

user b4nn3d
ma.. nu. am zis ca n-are rost ca oricum ar fi avut gust si efect naspa...presupun. si asa plec din buc si cand ma intorc o sa fie gata uscate.. :p
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
acum am aduso.. sunt vreo 5-6g acum vreau sa ma apuc sa fumez din ea dar n-am tutun.. =)).. si nici aparat sa fac poze...

urmeaza sa mai bag 2 clone in pamant zilele astea.
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
am fost si am bagat 2 clone in pamant. ce chin !!! am bagat 20L de pamant prima flora ph 6,7.


am facut gaurile cu lopata... 40x25 adancimea fiind de cam 20-25cm

pe fete(da, sunt fete deja) le-am bagat una intr-un colt alta in alt colt.. asta era singura modalitate ca amandoua sa aiba loc sa se desfasoare. o sa urmeze lst-uri si toppinguri + fert la flo

intrebari!! help

1 - cand am facut gaurile am obs in sol bucati de geam/viermi/gandacei. ar putea dauna plantele? rau ?

2 - solul este destul de tare. de aia le-am facut asa mici in adancime pt ca nu mai puteam sa scot pamantul asa ca am luat apa, am udat, dar n-a mai mers mult.. oare ar avea putere radacinile sa patrunda in pamantul ala tare?

-- alte intrebari pe parcurs --

Poze azi sau maine.

stay safe


CONCLUZIE

nici nu va inchipuiti ce chin e sa dati gaurile alea pe soarele asta infernal si pe caldura asta!!(n-am mai dat decat pe racoare)
recomand sa mergeti seara sau dimineata devreme !!
asteptati-va la ce-i mai rau. eu la 2 gauri doar era sa lesin de la caldura... :D
aveti gj

PS2: NU UITATI SPRAY-URI DE TANTARI !!! CHIAR SI ZIUA..... - si vb extrem de serios... va naucesc tantarii -
 

zeeland

Member
n-arata rau. cam micute dar un borcan sigur scoti de pe ele. iti tin pumnii sa se prinda...pe canicula asta ar fi fost poate mai bine sa le fi pus seara.
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
n-am mai avut timp. am fost cam presat... le-am si chinuit un pic.sa nu zic stresat.. le-am tinut 4 zile in casa si ziua le-am tinut la geam(precizez - doar 4 zile -) iar seara le-am bagat intr-o cutie...ce-i drept... cam de cele mai multe ori am uitat de ele si am lasat totul pana in ultimul moment.. cateva frunze se ingalbenisera - aveau o tenta de frunza vestejita, insa unde era galben(in varfuri) era foarte flexibila si parea foarte normala -.

in fine.. am fost de dimineata devreme la ele. sunt bine:). n-am facut poze ca n-avea rost.. o sa fac cand or sa mai creasca un pic.

- nu uitati de spray de tantari !! e grava treaba :) -

:thank you:
 

zeeland

Member
tocma am venit si eu dintr-un roadtrip prin dobrogea, nasoala treaba cu tantarii. nici sprayul nu tine. noroc ca in ardeal tantarii is mai chill :))
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
in dobrogea e canepa peste tot, mai ales unde e apa. si unde e apa sunt si tantari.
oare canepa le da tantarilor munchies?
 

MJgrow

Active member
in toate zonele sunt tantari carnivori.

au trecut de stadiul de sugatori :D

si de ar fi numai tantarii, dar cam toate gazoabele pisca si musca.
 

Buriciu

Member
frate tu cum faci cum nu faci tot ai cate ceva in pamant , parca ai avea laborator akasa de le scoti asa de nicaieri . de la ce sunt clonele alea???
 

Buriciu

Member
bv frate lasa k e bine.. eu d ale mele nu stiu ce sa zik pt k la vremea care este afara pe la mine pe zona ploua de 2 ori pe saptamana si imi e frika tare k o sa creasca niste monstri de o sa se vada de la o posta la toamna knd s-or usca boschetzi:wallbash: nu stiu de ce nu le-am facut topping ...
 

Latest posts

Latest posts

Top