What's new

Готови ли сме с разсада за сезон 2010?

El jardinero

Active member
Dr_Tre разцепеното стъбло ще се слее от самосебе си,така мисля де.Дано съм на прав път.Разцепеното стъбло е на Афган Къш и Скънк 100 процента индика,много мощно растение.Незнам какво ще ги правя след месец,не предполагах,че ще стане такава гора.Но времето ще покаже,даже не храня и не поливам вече.Чакам с нетърпение цъфтежа,е имат вече бели власинки,но има много време още.Тогава ще има храна за тях,сега на диета малко:tiphat:
 

Dr_Tre

Member
Стъблото на твое място бих го привързал, че като натежат тия клони...между другото по принцип подпираш ли клоните към края на цъфтежа?
 

Makiaveli

Member
имах сходен проблем, растението се беше расцепило по същия начин при по-горни расклония, не издаржа!!! привържи го че ще е голям зян да изгубиш това хубаво растение! Успех и поздрави, доста готино изглежда! :)
 

El jardinero

Active member
Dr_Tre до сега не съм гледал по този начин(скрог) и незнам какво ще става.Тепърва ще видим,а за стъблото мисля да го оставя тъй както си е.И аз обичам да експериментирам.
 

aeons

Member
Добре ли вървя според вас ?

2010-07-12_101701.jpg PIC_0650.jpg

PIC_0651.jpg PIC_0652.jpg
 
Опитай да го превържеш малко просто да не влизат гадини и др. за известно време.:tiphat:
 
@aeons
вземи да почистиш около растенията ти. Махни всички храсти и дървета, растенията ти няма да станат на светлината на която си ги подложил
 

Astral

Member
El jardinero гората става все по-гъста бро.Супер!Тва разцепеното наистина е по-добре да го привържеш за да няма инфекции и други изненади.

Аз малко изоставих моята ливада последните седмици.Времето беше добро и се надявам да не са чувствали особенно моята липса.Разхвърлих малко оборска тор преди 3 седмици и се надявам дъждовете да са били достатъчно.Аз също имам 1 плант който е разцепен,но не от тежеста си,а от опит за кроп - леко неуспешен.Интересно е да се види че целоста на стеблото сериозно е нарушена,а върха си се храни и расте...поне последно като ги видях беше така.

 
C

coco fknbrice

да и аз една клонка я счупих надолу нарочно да пробвам и забелязах че си налива дори е една от по големичките. нея я писах експериментална даже мисля да и обеля стеблото по късно да видим дали ще стане златна глава
 

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Много хубав SCROG El jardinero :tiphat:
И аз бих го направил точно така, ако имах удобно място.
Ще следя как ще се развият главите ти :П
Иначе знаеш ли сорт на растението ?
 

El jardinero

Active member
g0vnaa сортовете са 3 в моята градинка - Critical+ (2), AK47 (1) и Afghan kush x Skunk1 (3).Общо 6 растения гледам :yes:
 

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Това беше моя разсад...
И днес с мъка установих, че някой ми е откъснал растенията... :noway:
Незнам кой е и какъв е, но си мечтая да умре той и цялата му рода.. :deadhorse:beat-dead
 

Dr_Tre

Member
Ужасно, наистина, съболезнования!:badday:И на мен ми се е случвало, знам какво е усещането и не го пожелавам на никого.Всъщност само на тези, които крадат!:jerkit:
 

bahura

Member
Ужасно, наистина, съболезнования!:badday:И на мен ми се е случвало, знам какво е усещането и не го пожелавам на никого.Всъщност само на тези, които крадат!:jerkit:

Ето за това негледам из поляните и къровете.... има толкова много неща който може да им се случи и се случва !
 
И преди 100 години пак НЕ е СЪЩЕСТВУВАЛО място в БГ което да не е стъпвал човешки крак .Аутдор се правят 5 градини , за да може след крадци , животни , неблагоприятни природни условия да останат 2 .Кофти тръпка , една от причините от години да не гледам аутдор , при положение че най-добрите разстения стават навън в парници , хибридно със слънце , почва/аеро/хидро ,добавки и лампи сутрин и вечер .
 

El jardinero

Active member
g0vnaa ужас, представям си как се чувстваш.На мене миналата година ми обраха 50 растения в цувтеж.,оставаха им 2 седмици да ги режа.Пожелавам на тези да им изсъхнат ръцете и всичко най лошо.Съчувствам ти,всеки ден съм ходил пеша по 10 км да поливам,надявам се да не се получи и тази година,нищо,че е различно мястото :rolleyes:
 

Astral

Member
g0vnaa сори и от мен...много болно!Аз също леко страдах днес...огромно стадо си е попасло яко от двуметровите плантове.....добре че са по-височки.Ще се включа с фотоси по-късно.Аутдора си има своите рискове също!
 

_Ina_

Active member
Veteran
Недеите 4ак такива неща да пожелавате на някого,хора, и то само заради това!
 

Latest posts

Latest posts

Top