What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

brebo

Member
Legat de ce tocmai s-a vorbit..cam ce ar merita pastrat din planta in cazul in care nu am de gand sa fac hash..smokable things in afara de bud, si maxim ce se poate baga la cannabutter..?
 

marian123

Member
Multumesc exploziv de raspunsuri , dar nu m-am lamurit la cateva puncte.

@ 1 - nu se mai dau fertilizatori ultimul timp pentru ca tu sa nu ajungi sa ii fumezi dupa.

Pai si am ales bine 2 saptamani ?

@ 2 - nu 2 zile, ar fi bine sa calculezi exact cat sa le ajunga apa la limita pana cand le tai.

Tu cate zile le ti de obicei fara apa inainte sa le tai ? Dupa ce ma orientez cand aleg perioada asta ?

@ 5 - borcanul se deschide mai des primele zile si apoi din ce in ce mai rar. cand umiditatea in borcan s-a stabilizat poti sa nu il mai deschizi.

Tot nu mi-ai spus la ce temperatura si umiditate este indicat sa tin borcanele in timpul curingului ? La temperatura camerei este ok ?

@ 6 - la congelator se baga doar atunci cand ai de gand sa ii pastrezi ani de zile. daca ai de gand sa umblii la ei, tricomii se vor desprinde de pe bud de la vibratii, fiind foarte casanti cand sunt inghetati.

Pai si asa de curiozitate , oamenii care vor sa tina cativa ani ce fac ? Daca spui ca vor cade tricomii de pe ei cand ii voi scoate .

@ 7a- nu exista hash de 220 microni. in functie de strain, cel mai bun hash va fi in sacii de 100-150, 70-75 sau 30-45 microni.

Deci din ce ai spus tu mai sus sa inteleg ca difera calitatea produsului in functie de numarul de microni ?

:thank you:
 
E

evilkid

1. ultimele 2-3 sapt e ok

2. eu unu' le las cam 4-10 zile la out(depinde de vreme), si 3-5 zile la in...depinde cat de repede se duce apa din sol

5. in debara, boxa, subsol...undeva unde tem e mai scazuta (20-23) grade... caldura degradeaza thc-ul

6. pai atunci cand ii scoti...ii folosesti :D dak pastrezi buzi ani de zile...inseamna ca nu umblii la ei

7. in microni se masoara marimea glandei. daca un strain are tricomii de 75 microni...atunci ala o sa fie cel mai bun
 

marian123

Member
In legatura cu punctul 5 , vreau sa stiu daca e vreo problema daca noaptea nu pot deschide borcanele . Exemplu : le deschid la 20:00 si le mai deschid la 10-11 cand ma trezesc dimineata . Exista riscu sa mucegaiasca ? Voi cum faceti pe perioada noptii ?
 

marian123

Member
Asa arata Big Bang-ul la aproximativ 60 de zile , intr-un ghiveci de 35 L .

Poze ...(019).jpg

Astept raspuns la intrebarea de mai sus .
 

marian123

Member
Mai pun odata intrebarea :

In legatura cu punctul 5 (curing-ul) , vreau sa stiu daca e vreo problema daca noaptea nu pot deschide borcanele . Exemplu : le deschid la 20:00 si le mai deschid la 10-11 cand ma trezesc dimineata . Exista riscu sa mucegaiasca ? Voi cum faceti pe perioada noptii ?

Si apropo am citit pe net ca 12 ore vor fi pe 23 Sempembrie . Pai daca pe 23 incepe inflorirea + 8 weeks flower = ~ 23 Octombrie . Producatorul (Greenhouse) spune ca specile pe care le am (Big Bang si Church) le pot recolta in prima saptamana din Octombrie .

Ce parere aveti ?
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
mai, cand incepi deja curingul ele sunt destul de bine uscate. nu au destula umezeala ca intr-un timp atat de scurt sa faca umezeala.
eu, ca sa ma asigur ca uscarea era buna, dupa ce stateau cam 10 -14 zile in cutie cu ventilatoarele pornite nonstop, le puneam apoi in pungi de hartie si le lasam pe balcon unde era racoare, era uscat si nu aveam umezeala. dupa vreo saptamana eram sigur ca daca a mai ramas ceva umezeala, aceasta ar fi in centrul budului si nu ar fi un pericol foarte mare pt intreaga recolta. apoi o bagam la borcan si o deschideam la cateva zile...mai mult ca sa iau ceva de fumat decat sa fac curing... dar ceea ce a supravietuit mai multe luni nu a mucegait niciodata :D
 

marian123

Member
Si apropo am citit pe net ca 12 ore vor fi pe 23 Sempembrie . Pai daca pe 23 incepe inflorirea + 8 weeks flower = ~ 23 Octombrie . Producatorul (Greenhouse) spune ca specile pe care le am (Big Bang si Church) le pot recolta in prima saptamana din Octombrie .

Ce parere aveti ?
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
zilele incep sa se scurteze odata cu trecerea solstitiului de vara care a fost pe 21 iunie, daca nu ma insel. Pana la 23 sept (12/12) o sa avem destule zile de 12 ore si-un pic, adica deajuns cat sa porneasca inflorirea. Nu trebuie sa fie fix 12/12. E posibil sa inceapa chiar de la sfarsitul lui iulie la unele soiuri, asta depinzand de multi factori. Mai mult ca sigur ca la jumatatea lui august vei vedea primele flori, daca nu mai devreme. La asta cred ca se referea GH
 

MJgrow

Active member
vremea deja e ca dracu de stricata. mie mi-a cam futut treburile anu asta....


mama masii de ploaie
 

marian123

Member
Am gasit in jur de 10 frunze ingalbenite la cele 2 plante mari puse in ghivecele de 20L si nu prea stiu de la ce e.
Ori le-am dat prea putin fertilizator (odata la 3 udari folosesc fertilizator ORGANIC) ori o fi routbounted ?
Voi ce credeti ?
 

marian123

Member
O sa vad daca e sa fac rost de aparat si o sa incerc sa pun niste poze . Pana atunci am gasit pe un forum niste poze in care arata frunzele identice cu ale mele , un galben asa deschis (nu prea stiu cum sa va zic ) vedeti in prima poza .

Poza este facuta unei plante in perioada de flush . Si de aicea trag concluzia ca si la mine e la fel , nu am dat suficient ferilizator . De acuma inainte dau odata la 2 udari fertilizator sa fiu sigur ca nu se mai intampla . Sper sa nu fie din alta cauza si sa le fac mai rau. Tinand cont ca e organic si ca plantele sunt in ghivece nu ar avea ce sa pateasca nu ?

1_DSC09138.jpg

1_DSC09135.jpg
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top